VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 933
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 495
Да ви кажа, че Ути ще е финалиста, няма как да е друго. Подкрепа от всякъде на този плондир.
Не мога да понасям хора, които тормозят животни, а той е точно такъв.
Поне след като му дадът първо място другата седмица хората ще се убедят, че нищо не зависи от тях и, че всичко е една голяма долна шашма Confused

# 3 496
Скицирам си тоалета и обувките на Жана, за да замъгля в съзнанието си спомена за гледката на роклята на Рени. В Израел сигурно са дали банкет като си е тръгвала- да не им затъмнява с блясък културните забележителности.

# 3 497
Elka Dacheva Тая колко готини се прави на "най-добрата майка", то не беше "ангел", кокореше се от екрана на ТВ7 и ни убеждаваше колко е искрена, готова да помага на знайни и незнайни хора! Не знам кога най-сетне ще лъсне истината за тази лъжкиня! Ирина е дъщеря на един велик български лекар-анестезиолог доц. Петър Тенчев! Светла му памет! Невероятен лекар, професионалист и човек! И в момента клиниката по анестезиология и реанимация на Окръжна болница носи неговото име! Та този голям човек получи тежък инсулт преди 10г., но въпреки коварното заболяване, всички специалисти казваха, че може да оправи, ако има подкрепата и грижата от СЕМЕЙСТВОТО си. Тази мръсница НЕ ПОГЛЕДНА БАЩА СИ 5 г.и той умря сам, отглеждан от персонала на клиниката, която създаде!!! Как може да се обявиш за състрадателна, да се плюнчиш, че си добър човек, а да зарежеш баща си да умре като бездомник!!! Да, за всичките тези 5 години, доцентът получаваше немалката си заплата, а тази лицемерка я харчеше ...Как искам някой да и зададе въпроса:как почина баща ти?! Няма такава гадна, лъжлива злобна и лицемерна жена, жалко за децата и...
Вече не харесвам · Отговор · 4 · 57 мин.

# 3 498
  • Варна
Всъщност Кънчев само увеличи фенската маса на Боби , колко ли златотърсачки наостриха уши и нокти до го докопат като излезе  Mr. Green

# 3 499
  • Варна/Лондон
Рени докато се тюхкаше за тоалета си, да се беше чул гласът на ББ :'' Рени, ако желаеш, можеш да напуснеш веднага. ББ не желае да те поставя в некомфортно положение без тоалет за финала.'' :lol

# 3 500
  • Тра-ла-ла
Обаче Ирина се ичерпва от към фасони. И когато изгониха Лара, и сега - Надя, все си подскачаше с тях за ръчичка. Само, че замалко да пребие Надя, защото я дърпаше яко. Ирина пак напираше да бъде водеща сила и камерите да акцентират върху нея.

# 3 501
  • Испания
Elka Dacheva Тая колко готини се прави на "най-добрата майка", то не беше "ангел", кокореше се от екрана на ТВ7 и ни убеждаваше колко е искрена, готова да помага на знайни и незнайни хора! Не знам кога най-сетне ще лъсне истината за тази лъжкиня! Ирина е дъщеря на един велик български лекар-анестезиолог доц. Петър Тенчев! Светла му памет! Невероятен лекар, професионалист и човек! И в момента клиниката по анестезиология и реанимация на Окръжна болница носи неговото име! Та този голям човек получи тежък инсулт преди 10г., но въпреки коварното заболяване, всички специалисти казваха, че може да оправи, ако има подкрепата и грижата от СЕМЕЙСТВОТО си. Тази мръсница НЕ ПОГЛЕДНА БАЩА СИ 5 г.и той умря сам, отглеждан от персонала на клиниката, която създаде!!! Как може да се обявиш за състрадателна, да се плюнчиш, че си добър човек, а да зарежеш баща си да умре като бездомник!!! Да, за всичките тези 5 години, доцентът получаваше немалката си заплата, а тази лицемерка я харчеше ...Как искам някой да и зададе въпроса:как почина баща ти?! Няма такава гадна, лъжлива злобна и лицемерна жена, жалко за децата и...
Вече не харесвам · Отговор · 4 · 57 мин.

Ужас!

# 3 502
Резултати:

ПОДКРЕПИ
Скрит текст:
Емануела                                           367 (39%)
Борислав                                           353 (38%)
Надя           66 (7%)
Христо         53 (5%)
Рени         43 (4%)
Деси         37 (4%)

Общ брой гласове: 545
Дами, не съм гледала извънредния лайф  Laughing Стана ли нещо, заслужаващо анкета и изобщо каква да бъде анкетата за събота newsm78
Ще спука ли Рени роклята?  
а) Да, още в първата минута
б) не
в) ще колабира от липса на въздух

# 3 503
Христо на финал!?  ooooh!  Ядосах се, не го вярвам!

Явно е включено в договорът му - да бъде стигне минимум до полуфинал.

На друг направи ли му впечатление, че тази година некой не го даваха в толкова близък план, колкото миналата година.
Тогава ги снимаха толкова отблизо, че на Преса всички пъпки по лицето се виждаха, въпреки 5 пласта грим..

И друго, как така нямаха гадна мисия - да ядят гадости, или да им се изливат гадости?

# 3 504
  • Испания
Няма да се учудя, ако импотентните продуценти направят победител Ути.

# 3 505
  • София
Резултати:

ПОДКРЕПИ

Емануела                                           367 (39%)
Борислав                                           353 (38%)
Надя           66 (7%)
Христо         53 (5%)
Рени         43 (4%)
Деси         37 (4%)

Общ брой гласове: 545

Дами, не съм гледала извънредния лайф  Laughing Стана ли нещо, заслужаващо анкета и изобщо каква да бъде анкетата за събота newsm78
Едно предложение от мен: Кой е фаворита ти? С една възможна опция, за да се ориентираме накъде духа нашият вятър още отсега...  Peace

# 3 506
  • Варна
Ми то това не е финал. В понеделник е полуфинала. Ако може искам да излязат пракаката, ристьо, михов и рена титлата. Рена титлата мое да остане та лаф да мисли.  Има и други освен Гинест и Нобел...

# 3 507
  • Испания

Едно предложение от мен: Кой е фаворита ти? С една възможна опция, за да се ориентираме накъде духа нашият вятър още отсега...  Peace

Такава анкета май имаше.  Peace

# 3 508
  • София
И друго, как така нямаха гадна мисия - да ядят гадости, или да им се изливат гадости?

Не искат да рискуват Пракаката да се гътне в ефир!  hahaha

# 3 509
Ама въпросът си за милионера си беше махленски. И като разбра, че е милионер, по -приятен ли му стана животът? Според мен, от отговора само на "интелЕгенцията" животът стана по-мрачен.

Общи условия

Активация на акаунт