VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 704
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 555
  • София
Лили вече може ли да отпада или ще е галеница до петък?

То само това липсва! Вече ще бъде върхът на наглостта! Дано да изхвърчи с шут в понеделник.  Laughing

# 3 556
  • Испания

Спокойна и на теб!  Hug

# 3 557
  • Варна
Това за мен беше сезона на палачинките. С изключение на Миглена, всеки по няколко пъти си промени мнението за другите квартиранти. Миглена държеше една линия. И само за това да е, пак тя заслужава да угаси последна лампите на къщата.

# 3 558
Христо го спасиха продуцентите, как си представяте да има такава подкрепа като Емануела? Невъзможно. Исках Деси да остане, симпатична ми е, не е злобна и е купонджийка. Има си недостатъци, но е далеч по-добре от Рени.

Аз пък се чудя за Ирина, как може трети клас дете да бъде изоставащо в училище? newsm78 Че то дори на фолкпевицата Мария дъщерята била пълна отличничка. Ирина каквато е взискателна как е могла да допусне детето й да не си учи уроците и да изостане? newsm78 Ето  това не мога да го проумея.
Подготвят почвата за това, че интелектуалците са по харесвани навън. Ути като "победи" Миглена в петък с това ще ни замазват очите Tired

# 3 559
Божеее, някой и тук харесва Ути! ooooh! Tired

# 3 560
Толкова сезони изгледах на предаването,но никога не ми е бил толкова противен някой участник както Ирина сега. Дори онзи Цецо от обикновения брадър миналата година не ми беше толкова противен. Ей, направо ме вбесява тази Ирина като започне да говори или сочи с пръсти всеки.
Нобела не искам и да я коментирам - още не мога да повярвам,че я спасиха. Нереален ми е вота за Рени и Христо. Според мен гласовете за Христо са заради първоначалното объркване на номерата между него и Емануела.
Чакам да свършва сезона и Миглена да победи, а Ема на второ място. Боби ми е фаворит за третото. Голямо желание имам да се запозная с Миглена Ангелова -много достойна, борбена и забавна жена. Определено има какво да се научи от нея. Заради нея продължавам да гледам сезона.

# 3 561
Стига, де. Човекът вероятно има роднини и служители. Все някой от тях чете тук.

# 3 562

Деси Цонева! Нали вече е навън и има телефон/таблет. Гласувала е и тук!  Laughing

# 3 563
  • София
Хванах предаването от 2 час,сега гледам първата част.  Simple Smile

Не я искам Рени на финал. Crossing Arms

# 3 564
Затова съм сложила "грижи се" в кавички. Simple Smile
Да, видях, ама вече бях писала Peace
Толкова са ми опротивяли вече, че даже ме мързи да пиша и понеже знам, че за разлика от "интелектуалците" ще ме разберете, реших да мина метър с едни кавички. Simple Smile))
Ама много бързо върви темата, аз даже не успявам да прочета всичко. А не е като да нямам тренинг.
Това е първият сезон, в който някак участниците / с изключение на Миглена и Борислав / успяват да стопят цялата ми толерантност и предизвикват в мен желание да им разкрия тъжната истина - не сте по-специални от стриптизьорката, забавляваща тираджията в края на работния ден. Съжалявам, мили ми хора от телевизора, вие целокупно, с малки изключения, сте нашето извращение и падение и като такова, в повечето случаи ви гледаме с презрение. Да, вероятно е удобно да го приемате като завист и дори е по-добре. Все пак предпочитаме с да ни забавлявате с номерата си / кой колкото може /, защото с отклоненията си будите само съжаление.

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 23:50 от Бианkа

# 3 565
До последно се чудех в анкетата Боби или Миглена ,  дадох глас за Миглена, макар че и Боби харесвам.

Умирам от яд, че Рени остана тая вечер,  всички останали ми бяха безразлични,исках само тя да си тръгне. Дребна душа се оказа. Преди време имаше анкета за най голямото разочарование - определено мен тя най много ме разочарова.

# 3 566
  • в резерват

Аз пък се чудя за Ирина, как може трети клас дете да бъде изоставащо в училище? newsm78 Че то дори на фолкпевицата Мария дъщерята била пълна отличничка. Ирина каквато е взискателна как е могла да допусне детето й да не си учи уроците и да изостане? newsm78 Ето  това не мога да го проумея.

Аз пък се чудя в тази ситуация къде е и баща му? Още повече като знае колко е гламава майка му. Разводът с жената  за мен не означава развод и с детето. Ако си създал нещо, още повече дете, нямаш оправдание да не полагаш грижи за него.

# 3 567
  • София
Аз няма как да повярвам,че някой е подкрепил Рени освен 5 нейни фена.Рени е изключително злобен човек,който иска да издрапа пак на сцената ама няма как да стане.Обижда хора от бранша си,обижда бившите си продуценти , едва ли не тя е изнесла на гърба си ''Пайнер'' hahaha От нея е тръгнало всичко,ако нея я нямаше то и поп-фолка нямаше да го има. ooooh! Обижда Емануела по изключително елементарен начин,още като я видя че влиза каза нещо от сорта ''Не му завиждам на Боби,те тука не знаят каква е ама аз я знам'' едва ли не,че Емануела е лека жена.После седя известно време при нея и си говореха на всякакви теми,обиждаше други съквартиранти сега пак е на друго мнение и продължава да си показва селянията. #2gunfire

# 3 568
  • out of space
Според мен гласовете за Христо са заради първоначалното объркване на номерата между него и Емануела.

За какво говориш?!  Shocked

# 3 569
Рена не ме разочарова, но пък съм изненадана. Мислех, че тризначките няма кой да ги бие по тъпота. А Рена ги отвя и трите взети заедно. За ГинесТ си е това, брат. И не го казвам със саркасцизъм (ох, озорих се, докато го напиша Blush).

Общи условия

Активация на акаунт