VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 924
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 055
Абе ,сладурки,коя от вас нарече Ирина Китайска капка,да си признае, да и благодаря Laughingкато се сетя ,се хиля Laughing
Толкова да и пасва.
А пък за останалите ентелигенти,т.н."Следи от минали величия" ,нямам думи Laughing
Марче,Марче,по-зле си и от Китайската капка Laughing
Много се забавлявам тук. bouquet

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 17:27 от Мрънкалка

# 2 056
Не мога да отворя снимките в момента, но едно е да се снимаш разголен (като в 90% и от клиповете на Емануела), друго е да се мушиш без мисия в леглото на един, след това да хукнеш в кенефа с друг. Момчетата са особено чувствителни на тема морала на мама, така че колко имат да го отнасят заради освободената от ценности Емануела, не им завиждам.

Ей, ама да ти имам самочувствието и увереността значи Rolling Eyes, не си видяла и не знаеш ( в което се съмнявам), обаче да раздаваш правосъдие те бива. Mr. Green Голият задник и цици на Рени са нищо с ниският морал на Ема- така си е. ooooh!
Да му мислят и двете- мъжки майки са. hahaha

# 2 057
Малко извън темата, но да си кажа и аз за Христо- че е смотан  и смахнат, ок, обаче ..само аз ли го намирам за много секси  Embarassed Просто има нещо в него такова шантаво , което много привлича според мен   Rolling Eyes

# 2 058
И аз го харесвам  Ристю, обаче, обаче... разсъждава колкото зелена еуглена и го предпочитам в мълчаливо съзерцание.

# 2 059
  • София
В статията цитират Рени, която казва, че сега не би се снимала така, а всъщност има фотосесия и корица на Playboy в съзнателна възраст, може би преди 8-9 години, не знам. Както и да е, аз не виждам нещо лошо в това да се снимаш гол в предназначено за това списнаие, по-скоро имам проблем с хора, които "четат морал" и осъждат, а Рени е точно такава - готова първа да хвърли камък. Мен участниците в риалити формати или ме дразнят или ми харесват, но не мисля, че аз съм някоя да осъждам поведението им или да оценявам морала им / липсата на такъв. Всички се изредиха да изкажат възмущение от Емануела и най-вече притеснение за децата ѝ, същите тези деца, чиято майка обиждат - едва ли им правят услуга по този начин.

# 2 060
  • София
Малко извън темата, но да си кажа и аз за Христо- че е смотан  и смахнат, ок, обаче ..само аз ли го намирам за много секси  Embarassed Просто има нещо в него такова шантаво , което много привлича според мен   Rolling Eyes

Предишният, как се казваше, дето излезе, нали каза, че ще му намерят заместник със същия профил - е, намериха - замениха един смотаняк с друг.

# 2 061

Предишният, как се казваше, дето излезе, нали каза, че ще му намерят заместник със същия профил - е, намериха - замениха един смотаняк с друг.

Бахаров беше доста по-адекватен  Joy

# 2 062
И аз харесвам Христо, напомня ми за едно гадже. След мисията за сериала обаче с всяка серия по-зле е положението /за мен/. Simple Smile
Скрит текст:

# 2 063
Не мога да отворя снимките в момента, но едно е да се снимаш разголен (като в 90% и от клиповете на Емануела), друго е да се мушиш без мисия в леглото на един, след това да хукнеш в кенефа с друг. Момчетата са особено чувствителни на тема морала на мама, така че колко имат да го отнасят заради освободената от ценности Емануела, не им завиждам.

Вероятно и момичетата са чувствителни към поведението и постъпките на майка си. Та в този ред на мисли, как ли се чувстват дъщерите на Лазара, като виждат  майка си да  подтичва след Ирина като пудел и горко да плаче искайки прошка? Не се ли срамуват от това, че майка им няма капка достойнство?

# 2 064
Сега го гледах на запис - еми грешно е за "Цар Симеон" верния отговор да е Симеон Сакскобурготски - не трябваше да им го зачитат

Браво на Емануела - как се сети да обясни Стефан Стамболов със Стефанов ден Hug
От Рени не съм разочарована - просто не очаквах нищо от нея.

