VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 991
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 100
В типажите, като Рени -елементарни на битово и емоционално  ниво, но изискващи уважение и признание, не изпитвам и грам уважение. Колкото до хората, "които четат морал"- има и хора които й помнят невероятните изгъзици с извинение. Аз, не бих се съблякла пред зет ми за еротична фотосесия, па макар и Анди Уорхол да е. Виж да набива канчето на Ема на тема морал много я бива.
Всъщност имах предвид самата Рени, тя е свободна да прави каквото си иска, стига да не вреди на някого, но защо държи сметка на останалия свят? Аз също не бих се снимала или оставила зет ми да ме снима, но конкретно нейните действия с нищо не ме засягат. Както и не ме засяга, че Жоро Торнев изневерил на жена си, това, което ме дразни е, че той се чувства в правото си да съди всеки срещнат - било то за вяра/липсата на такава, за облекло, за сексуалност и прочее. От позицията на какъв?

Е, анджак де , "Самата Рени", "дали е изневерил Торнев"- разбирам, че искаш да си по-мека, но и не ги оправдаваш- нали?!? Тогава за какво си говорим изобщо--- Аман бе, аман от псевдо ЧОВЕЦИ, La Vikinga, не визирам теб, за да не стане грешка  Hug. В тази продънена държава- Дайте да намерим най- лесната жертва Ема е напълно подходяща. И като я окачим на бесилото, утре по- възвишени ли ще се събудим -а????

# 2 101
Аз си мисля,че може и да има момент,когато другите са намекнали на Христо и Емануела на къде отиват нещата,но те двамата да не са ги послушали или да не е излъчено това.Не еднократно на майтап им казаха да се вземат,че да приключват нещата.А,може и нищо да не са казали първо защото са гладни за зрелища в онази обстановка и второ може да са се надявали,че Емануела ще е тази,която ще пълзи Laughing.Една част от групичката със сигурност са очаквали по-голяма излагация от Емануела.А,ако Христо е очаквал подкрепа в този момент,може да си направи изводите за хората в къщата.

Прегледах сега няколко серии на бързи обороти от влога на Ирина #Crazy.Нищо не ми е направила тази жена,но не вярвам,че съществуват такива божи кравички в наши дни.Мисля,че най-много в нея не ми допада погледа й и интонацията на гласа.Изглежда ми лукава.А,Деси е бойна мадама.Можеше много яко да я нареди Ирина.

И аз това си мислех- че гледаха сеир и са очаквали, че Емануела ще падне.

А Деса, ако се опълчи на Ирина до петък, я чака финал . Някой да й подскаже.  Laughing cheers Drunk

# 2 102
sincerita, Ето това което е подчертано в черно го мисля, а Ирина е споменавам между другото. Не смятам да пускам 10 поста , коментирам всичко отгоре наведнъж.

Момчетата са особено чувствителни на тема морала на мама, така че колко имат да го отнасят заради освободената от ценности Емануела, не им завиждам.

Това, не са мои думи Зара, имаш грешка с цитатите.

# 2 103
Голям драматизъм , голямо нещо.  Емануела не е никаква жертва. Просто има хора които не одобряват подобно поведение, никой не е тръгнал да я пребива с камъни.
Е объркала съм ,като съм чистила , за да стане по ясно.
п.с. Изчистих името.

# 2 104
Не видях да е коментирано, не гледах много внимателно, обаче ми се стори, че след като Емануела и Христо влезнаха в тоалетната, Миглена беше отворила вратата на банята (където се влиза при диванчетата пред кабинките и тоалетната) и щеше да влиза, тогава Ирина и каза нещо от сорта недей, те са големи хора...и след минута влезна тя да чука на вратата...
Та така ли беше или аз нещо не съм видяла?

# 2 105
  • София
Скрит текст:

Колкото за състезанието виждам, че тук коментират хора, които може би никога не са участвали и не знаят, че като си под напрежение може да блокираш и да не намериш най точните думи.

Това бих го приела като обяснение за хора не свикнали с камери, концерти и други публични мероприятия. Като изключим Борислав, всички до един малко или много са на "ти" с подобни прояви. И да имат сценична треска не ми се вярва.  
Бих го приела донякъде, казвам донякъде само и единствено от прекомерно желание да докажеш че си над всички - визирам единствено Ирина, защото тя е с мания за непогрешимост. Останалите нито ги видях да са напрегнати, нито да са чак толкова обсебени от победата на всяка цена.

А иначе зная много добре за какво говориш, случвало ми се е да не мога да се сетя за елементарна дума в не толкова напрегната ситуация. И обратно, да се стягам в нужния момент.

Факт е, "че отбора на интелигенцията" позна М. Демирева, така че явно е въпрос на шанс човек с по-добра обща култура да е в отбора ти.
Дали знаят или прочетоха листа, както и ние е друг въпрос.

Факт е това, че наистина отбор "поп фолк" се оказа по зле и то доста.
Що се отнася до Мирела Демирева, не ми се вярва чак пък толкова да не сте чули за нея. По време на Олимпиадата и по точно след спечелването на медала, нямаше медия от която да не ни заливаше информация за нея. Социалните мрежи също бълваха снимков и видео материал със съответната информация. Това, че за момента не сте се сетили коя точно е тя е друга бира. Хич не ми се правете на толкова боси. Няма да ви повярвам. Поне от кратките ми общувания с вас съм се убедила, че да кажем едно 90 процента от вас са начетени и будни хора. Няма да използвам интелигентни, щото в контекста на темата думата придоби обидно значение.

Ето това мислене е убийствено за България. Спечелването на един медал от Олимпиада, не те прави герой на народа.

Къде съм казала, че е герой?
Извинявам се, че късно отговарям, но сега се прибирам.

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 19:58 от MATA KOSMATA

# 2 106
На промото видях, че Вальо е седнал навън и се ядосва на Ирина, и Ристьо се навежда и го прегръща Rolling Eyes Доста странно ми се видя...досега май мъже да се прегръщат през врата и да се успокояват по този начин, не съм видяла, виж потупване по гърба, рамо...да newsm78

# 2 107

За Емануела - направи ми впечатление как в нейните очи всеки "проблем" се свежда дотам: "видях още с влизането си как ме гледа.." Също и че другите дори не се опитват да изложат своята гледна точка по въпроса. Просто се подхилкват и махат с ръка в стил - Момичето толкова си може(умствено).

[/quote]

Вас не са ли ви гледали така? Мъжете те изяждат с поглед. И даже в един момент вече не ти е интересно.

# 2 108
Голям драматизъм , голямо нещо.  Емануела не е никаква жертва. Просто има хора които не одобряват подобно поведение, никой не е тръгнал да я пребива с камъни.
Е объркала съм ,като съм чистила , за да стане по ясно.
п.с. Изчистих името.

Еми добре, като си чистила, как пък не го пропусна този драматизъм и тази Емануела, бе?
Момичета, айде  по- сериозно- знам, че никой не ще си остави магарето в калта, но да се носят от девет кладенеца вода е  Joy Joy Joy

# 2 109
  • Тра-ла-ла
Не видях да е коментирано, не гледах много внимателно, обаче ми се стори, че след като Емануела и Христо влезнаха в тоалетната, Миглена беше отворила вратата на банята (където се влиза при диванчетата пред кабинките и тоалетната) и щеше да влиза, тогава Ирина и каза нещо от сорта недей, те са големи хора...и след минута влезна тя да чука на вратата...
Та така ли беше или аз нещо не съм видяла?
Пуснах си клипчето когато Ирина слухтеше. Тя е влязла и е затворила вратата докато се прави на майчица. Интересно защо?! А Миглена я чакаше отпред и отвори вратата, за да пита какво става. Не е ясно от сглобяването на кадрите Миглена дали преди Ирина отива или след.

Гледах задълбочено и общото събиране при надпиването. Ами масово подмятания "Те се обичат" (Рени), "Да се вземат младите"(Лили) , "Ицо, къде ще спиш" (Деси), "Ох, айде да се взимате и да се приключва" (Надя). Весело си чуруликат Лили и Миглена едната да си прибера сина, другата да си види дъщерята Laughing Всички пляскат и се смеят. Надя и Ирина и те там хихи-михи на леглата. А после въййй, вко стана. Анатема, позор  Joy

# 2 110
Добър вечер, не съм ви чела, чакам войната в къщата.

Рени. Joy Joy
Ирина.  ooooh! Sick

# 2 111
  • София
Боже, Рени един верен избор не направи тая жена!

# 2 112
Голяма бяла птица е. Whistling hahaha

# 2 113
Рени как се съгласява, че на Деси все трябвало да й се обяснява, по няколко пъти... Mr. Green

# 2 114
  • Бургас
ох ирина не знае ли други думи освен - друга планета и човече  ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт