VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 812
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 510
  • София

Едно предложение от мен: Кой е фаворита ти? С една възможна опция, за да се ориентираме накъде духа нашият вятър още отсега...  Peace

Такава анкета май имаше.  Peace
С 5 опции!  Peace

# 3 511
  • Испания
Кънчев се опита да замаже положението след рекламата, ама хич да не се заблуждава.

# 3 512
  • ВАРНА
 Абе Кънчев да не се гласи за гадже на Боби,че така разпитва за банковата му сметка?!

# 3 513
  • Луната ни пази
И друго, как така нямаха гадна мисия - да ядят гадости, или да им се изливат гадости?

Не искат да рискуват Пракаката да се гътне в ефир!  hahaha
Или го има в договорите им!

# 3 514
Оставаше и да го пита колко точно има в сментките..боже, боже..дай ми сили Mr. Green

# 3 515
  • София
И друго ме издразни от Кънчев като каза в началото на предаването, че зрителите били гласували и избрали "великолепната седморка" и трябвало да се прибавят още двама.
Не, по дяволите, никой зрител не е гласувал пракака Вучкова да отиде на финал!

# 3 516
Ама въпросът си за милионера си беше махленски. И като разбра, че е милионер, по -приятен ли му стана животът? Според мен, от отговора само на "интелЕгенцията" животът стана по-мрачен.
Според мен въпросът беше по скоро провокативен, както и другите въпроси свързани с чувствата между Борислав и Емануела. Сега ще чакат реакцията на Емануела и други златотърсачи - Боби има пари,  ще ли се ориентира някой към тях, я за спонсор, я за нещо друго.
Не мисля, че гласят Ути за любима звезда на България. Оставиха тези, за които си мисля че все пак има някой и друг смс. 

# 3 517
Тази Рени сега ще и пораснат въшките .....Кой гласува за нея  ooooh! Ужасна ми е  #Cussing out

# 3 518
  • Варна
Elka Dacheva Тая колко готини се прави на "най-добрата майка", то не беше "ангел", кокореше се от екрана на ТВ7 и ни убеждаваше колко е искрена, готова да помага на знайни и незнайни хора! Не знам кога най-сетне ще лъсне истината за тази лъжкиня! Ирина е дъщеря на един велик български лекар-анестезиолог доц. Петър Тенчев! Светла му памет! Невероятен лекар, професионалист и човек! И в момента клиниката по анестезиология и реанимация на Окръжна болница носи неговото име! Та този голям човек получи тежък инсулт преди 10г., но въпреки коварното заболяване, всички специалисти казваха, че може да оправи, ако има подкрепата и грижата от СЕМЕЙСТВОТО си. Тази мръсница НЕ ПОГЛЕДНА БАЩА СИ 5 г.и той умря сам, отглеждан от персонала на клиниката, която създаде!!! Как може да се обявиш за състрадателна, да се плюнчиш, че си добър човек, а да зарежеш баща си да умре като бездомник!!! Да, за всичките тези 5 години, доцентът получаваше немалката си заплата, а тази лицемерка я харчеше ...Как искам някой да и зададе въпроса:как почина баща ти?! Няма такава гадна, лъжлива злобна и лицемерна жена, жалко за децата и...
Вече не харесвам · Отговор · 4 · 57 мин.
Няма да е чудно, ако е вярно. Иван преди няколко дни във Фермата сподели, че не говорил с баща си 5-6 години. Но се помирили накрая. Иван няма да зареже Ирини.

# 3 519
Всъщност Кънчев само увеличи фенската маса на Боби , колко ли златотърсачки наостриха уши и нокти до го докопат като излезе  Mr. Green
Аз затова го харесвам защото въпреки, че е богат не парадира с това и не го раздава тежкарски. Прав е този потребител който каза по назад, че в нашата държава е опасно да обявяваш на всеослушание милионер ли си или не. Пънчев, Пънчев ooooh!

# 3 520
Кънчев се държа безобразно цялата вечер. Направиха ли ви впечатление думите му когато съобщаваше номерата за гласуване накрая - другите се борят за челно място, а за Емануела каза "ако искате да спасите Емануела".   Почвам да си мисля, че трябва да му сменят хапчетата.
А изнесената тук информация за бащата на Ирина потвърдена ли е? Че не се е грижила за него? Докато помага на чистачките си? Ако е вярно тази жена е за психиатрия.

# 3 521
  • Испания
И продуценти, и сценаристи, и водещ са преживели тежък мозъчен фалит.  ooooh!

# 3 522
Ирина ще каже,че е оставила баща си в най-добрите ръце на колегите му.Не е ли бил неврохирург?Тази история добре,че има някой да я сподели и тя е в категорията най...
Аз имам въпрос кьм Христо-след като е близък с бившия на Деси разграничава ли се от тях или и той участва в запоите с Тошко?Важно ми е това.Деси каза,че е чиста душа Христо,но какво ги обединява ми е интересно.Хрихсто от какъв род е не знам.

# 3 523
Съжалявам за спама, вече сте я минали тази тема, но сега гледам началото на епизода и...грррррр. Тва Иринище спирачки няма ли, бе?!?!!! Значи като избраха цигарите и алкохола уж напук, подскачаше като малко дете, а сега за една сьомга и един дроб, направи екзистенциален проблем и психопрофил на всички от другия отбор. При все че им останаха близо 500 лева, кви са тия бездънни гуши, бе, ма** му ста**?!

# 3 524
Elka Dacheva Тая колко готини се прави на "най-добрата майка", то не беше "ангел", кокореше се от екрана на ТВ7 и ни убеждаваше колко е искрена, готова да помага на знайни и незнайни хора! Не знам кога най-сетне ще лъсне истината за тази лъжкиня! Ирина е дъщеря на един велик български лекар-анестезиолог доц. Петър Тенчев! Светла му памет! Невероятен лекар, професионалист и човек! И в момента клиниката по анестезиология и реанимация на Окръжна болница носи неговото име! Та този голям човек получи тежък инсулт преди 10г., но въпреки коварното заболяване, всички специалисти казваха, че може да оправи, ако има подкрепата и грижата от СЕМЕЙСТВОТО си. Тази мръсница НЕ ПОГЛЕДНА БАЩА СИ 5 г.и той умря сам, отглеждан от персонала на клиниката, която създаде!!! Как може да се обявиш за състрадателна, да се плюнчиш, че си добър човек, а да зарежеш баща си да умре като бездомник!!! Да, за всичките тези 5 години, доцентът получаваше немалката си заплата, а тази лицемерка я харчеше ...Как искам някой да и зададе въпроса:как почина баща ти?! Няма такава гадна, лъжлива злобна и лицемерна жена, жалко за децата и...
Вече не харесвам · Отговор · 4 · 57 мин.
Хм ,не я харесвам тая жена,но твърденията ти са крайни ,говориш от първо лице,осъзнаваш ли че утре ще си изтипосана в жълтата преса,ще имаш ли смелостта пак да застанеш зад тези думи

Общи условия

Активация на акаунт