VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 848
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Брюксел / София
Емануела и Рени се представиха очаквано зле. Боби е неприятна изненада. Ирина е също се оказа необразована,въпреки "изтънчения" произход. Миглена беше очаквано безапелационна. Кака Лили също се представи добре. Ути и той издиша.

# 2 236
Ирина се оказа най тъпа от всички, а е с огромни претенции Дори Рени отговори на един въпрос.

Не си права! Емануела, Боби и Рени са ненадминати
Най тъпа защото е с огромни претенции за разлика от другите.

# 2 237
Много тенденциозно пак коментирате кой повече се е изложил повлияни от пристрастията си. Както ирина така и Емануела счупи тъпомера.

# 2 238
А Рени не я ли е срам да спори. Казват й грешка, не знае и въпреки това "те не са цивилизация". Смешница!
Рени не знае какво означава цивилизация и от там се обърка. За нея цивилизация е голям град с много автомобили.  Mr. Green

# 2 239
"Върви народе възродени" текста и аз не го помня, хем непрекъснато го пеехме.
За Ирина и Емануела, които са по млади съм сигурна , че поти не са го пяли.

# 2 240
Ирина се оказа най тъпа от всички, а е с огромни претенции Дори Рени отговори на един въпрос.

Явно най-добрата майка не е учила с децата си - щото покрай тях, ако се интересуваш какво са правили през деня си припомняш много от позабравените учени на времето неща.

Дори в предучилищна и малките класове по време на празници се научават факти от историята, които реално след това се учат в 4 клас.

# 2 241
Рени да ходи в "Интелектуалците", да балансира малко празното пространство.

# 2 242
Миглена уби Ирина и това е факт, оная гледаше като бизон.
После се подхилваше отзад с Ути и се жалваше, че не са се паднали лесни въпроси.

А Рени не я ли е срам да спори. Казват й грешка, не знае и въпреки това "те не са цивилизация". Смешница!
Рени не знае какво означава цивилизация и от там се обърка. За нея цивилизация е голям град с много автомобили.  Mr. Green
Joy Joy

# 2 243
Ирина удари на камък с бат Вальо.Каза,че нямало да седне на тази маса,но бат Вальо хубаво я нареди.Така,че лицемерката обърна рязко палачинката...."ма туй,ма онуй" и нямаше и 15 минути и се мацна на сьщата маса.Отвратителна лисица.

# 2 244
  • София
Рени ми става все по противна.

# 2 245
Zara, Ирина е почти на 40. Пели са го, ама тя по това време кой знае къде е била. Или бляла...

# 2 246
Рени какво досадно и тъпо женище е  ... ще го глътне Михов през масата.   Close

# 2 247
  • Бургас
историческите факти се забравят, Миглена е отгледала четири деца, ако покрай тях е попоглеждала учебниците по история е преговорила доста материал, на Иринка са малки още децата, а и тя едва ли ще учи с тях, по скоро ще им плаща частните уроци, въпреки това за нея си е голяма излагация  Laughing

# 2 248
Joy Joy

Късметлийка! Ти си в цивилизацията!
Ама да не кажеш на Рени, че живееш в "Дъ биг епъл", че ще те помисли за няк'ва градинарка!  Naughty

# 2 249
Рени, Емануела и Борислав са ясни, но Ирина се представя като начетена, та според мен доста се изложи.
Имам чувство, че нещата от първи до четвърти клас, които съм учила никога няма да ги забравя.
А, за прякора Бърдоква баща ми ми е разказвал, че му викали така, защото се хранел предимно с листни зеленчуци, но в нашите учебници го наричаха Свинаря. Баща ми е набор -66, не знам дали в училище го е учил или от допълнителна литература.

Общи условия

Активация на акаунт