VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 781
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 430
Зейнеб много ме дразни, да се връща Гала. Някак не ми тежи на екран Зизу. Naughty

# 2 431
Тя Ирина каза на Вальо да прави каквото си иска, но с тон, казващ точно обратното Naughty Този похват ми е доообреееее познат. Wink

# 2 432
На мен ми стана смешно, когато Иринка каза на Михов: "пийнал си и си в настроение...". Каза го с много "любов", но не пропуска да ухапе, ако случайно не забележим, че е "пийнал", тя да ни информира. Mr. Green
Иначе и дЕдо Вальо е с едно его, до небето чак. Отрежи я Надя с една реплика и готово. Обиколи цялата къща и намила, намила...същинска Ирина.

# 2 433
Много скучен е тазгодишният ВБ. Тази игра за средното ниво на информираност трябваше да я направят още в началото, и с повече препитвания. Да го видим и Торнев , и Лара. Всичките на черната дъска Grinning. Прозаична и вяла работа. И в мисиите , и във възможностите на участниците.

Също Глория, Жана - последната надали  щеше да прескочи нивото на фолка.

# 2 434
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама Михов каза като бяха отвън с Христо, че цялото избухване на Иринито е заради това, че си говорил с Миглена и се смеел. Те лека полека взеха да стоплят, то свърши формата  Laughing

# 2 435
Много скучен е тазгодишният ВБ. Тази игра за средното ниво на информираност трябваше да я направят още в началото, и с повече препитвания. Да го видим и Торнев , и Лара. Всичките на черната дъска Grinning. Прозаична и вяла работа. И в мисиите , и във възможностите на участниците.

Също Глория, Жана - последната надали  щеше да прескочи нивото на фолка.
Ха , наистина , можеше да изненадат "интелигенцията" дори. И да ни спестят някои култови изцепки по ниво и термини като клевър. Много просташки капани заложи ББ , и крайно неподредена постановка. А може би участниците му объркаха сценария ? newsm78

# 2 436
Зейнеб много ме дразни, да се връща Гала. Някак не ми тежи на екран Зизу. Naughty

Мда, не става за нищо тази   Crazy

# 2 437
  • Испания
А може би участниците му объркаха сценария ? newsm78

По-точно една от тях.  Laughing

Чудят се по какъв начин да извадят Тенчева от цялата каша, а тя дълбае ли, дълбае все по-надолу. При монтирани кадри не могат да покажат нищо положително от нея.

# 2 438

Чудят се по какъв начин да извадят Тенчева от цялата каша, а тя дълбае ли, дълбае все по-надолу. При монтирани кадри не могат да покажат нищо положително от нея.
Те вероятно с тази мисия искаха да я реабилитират , но се получи двоен ефект: От една страна -че е посредствена , а от друга-че е егоист. Трябваше да ги поканят на пира си , това беше много скандално с трофейната софра. И говори много за житейското им тесногърдие.

# 2 439
Добре де, що не й подсказват как да се държи...нали ББ може да й говори на ушенце, дори не е нужно да я вика в изповедалнята

# 2 440
  • Испания
Скрит текст:

Те вероятно с тази мисия искаха да я реабилитират , но се получи двоен ефект: От една страна -че е посредствена , а от друга-че е егоист. Трябваше да ги поканят на пира си , това беше много скандално с трофейната софра. И говори много за житейското им тесногърдие.

От самото начало искат, ама не им се получава.  Laughing И всеки път става все по-зле.

Как изглеждат тв звездите сега и преди

http://life.dir.bg/gallery.php?id=24295468&page=4&show_ads=1#topnav

Почти всички сега изглеждат по-добре. Каката - много по-зле.

# 2 441
  • София
Много ме дразни Ирина някой като и каже нещо или тя като питай някой и той почне да и обяснява,а тя вече е чула това,което иска и се почва 'добре бе човек не ми се коментира спри тая тема' #2gunfire #2gunfire Ако и изнася да се говори,ако не да се мълчи  hahaha

# 2 442

Не мисля, че искаха да я реабилитират. Щяха да я сложат с Рени в една двойка на викторината, ако са искали. Въпросите към Миглена и Ирина бяха най-трудните.

# 2 443
  • Тра-ла-ла
Трябваше да ги поканят на пира си , това беше много скандално с трофейната софра. И говори много за житейското им тесногърдие.
100 пъти се каза в темата, че не е ясно каква е била заповедта на Биг Брадър. Обикновено спечелилият отбор сам си консумира благата.

# 2 444
  • Испания
Трябваше да ги поканят на пира си , това беше много скандално с трофейната софра. И говори много за житейското им тесногърдие.
100 пъти се каза в темата, че не е ясно каква е била заповедта на Биг Брадър. Обикновено спечелилият отбор сам си консумира благата.

И снощи го писах: ако е такъв регламентът, Рени нямаше да има право да седне при спечелилите.

Общи условия

Активация на акаунт