VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 651
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 570
Десислава нали щяла да агитира за Миглена?
Щяла, ама не. ooooh!
Обещаното не е като даденото.

Ути удобно напомни, че обещал да се грижи за нея, явно имат близки отношения извън къщата.
Заслужено си излязоха двете момичета - Христо и Рени се излагаха доста повече, т.е. се раздаваха за шоуто, поне това удовлетворение да им остане.   Wink
Много ме впечатли изборът на Ирина (две от две), явно й е определящо коленопреклонното обожание към собствената особа.

Христо трябва да си заработи парите...нали влезе по-късно

# 3 571
Божеее, някой и тук харесва Ути! ooooh! Tired
Стига, де. Човекът вероятно има роднини и служители. Все някой от тях чете тук.
С приятел като Тупарев не му трябват роднини. А и той каза, че е последния от рода Ути. Бъчварови, де.

# 3 572
Рена не ме разочарова, но пък съм изненадана. Мислех, че тризначките няма кой да ги бие по тъпота. А Рена ги отвя и трите взети заедно. За ГинесТ си е това, брат. И не го казвам със саркасцизъм (ох, озорих се, докато го напиша Blush).
Тризначките поне на никого басма не цепеха, а тази толкова мазно се слага на Михов и Ирини Sick

# 3 573
  • София
Рена не ме разочарова, но пък съм изненадана. Мислех, че тризначките няма кой да ги бие по тъпота. А Рена ги отвя и трите взети заедно. За ГинесТ си е това, брат. И не го казвам със саркасцизъм (ох, озорих се, докато го напиша Blush).
Тризначките поне на никого басма не цепеха, а тази толкова мазно се слага на Михов и Ирини Sick
Особено на Михов,сто пъти повтори едно и също как бил велик,как трябва всички на пиедестал едва ли не да го издигнат и е недопустимо да му се повиши тон.

# 3 574
  • Варна
РинитУ, освен с лафовете дето изръси, ще я запомня и с това че на няколко пъти й стана доста кофти, за това че я изкарват проста. Даже май и скандал вдигна, цупеше се, мрънкаше т.е. демонстрираше някаква "поука" . Докато другите...майко мила...само днес тези коментари в студиото като слушах... продължават под дъното да копат. Диаманти ли очакват да намерят, не знам. ooooh!

# 3 575

Направо е за Нобелова награда  Joy

Ама иначе се цупи, било в бързината, била се объркала.

# 3 576
  • София
Да,беше вдигнала скандал на Ирини като я нарече змия в една от мисиите,разкрещя се как е пеела на рожден ден на децата и нещо такова беше LaughingИринито пък се зарече да не говори с нея и да не коментира повече (както обича да казва)

# 3 577
  • Испания

Толкова са ми опротивяли вече, че даже ме мързи да пиша и понеже знам, че за разлика от "интелектуалците" ще ме разберете, реших да мина метър с едни кавички. Simple Smile))
Ама много бързо върви темата, аз даже не успявам да прочета всичко. А не е като да нямам тренинг.
Това е първия сезон, в който някак участниците / с изключение на Миглена и Борислав / успяват да стопят цялата ми толерантност и предизвикват в мен желание да им разкрия тъжната истина - не сте по-специални от стрипризьорката, забавляваща тираджията в края на работния ден. Съжалявам, мили ми хора от телевизора, вие целокупно, с малки изключения, сте нашето извращение и падение и като такова, в повечето случай ви гледаме с презрение. Да, вероятно е удобно да го приемате като завист и дори е по-добре. Все пак предпочитаме с да ни забавлявате с номерата си / кой колкото може /, защото с отклоненията си будите само съжаление.

newsm10 newsm10 newsm10 Да имат късмета да те прочетат...

# 3 578
Торнев ми се струва, че най-правилно е разбрал настроението на зрителите и затова си мълча. Сякаш се опитва да се дистанцира от "ядрото" и да не се набива на очи. Може и да се лъжа, но така ми изглежда. Не е толкова прост като Лара и Педероро, че да се прави, че всичко е на шест.

# 3 579
  • Испания
И Роро не престана да плюе Миглена, а тя само му се усмихваше и пращаше целувки.  Simple Smile

# 3 580
Нека да е след като си поправя правописните грешки обаче. Simple Smile))
/нещо ми се скрива полето за писане и реално не виждам какво пиша, което не е оправдание де, ама пусти мисли - летят бързо, едва ги догонвам през телефона /

# 3 581
Да,беше вдигнала скандал на Ирини като я нарече змия в една от мисиите,разкрещя се как е пеела на рожден ден на децата и нещо такова беше LaughingИринито пък се зарече да не говори с нея и да не коментира повече (както обича да казва)
Ирина я нарече скучна тогава. Това я обиди смъртно. А мен ако питате, тя ако имаше и грам съмнение, че е тъпа, нямаше да си отвори устата. Мисли си, че само чалгата я излага и бърза да обясни, че хич не пее чалга, а феновете ѝ са по-културни от тези на Моцарт и Бетовен, взети заедно. Добре, че и Веско Маринов прави концерти, че трябва да уволнят чистачките.

# 3 582
  • Испания
Нека да е след като си поправя правописните грешки обаче. Simple Smile))
/нещо ми се скрива полето за писане и реално не виждам какво пиша, което не е оправдание де, ама пусти мисли - летят бързо, едва ги догонвам през телефона /

На теб ти е простено.  Laughing Знам, че не е от неграмотност.  Peace Аз на телефона кълва като...  ooooh!

# 3 583
  • Варна
Специално Лара и Роро ми се сториха тройно по-зловреди от преди.

# 3 584
  • София
Ирина я нарече скучна тогава. Това я обиди смъртно. А мен ако питате, тя ако имаше и грам съмнение, че е тъпа, нямаше да си отвори устата.
Не,змия я нарече в мисията за зоопарк Нови Хан (не съм сигурна дали така се казваше , ама беше нещо с животни) и Рори и Ирини трябваше да довършват изречението за дадено животно с името на съквартирант.Тогава Рени побесня hahaha

Общи условия

Активация на акаунт