Гледах пак поУчаването на Ирина към Деси и сие- ами ако вържат ръцете и краката няма да може да се изкаже тази жена,

И има ужасна кожа - като й дадоха гърба като 'страдаше' във фитнеса преди скандала...

Яд ме е на Деса, не стига, че счупи тъпомера с отговорите си при играта, ами и мълча като...като й викаше Ирина - Ами изрепчи се и кажи снощи си бяхме пийнали и казахме едно, но сега, след като преспахме и погледнахе отново на случката мисля еди какво си... тя мъчи като... тка и оставя оная да й ръкомаха отгоре сякаш й е майка да й се кара!

# 2 065
  • Испания
И аз харесвам Христо, напомня ми за едно гадже. След мисията за сериала обаче с всяка серия по-зле е положението /за мен/. Simple Smile
Скрит текст:

Фотогеничен е, когато е със затворена уста.  Wink

# 2 066
Ирина:

Скрит текст:
-Така не се прави....

-Просто не ви разбирам, разбииаш ли. Аз явно съм от друга планета....

-Тва не е достойно, човек....

-И от цялата тая работа стана ебаси и пионерския сеир....

-Ми долна гледка, човек. Не го разбирам това. Добре, че аз тук нямам фалове....[/color]

Монологът в снимки  Rolling Eyes Sick Twisted Evil Shocked

image sharing, photo host, image hosting, photo uploading, screen shot windows 7, post images, free photo hosting, take a screenshot, picture hosting, img hosting, image hoster, photo host

Има едни извънземни-- рептили.....

Ами, честно, ама и аз не ви разбирам ......      Thinking
Една жена изразява възмущението си от дадено събитие лице в лице....
Кое му е толкова странното и повод ли е за тоооолкова плюене?!

Хич не бях фен на Иринката, ама след толкова кал, хвърлена по нея, чак започна да ми допада, мамка му.     Mr. Green

Само съм сложила точните й цитати и няколко нейни кадъра от официалния епизод на ББ. Не са папарашки снимки. Освен това нямам коментар. Всеки си прави сам изводите  Sunglasses  Ето че има и фенове Иринката и всичките й деца  family6

# 2 067
Поддръжничките на Стрина Ирина и Лара са много загрижени за децата на Ема и на мен вече взе да ми писва от тази злоба и двойни стандарти. Вместо да изливат отровата ги каня да видят  1 ден на Иринка, който тя с целия си акъл е заснела и пуснала по собствена воля, да и се радваме всички .

Може да се забележи колко време през деня най- добрата майка отдели на бебето си/ приспиване в 21,30ч. и ....ами няма и, това е само/.
Повече няма да коментирам видеото, " напрегнатия ден", алкохола и позьорството. Който го изгледа ще си направи изводите сам. И след това би било дебелоочие да се критикуват други родители.

Да, мила ми ,Маро, това е деня на майка с бебе:

https://www.youtube.com/watch?v=6Ehg_IK4USM

# 2 068
  • Тра-ла-ла
Ми не харесвам Христо. Визуално ми е един безизразен и безчувствен. Все едно е ходещо тяло без душа. Може и да е секси за някои, ама така отдалече да си въздишат по него и по възможност да той не говори и да не действа, че ще развали минималната магия  Laughing Поведението ...какво да го коментирам. Пълен шмульо. Права беше Лили, че една жена трудно би разчитала на мъж като Христо. Въздух под налягане. И хич не вярвам, че е моногамен Crossing Arms

# 2 069

А защо Ирина все говори, че гледа 4 деца?

Има едно извънутробно Simple Smile. Присвоила си е това на Иван от брака му.  Mr. Green

Ако обаче не беше се развела и "омъжила" 2-ри път, едва ли щеше да има повече от 2 деца, ама сега е майка- героиня.  Mr. Green

А аз помисли, че за четвърто дете брои Иванчо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт