VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 848
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 250
Много тенденциозно пак коментирате кой повече се е изложил повлияни от пристрастията си. Както ирина така и Емануела счупи тъпомера.
Не е тенденциозно бе! Просто от едната се очаква след толкова много претенции да знае, а другата няма претенции да е най-най във всичко - само в нейната си професия
Работа ли казах? Тя едната дали знае какво е това, щото тя има 'проекти' ама истинска работа (освен волованите) надали е виждала

Скрит текст:
ПП Всъщност определението за истинска работа според баба ми е "Гъзо сенка да ти прави" Laughing

# 2 251
Интелектуалци като вас, ако излязат на предните линии, терминал 2 ще се препълни. Joy

# 2 252
  • София
Рени е еба ти дебелооката, аз не бих седнала на една маса там при условие, че тя допринесе доста за загубата.

# 2 253
  • София
Лили като вожд на "интелектуалците" вдига тост  hahaha hahaha hahaha

# 2 254
На Ивайло прякора е бил Бърдоквата , а не Свинаря.
В старите учебници беше "свинаря"
Не, той просто е бил свинар /т.е. професията му/, а прякора наистина е Бърдоква.  Peace
Не е сигурно! Предполага се, че е с беден произход и е отглеждал свине, но не е доказано с официални писания.
Иначе прякорите са Бърдоква и Лахана.

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 08:33 от bubanka

# 2 255
Zara, Ирина е почти на 40. Пели са го, ама тя по това време кой знае къде е била. Или бляла...
Сигурно е така и аз съм го пяла до припадък, ама сега помня само първите два реда. Joy
ще взема да си го преговоря.

# 2 256
  • София
Михов колкото и да се праскаше какъв мъж и психолог е, не посмя да каже нещата, които избълва пред Христо за Ирина в очите й. И той ли ще е на хранилка?

# 2 257
Лили като вожд на "интелектуалците" вдига тост  hahaha hahaha hahaha

И как говореше, с вдигната глава, колко е смешна.

# 2 258
Рени се самообяви за интелектуалка.Най спокойно си се плесна на маста с наградата.
Емануела няма претенции че е умна, признава си че не знае, докато Рени не го прави и даже си мисли че е умна.

# 2 259
Рени стъпила с двата крака в кръга "Мисъл"....Joy  Joy

# 2 260
Рени е еба ти дебелооката, аз не бих седнала на една маса там при условие, че тя допринесе доста за загубата.

Да - агент под прикритие.  Тъпа та вдлъбната, ама и тя се курдиса по средата на масата "нобелистката".  Пффф - супер нахално и първобитно същество.  Close

# 2 261
Изпуснах епизода, някой може ли да ми го пусне на линк, за да го изгледам? Благодаря. bouquet

# 2 262
На мен не ми насича картината.
Историята никога не е била силната ми страна, та и аз обърках отговорите на някои въпроси. Но ми хареса Миглена как размаза Ирина. Приятно съм изненадана от Лили, за първи път от началото на сезона.

Изобщо не ме учуди нито общата култура на Милена, нито на Лили - те са учили по онова време, когато тези знания бяха за тройка. А-то и Б-то на историята, няма начин да ги забравиш.

# 2 263
А пеят ли го все още в България "Върви народе възродени"  по ученичските празници?

# 2 264
Аз не знам какво толкова се впечатлявате от тези игри за знания честно казано.  Сигурна съм, че и нас да ни извикат там няма да отговорим на половината въпроси, но тук го раздаваме много възмутени Peace. Все едно да питаш германци или холандци или който и да е друг народ на улицата ще знае кой им е написал химна. Хайде стига глупости. И не мисля, че незнанието на някой от тези факти прави човек глупав Peace.

Общи условия

Активация на акаунт