VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 046
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Тра-ла-ла
Аз пък не разбирам защо другарския съд трябва да възспира купонджиите?! Малолетни ли са, умствено изостанали ли са, девствени ли са та да имат нужда от наглеждане и помощ?! Айде 1 път да им подметнеш да внимават, ама чак спасителна мисия...още малко е трябвало да ги разтърват в отделни стаи и под ключ до пълно изтерзняване Joy

# 2 086
Ами Христо....ами нищо не ми трепва като го гледам....само жлъчката лекинко се обажда Mr. Green

newsm71 spoko Ето ти кошничка,да мине.  Laughing

Ооооо....Благодаря, Биг Брадър.... newsm03

# 2 087
Не може 40-годишен мъж да пита жени дали друга жена го е натаковала снощи. Пардон, възползвала. Симпатичен е, но дотам.

# 2 088
  • София
Ами Христо....ами нищо не ми трепва като го гледам....само жлъчката лекинко се обажда Mr. Green

newsm71 spoko Ето ти кошничка,да мине.  Laughing

Ооооо....Благодаря, Биг Брадър.... newsm03

Биг Систър съм аз   ladyuu  Joy

# 2 089
Емануела обаче много ясно е помнила как Христо каза,че е влюбен "сега".Не е казал:"Влюбен съм в теб",но дори си удряше сърцето.Може и на майтап да го е направил,но това го видяхме и ние,а според мен беше доста надъхан като го изигра това Laughing.После Емануела им е виновна,че си втълпява неща,които другите не са видели.А,когато Лили се размяташе при тях Емануела каза:"Мисля,че трябва да излезеш"....първо помислих,че казва това на Лили,за да се разкара от стаята,а тя май поясни,че Христо трябвало да излезе да иде на купон...това не го разбрах много какво имаше в предвид.Според мен Емануела помни,но на сутринта и беше изгодно да има амнезия и тя.
Имам приятелка,която от преди 18 години все още помни 2-3 нейни пиянства точно с текила Laughing.Същите бели петна,прибиране по средата на вечерта да спи,изтърване на ходене на дискотека и т.н.От тогава текила не пие Wink.На същите въпроси дали се е излагала съм отговаряла и аз.Човешкото пиянство е различно и наистина човек може да не помни всичко,а текилата е коварна и отрязва от раз.

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 19:04 от eti_bs

# 2 090
  • София
В типажите, като Рени -елементарни на битово и емоционално  ниво, но изискващи уважение и признание, не изпитвам и грам уважение. Колкото до хората, "които четат морал"- има и хора които й помнят невероятните изгъзици с извинение. Аз, не бих се съблякла пред зет ми за еротична фотосесия, па макар и Анди Уорхол да е. Виж да набива канчето на Ема на тема морал много я бива.
Всъщност имах предвид самата Рени, тя е свободна да прави каквото си иска, стига да не вреди на някого, но защо държи сметка на останалия свят? Аз също не бих се снимала или оставила зет ми да ме снима, но конкретно нейните действия с нищо не ме засягат. Както и не ме засяга, че Жоро Торнев изневерил на жена си, това, което ме дразни е, че той се чувства в правото си да съди всеки срещнат - било то за вяра/липсата на такава, за облекло, за сексуалност и прочее. От позицията на какъв?

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 19:12 от La Vikinga

# 2 091
  • София
В типажите, като Рени -елементарни на битово и емоционално  ниво, но изискващи уважение и признание, не изпитвам и грам уважение. Колкото до хората, "които четат морал"- има и хора които й помнят невероятните изгъзици с извинение. Аз, не бих се съблякла пред зет ми за еротична фотосесия, па макар и Анди Уорхол да е. Виж да набива канчето на Ема на тема морал много я бива.
Всъщност имах предвид самата Рени, тя е свободна да прави каквото си иска, стига да не вреди на някого, но защо държи сметка на останалия свят? Аз също не бих се снимала или оставила зет ми да ме снима и прочее, но конкретно нейните действия с нищо не ме засягат. Както не ме засяга и, че Жоро Торнев изневерил на жена си, това, което ме дразни е, че той се чувства в правото си да съди всеки срещнат - било то за вяра/липсата на такава, за облекло, за сексуалност и прочее. От позицията на какъв?
На препатил!  Joy

