VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 187
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 070
Скрит текст:
И аз харесвам Христо, напомня ми за едно гадже. След мисията за сериала обаче с всяка серия по-зле е положението /за мен/. Simple Smile
Скрит текст:

Фотогеничен е, когато е със затворена уста.  Wink
И във видеото ми хареса, обаче с това пазене на имидж, накрая стана ...  "Тя възползва ли се от мен?" Сег акъдето го видя на снимка само за това се сещам  Joy Joy Joy

Очаквал другите да го пазят  newsm78. Те че другите наистина нищо не направиха, което е мега тъпо - не знам как можеш да оставиш двама души да се докарат до такова безпомощно състояние. Ама като чакаш някой да те пази, па опази се сам - като не пиеш   Tired

# 2 071
В статията цитират Рени, която казва, че сега не би се снимала така, а всъщност има фотосесия и корица на Playboy в съзнателна възраст, може би преди 8-9 години, не знам. Както и да е, аз не виждам нещо лошо в това да се снимаш гол в предназначено за това списнаие, по-скоро имам проблем с хора, които "четат морал" и осъждат, а Рени е точно такава - готова първа да хвърли камък[/color]. Мен участниците в риалити формати или ме дразнят или ми харесват, но не мисля, че аз съм някоя да осъждам поведението им или да оценявам морала им / липсата на такъв. Всички се изредиха да изкажат възмущение от Емануела и най-вече притеснение за децата ѝ, същите тези деца, чиято майка обиждат - едва ли им правят услуга по този начин.
[/quote

В типажите, като Рени -елементарни на битово и емоционално  ниво, но изискващи уважение и признание, не изпитвам и грам уважение. Колкото до хората, "които четат морал"- има и хора които й помнят невероятните изгъзици с извинение. Аз, не бих се съблякла пред зет ми за еротична фотосесия, па макар и Анди Уорхол да е. Виж да набива канчето на Ема на тема морал много я бива.

# 2 072
Абсолютен ръб ми е Христо Rolling Eyes Ако не говори, може и да се излъже човек Laughing. Нито ми е забавен, нито има дар слово, дървен е, а аз по една опаковка само не бих могла да бъда привлечена от мъж.

# 2 073
Ицо дето "се възползвали" от него. Тази безпомощност на примадона...Че и другите не се погрижили за него??????? Затова маминка Иринка тропкаше по вратичката , но Злата Емануела и каза да ги остави! За да може да даде пример на всичките им деца как да се оставят да се възползват от тях. Оставих сина ми са се напие на 16 години. Оповръща целия път до вкъщи. Макар и пиян само повтаряше- "аз съм глупак". На другия ден привечер като изтрезня каза "мозъкът ми е прекалено съвършен за да губя контрол на него". И дотам бяхме с напиването. Надявам се и с възползването. Децата са сложна материя.

# 2 074
Ми не харесвам Христо. Визуално ми е един безизразен и безчувствен. Все едно е ходещо тяло без душа. Може и да е секси за някои, ама така отдалече да си въздишат по него и по възможност да той не говори и да не действа, че ще развали минималната магия  Laughing Поведението ...какво да го коментирам. Пълен шмульо. Права беше Лили, че една жена трудно би разчитала на мъж като Христо. Въздух под налягане. И хич не вярвам, че е моногамен Crossing Arms

Той е моногамен само в собствените си очи

# 2 075
хихихи Ирини избеснява ,когато някой ,който е смятала ,че е от нейния лагер общува с враговете и .... снощи Деси нападна , днеска Михов ...ахаммм Ирини много се дразни ,че не може да ги задържи около нея ,явно един по един започват да я усещат ..

Леле ,не мога да повярвам ,че говоря така за Ирина ,защото в началото я харесвах ! УЖАС ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 2 076
  • Испания
Христо - моногамен, Тенчева - добре, че не се е дънила /в нейните представи/... Гледаме различни предавания, а те са участници също в различни формати. Луда работа!  Tired

# 2 077
  • somewhere near the sea
А защо Ирина все говори, че гледа 4 деца?
Има едно извънутробно Simple Smile. Присвоила си е това на Иван от брака му.  Mr. Green
[/quote]
Вихра си гледа детето. То ходи на гости на баща си само през два уикенда месечно и десетина дни от ваканцията.

# 2 078
Не мога да отворя снимките в момента, но едно е да се снимаш разголен (като в 90% и от клиповете на Емануела), друго е да се мушиш без мисия в леглото на един, след това да хукнеш в кенефа с друг. Момчетата са особено чувствителни на тема морала на мама, така че колко имат да го отнасят заради освободената от ценности Емануела, не им завиждам.
И аз това мисля. Ирина не ми е любимка, прекалено голям командир е,  но чак толкова черна не е.
Емануела след последните изпълнения ми е прекалено елементарна за жена на 35 години.

# 2 079
Тенчева не се е дънила, а освен това е най-забавната, със страхотно чувство за хумор. Heart Eyes

Скрит текст:
И аз съм с чувство за хумор. Joy

# 2 080
Аз си мисля,че може и да има момент,когато другите са намекнали на Христо и Емануела на къде отиват нещата,но те двамата да не са ги послушали или да не е излъчено това.Не еднократно на майтап им казаха да се вземат,че да приключват нещата.А,може и нищо да не са казали първо защото са гладни за зрелища в онази обстановка и второ може да са се надявали,че Емануела ще е тази,която ще пълзи Laughing.Една част от групичката със сигурност са очаквали по-голяма излагация от Емануела.А,ако Христо е очаквал подкрепа в този момент,може да си направи изводите за хората в къщата.

Прегледах сега няколко серии на бързи обороти от влога на Ирина #Crazy.Нищо не ми е направила тази жена,но не вярвам,че съществуват такива божи кравички в наши дни.Мисля,че най-много в нея не ми допада погледа й и интонацията на гласа.Изглежда ми лукава.А,Деси е бойна мадама.Можеше много яко да я нареди Ирина.

# 2 081
Тенчева не се е дънила, а освен това е най-забавната, със страхотно чувство за хумор. Heart Eyes

Скрит текст:
И аз съм с чувство за хумор. Joy

Мдаа, добре , че няма фалове в Брадъра. hahaha

# 2 082
 Христо....ами нищо не ми трепва като го гледам....само жлъчката ми лекинко се обажда Mr. Green
Не ме кефи визуално и сексуално Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 18:48 от teta75

# 2 083
  • София
Ами Христо....ами нищо не ми трепва като го гледам....само жлъчката лекинко се обажда Mr. Green

newsm71 spoko Ето ти кошничка,да мине.  Laughing

# 2 084
 ooooh! тоз диалог пред банята с разкаялия се Ристо хан и Ирина-та ..
"да го осмислим с противопоставяне на някакви неща, които не са нашите"...  думи да има, думи, а смисълът в изреченията й съвсем куца

Още повече, че тия хора ще разказват  навсякъде че където не е имало микрофони ти си й казвал че всъщност си влюбен в нея .. но това е класически модел, не си ли чувал за това Thinking и това ако не е интрига - НА! Щели  били да кажат, ама не са го казали, ама тя да предупреди, че сигурно, вероятно ЩЕ го кажат. А класическия модел аз не го знаех... ама тя си го знае Жената-утроба!

А повтарянето от свещената уста на Утробата - майка  на златните слова "ебаси еди кво си, ебаси еди що си,  Praynig......" и то в добре подбраните и редактирани епизоди....

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 18:52 от gold__

Общи условия

Активация на акаунт