VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 918
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 265
„Интелектуалците” за сетен път се демонстрираха като много прости. Отдавна не бях виждала по-тъжно нещо от това тържество на Ирина и Лила. Да викаш „Да живей България!” на хора, които си пратил в ъгъла и не си могъл да разделиш с тях вечерята си. Свещена простота в добавка с Михов и Рени. А пиянски истории и с Михов, ако обичате повече не ми излъчвайте. Санаториум за хора с деменция, наречени дементори….

# 2 266
На Борислав въпрос: кой е авторът на химна на България, а на Лили-къде е роден Левски. И не знаех, че България е имала столица Сердика.

# 2 267
  • In The Middle Of Nowhere
Рени ми става все по противна.

На мен пък не ми е неприятна, даже ми е все така симпатична Не съм очаквала от нея кой знае какъв умстветн капацитет така или иначе.

# 2 268
Не ме учуди, че Лили се представи добре днес. Още вчера, на първата игра забелязах, че даде доста верни отговори.

Много се зарадвах как Миглена размаза Иринито  Laughing

# 2 269
А Рени не я ли е срам да спори. Казват й грешка, не знае и въпреки това "те не са цивилизация". Смешница!
Рени не знае какво означава цивилизация и от там се обърка. За нея цивилизация е голям град с много автомобили.  Mr. Green

Не мога да повярвам, че ще защитя Рени, но вие по история за Тракийска цивилизация ли сте учили или за тракийски племена.

# 2 270
  • In The Middle Of Nowhere
И аз за тракийски племена съм учила. Но понеже съм си в вкъщи и не си давам много зор се сетих,че сигурно траките имат предвид. На прима виста за инките и маите като цивилизация се сещам.

пп: но сега зачетох: ПРАИСТОРИЧЕСКА И ТРАКИЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ в нета, та може и така да е, не мога да знам всичко.

# 2 271
  • София
Не ме учуди, че Лили се представи добре днес. Още вчера, на първата игра забелязах, че даде доста верни отговори.

Много се зарадвах как Миглена размаза Иринито
 Laughing
И аз Grinning И онова флегматичното"Ах, как се криеш", абе какво се крие Миглена! Цял сезон им казва, че са тъпи, прости и с претенции, ама тогава се обидиха. Ех, кефи ме Миглена, тя направи този сезон!

# 2 272
# 2 273
И аз за тракийски племена съм учила. Но понеже съм си в вкъщи и не си давам много зор се сетих,че сигурно траките имат предвид. На прима виста за инките и маите като цивилизация се сещам.

Боже, Боже, каква тракийска цивилизация ви гони бе хора, барабар с тези от брадъра. Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes

# 2 274
А Рени не я ли е срам да спори. Казват й грешка, не знае и въпреки това "те не са цивилизация". Смешница!
Рени не знае какво означава цивилизация и от там се обърка. За нея цивилизация е голям град с много автомобили.  Mr. Green

Не мога да повярвам, че ще защитя Рени, но вие по история за Тракийска цивилизация ли сте учили или за тракийски племена.
Да, по мое време си бяха племена. Пропуснала съм кога са ги повишили в "ранг" цивилизация. Embarassed

# 2 275
  • София
hahaha hahaha hahaha
Физиономията на Лилка е безценна.

# 2 276
  • София
Така с тези цайси кака Лили прилича на Цецка Цачева

# 2 277
Меги - показа им на тъпаците, че са си тъпаци и нищо повече Hug
Ура, ура, ура!!!
Иринка е пълен профан.  Sick

# 2 278

Да, по мое време си бяха племена. Пропуснала съм кога са ги повишили в "ранг" цивилизация. Embarassed

И аз hahaha

# 2 279
Да им дадат логически задачи. Мисля че там ще има изненади. Факти всеки може да обърка

Общи условия

Активация на акаунт