# 2 092
Аз пък не разбирам защо другарския съд трябва да възспира купонджиите?! Малолетни ли са, умствено изостанали ли са, девствени ли са та да имат нужда от наглеждане и помощ?! Айде 1 път да им подметнеш да внимават, ама чак спасителна мисия...още малко е трябвало да ги разтърват в отделни стаи и под ключ до пълно изтерзняване Joy

Така, де

# 2 093
Не мога да отворя снимките в момента, но едно е да се снимаш разголен (като в 90% и от клиповете на Емануела), друго е да се мушиш без мисия в леглото на един, след това да хукнеш в кенефа с друг. Момчетата са особено чувствителни на тема морала на мама, така че колко имат да го отнасят заради освободената от ценности Емануела, не им завиждам.
И аз това мисля. Ирина не ми е любимка, прекалено голям командир е,  но чак толкова черна не е.
Емануела след последните изпълнения ми е прекалено елементарна за жена на 35 години.

Абе мац, ти да не си от друга планета, съща Ирини, Какво мислиш изобщо, каква Ирина, като снимките и поста е за Рени , ама чула, не дочула, видяла не видяла, дай да ръсиме приказки за целомъдреност. Mr. Green

# 2 094
И на мен тази демагогия на моралистите в къщата ми идва в повече. Ути , като няма деца , защо бие по майките ? Торнев , като не може да блесне с ерудиция , защо се представя за ерудит ? Христо, като няма задръжки , защо се прави на "задържан" ? Аз само от Емануела и Миглена не чух да обсъждат живота и биографиите на другите /като изключим , че Ема каза за онази манекенка ,че рисувала фалоси и гукала в еротично радио шоу , но то се оказа вярно/ . А колко пъти в ББ се правиха внушения и намеци за проваления живот на Меги и Ема. Те не отговориха на тези провокации , всяка по своему запази достойнство и не влезе в обяснителен режим. Може би това ги свърза двете-че стоят над тази пошла дребнавост.

# 2 095
”Тя възползва ли се от мен” Joy Joy Joy

Като в 1486546 епизот от латино сериал  Mr. Green
:35:newsm10

Да си кажа мнението и аз за снощната мисия.
Лично на мен не ми беше смешна случката с Лили. Все пак жената е на 56г., вярвам, че наистина й е било трудно и я е дострашало да прескача. Но сама си го направи ББ да я взима на подбив с безкрайните си капризи. Доколкото си спомням 3 пъти я връща по трасето, предчувствайки каква реакция ще предизвика у отбора й.

Рени - тъжно ми стана за нея. Не понася леко подигравките от съквартирантите си, личеше й, че беше много притеснена как ще се представи.
Описанието, което направи за Кольо Фичето, беше.. Stop Предвид, че тези неща се учат още в основното училище, тя дори не можа да се сети с какво е запомнен и до днес!

Според мен за Димчо Дебелянов и Пейо Яворов можеха да се кажат доста неща. Особено за Дебелянов! А не просто да се каже 'български поет' и да отгатваме на случаен принцип. Нали, все пак, това беше същността на задачата. Peace

За Емануела - направи ми впечатление как в нейните очи всеки "проблем" се свежда дотам: "видях още с влизането си как ме гледа.." Също и че другите дори не се опитват да изложат своята гледна точка по въпроса. Просто се подхилкват и махат с ръка в стил - Момичето толкова си може(умствено).

Между другото, на финала много бих искала Емануела да излезе преди Боби. Peace

# 2 096
Довечера ако масона се изрепче на Стрина Ирина, току виж ми станал симпатичен, въпреки онова недоразумение на главата му Rolling Eyes

# 2 097
  • Тра-ла-ла
teta75, опука ли кошничката?! Метни едни фъстъчки, че жуля бира на голо Laughing

# 2 098
sincerita, Ето това което е подчертано в черно го мисля, а Ирина е споменавам между другото. Не смятам да пускам 10 поста , коментирам всичко отгоре наведнъж.

Цитат
Момчетата са особено чувствителни на тема морала на мама, така че колко имат да го отнасят заради освободената от ценности Емануела, не им завиждам.

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 19:44 от Zara73

# 2 099
teta75, опука ли кошничката?! Метни едни фъстъчки, че жуля бира на голо Laughing

Направо забрайх за плексита Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт