VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 837
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 540
Тя Ирина продължава да бъде Никоя, независимо от мъжкото присъствие в живота си Simple Smile
Че каква е-бившна некадърна водеща и жена на продуцент в момента.Друго..няма.
Въъъх! Смъртна обида! Тя е ВЛОГЪР!  Mr. Green  hahaha

# 3 541
Отговорността за лежащо болен не е като да се "грижиш" за здрави, прави, пълоноценни хора. Огромна е. А това е и една от основните характеристики на Ирина - в момента, в който реално трябва да поеме отговорност, тя си измива ръцете и бяга.
Което не прави, разбира се, написаното във фейса неоспорима истина.
Разсъждавам върху показаното от нея като характер в предаването.

# 3 542
Мен Лара ме издразни супер много като най-нагло попита защо Деси като била такава приятелка на Христо не е отишла да му каже да не пие,а не пита защо Ирина като му е такава приятелка му наливаше постоянно. Ларче много жалко същество си ти , надявам се да четеш!!!
Аз вече цяла седмица недоумявам този 40-годишен мъж в безпомощно състояние ли е постоянно, слабоумен ли е, с настойници под опека ли е или какво? Обвинения кой какво бил направил или ненаправил за спасението на ХристОвото  тяло и душа!! Та Деси чак я отлюспиха и няколко човека не желаели да и говорят?! ooooh! Невероятна смешка се получава. А самият Христо дали си дава сметка как изглежда  отстрани неговата мъжественост след тези събития......Чочко. Sick

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 23:05 от Mesmunda

# 3 543
Тя Ирина продължава да бъде Никоя, независимо от мъжкото присъствие в живота си Simple Smile
Че каква е-бившна некадърна водеща и жена на продуцент в момента.Друго..няма.
Въъъх! Смъртна обида! Тя е ВЛОГЪР!  Mr. Green  hahaha
Сетих се, май и лайфкоуч беше по едно време Simple Smile

Иначе имах неблагоразумието да изгледам едно от нейните произведения като ..влогър.Останах като гръмната-как е възможно това  #CrazyИ някой гледа ли го с интерес, следи ли го...

Много жалка мадама..

# 3 544
  • Варна
Отговорността за лежащо болен не е като да се "грижиш" за здрави, прави, пълоноценни хора. Огромна е. А това е и една от основните характеристики на Ирина - в момента, в който реално трябва да поеме отговорност, тя си измива ръцете и бяга.
Което не прави, разбира се, написаното във фейса неоспорима истина.
Разсъждавам върху показаното от нея като характер в предаването.
И то пък нейното една грижа-зарязала едногодишно дете и 2 малко по-големи да се търси в ББ, а през останалото време "помага" на други хора, за да й помагат. То грижа ли бе да го опишеш.

# 3 545
Затова съм сложила "грижи се" в кавички. Simple Smile

# 3 546
  • Варна
Затова съм сложила "грижи се" в кавички. Simple Smile
Да, видях, ама вече бях писала Peace

# 3 547
Аз имам въпрос кьм Христо-след като е близък с бившия на Деси разграничава ли се от тях или и той участва в запоите с Тошко?Важно ми е това.Деси каза,че е чиста душа Христо,но какво ги обединява ми е интересно.Хрихсто от какъв род е не знам.

Може и да е участвал, Тошко каза, че у тях се забременявало във въздуха.

# 3 548
Толкова ме издразни Рени с нейното - " Боби ти би ли излизал с жена като Емануела" Sick. Тази за каква се мисли? Хем е проста хем е злобна. По какви критерии се има за нещо повече от Емануела? Емануела много лоша, че се защитила срещу някакъв пиян дядка който я опипва без позволение Sick. Ирина била "прекрасно същество" и я обичала ooooh! Пиянството на Емануела било за Гинест hahaha ooooh! А няма и да коментирам как се беше облякла ooooh!
Проста, ограничена и изключително злобна и завистлива женица, това ми е мнението за Рени Peace

# 3 549
  • Луната ни пази
Ау, колко сте лоши...любимците на народа нямат и един глас подкрепа от вас, това ли са ви фаворитите, брат???

# 3 550
Лили вече може ли да отпада или ще е галеница до петък?

# 3 551
  • Варна
Мисля че вече може. Иначе защо има номер, на който да я подкрепят?

# 3 552
Пак ли се е проявила Рени Simple Smile Гинест, ДжекилС  Joy

Май интересно е било, аз сега сядам да гледам и се връщам да ви чета. Спокойна нощ дами  bouquet

# 3 553
  • Луната ни пази
Лили вече може ли да отпада или ще е галеница до петък?
Вече е в номерата за гласуване, явно ще може да отпада. А може и да остане во веки веков в колибата на ББ? 😂

# 3 554
Христо го спасиха продуцентите, как си представяте да има такава подкрепа като Емануела? Невъзможно. Исках Деси да остане, симпатична ми е, не е злобна и е купонджийка. Има си недостатъци, но е далеч по-добре от Рени.

Аз пък се чудя за Ирина, как може трети клас дете да бъде изоставащо в училище? newsm78 Че то дори на фолкпевицата Мария дъщерята била пълна отличничка. Ирина каквато е взискателна как е могла да допусне детето й да не си учи уроците и да изостане? newsm78 Ето  това не мога да го проумея.

Общи условия

Активация на акаунт