До Ноември не остана, скоро ще ме гушка мама! - Тема 8

• 32 045
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Аз тъкмо бях влязла в 9-тия и запо4на да ми се прокрадва мисълта къде ще ме свари раждането и как ще запо4не...какво ще правим с баткото,кой ше го гледа...по нощите ли ще тръгне ..... и от много 4удене накрая баааааам! - изневиделица отидох до тоалетна и тръгнаха води хахахаха Wink Нямах време да мисля и да се шашкам Wink  Peace Peace
п.с.  Аз си направих закъснял подарък за РД-то ми,5 дни след него се роди Захар4о  Heart Eyes А уж бяхме за средата на ноември,20 дни по-рано излезе 4овека Wink

# 181
  • Казанлък
Гушки на всички малки бебешки дупетаааа Heart Eyes
Да се отчета и аз - нямам разкритие, нямам съществено скъсяване. Водите ми са намалели до долна граница, трябва да пия много много течности. В 38гс съм, има време, ама не знам заради размерите, или малкото води имам чувството, че иска да ми счупи реброто, или да ми пробие корема(а вярвайте ми добре съм го уплътнила Embarassed). Беше ми странно като четях как някои мами казват,че боли,  ето сега ми става ясно. Аз съм много позитивно настроена. Единствено се надявам да не се случи, докато доки я няма, защото има няколко дни в които ще пътува жената. Ама това си е Божа работа. Много се вълнувам и нямам търпение. Сънувах чак че съм родила и бебка, като пораснала на 1г.
Прегръдки на всички!

# 182
  • Рим
Честито на всички нови мамчета, които вече гушкат бебенцата си!  bouquet

Ph0enix, Май и при второ, и при трето, и при... десето!, предродилната треска си тресе и това е!  Laughing И аз в очакване на второто сега, накрая бях съвсем изкукуригала! И точно като теб се чудех - ама как се дишаше, ама ще напъвам ли като хората....?  Joy И накрая какво стана - поеха ме акушерките и ме водиха във всичко с насоки и масажи, че даже и на вицове се смяхме  Laughing Защото аз се наложи  да се поразхождам с тях и мъжа ми из родилна зала, за да слезе още надолу главичката и да натисне мехура на околоплодните води.

В крайна сметка, щом се завъртя колелото, дето се казва, спрях да го мисля и се водих по тях. МИсля, че те като присъствие до родилката са най-съществения елемент, за да родим спокойни. Исках да ти кажа основно: подготвена си, аз съ сигурна, макар да не те познавам!  Hug

# 183
Момичета нямам апетит чак се плаша... Вчера изядох само един сандвич и в 8 вечерта вечерях.. Дали е нормално в 36.4г.с съм...

# 184
Holl, има такива дни, не се плаши. Най-много беба да си дръпне от теб, а ти да свалиш някакви грамчета Wink Един съвет само, щом нямаш апетит, гледай поне това, което хапваш да е полезно и хранително: месце (не салам), сурови ядки, някаква манджа, да не се запечеш, салата. Аз също не ям много, беба ме натиска, боли ме кръст, гръб, ходя 2 пъти дневно по голяма нужда, явно мястото е нулево Simple Smile Но завърших 37 седмица, де.
Момичета, не знам как си пожелавате Скорпиончета.  #Crazy  Laughing Аз съм Скорпи и искам да изкарам поне до 22, за да е Стрелец бебата! Ние сме сериозни и отговорни, но взимаме живота много насериозно. Все някакви драми, пък и помним всичко, някои от нас са много властни. Абе Стрелецът е по-лекичка зодия: пътешественици, позитивни, оптимисти, кефят ме Simple Smile Извинете за лиричното отклонение Wink

# 185
Holl, има такива дни, не се плаши. Най-много беба да си дръпне от теб, а ти да свалиш някакви грамчета Wink Един съвет само, щом нямаш апетит, гледай поне това, което хапваш да е полезно и хранително: месце (не салам), сурови ядки, някаква манджа, да не се запечеш, салата. Аз също не ям много, беба ме натиска, боли ме кръст, гръб, ходя 2 пъти дневно по голяма нужда, явно мястото е нулево Simple Smile Но завърших 37 седмица, де.
Момичета, не знам как си пожелавате Скорпиончета.  #Crazy  Laughing Аз съм Скорпи и искам да изкарам поне до 22, за да е Стрелец бебата! Ние сме сериозни и отговорни, но взимаме живота много насериозно. Все някакви драми, пък и помним всичко, някои от нас са много властни. Абе Стрелецът е по-лекичка зодия: пътешественици, позитивни, оптимисти, кефят ме Simple Smile Извинете за лиричното отклонение Wink
Благодаря много за съвета  bouquet

# 186
  • Някъде в Матрицата
Тази година май няма да е необходимо да се чака до 22-ри за Стрелец. Ако съм запомнила правилно още в ранните часове на 21 Слънцето ще премине в знака на Стрелеца. Така че, нова седмица, нова зодия.  Grinning Скорпита, Стрелчета, важното е да са живички и здравички.

# 187
  • Варна
Ние така сме се "подредили" у дома - рожденни дни октомври,ноември и февруари  Peace Зимна история отвсякъде...не ме огря за лятно бебе тоя път  Peace Ама има някаква магия в зимното раждане Wink После и снежец като натрупа,едно мило,идили4но,пухкаво  Party Party Party

Алегрия,добре си ги подредихме зна4и хахаха  Hug Hug

# 188
  • по пътя
Тази година май няма да е необходимо да се чака до 22-ри за Стрелец. Ако съм запомнила правилно още в ранните часове на 21 Слънцето ще премине в знака на Стрелеца. Така че, нова седмица, нова зодия.  Grinning Скорпита, Стрелчета, важното е да са живички и здравички.
Вярно ли е това? Трябва да поразпитам в астрологи(ния форум, при мен все още нищо, води си има колкото иска юнака, чакам си и ви чета за разтуха Simple Smile

# 189
Момичета тези който мислят да раждат с пълна упойка или са родили с такава спряхте ли витамините,магнезият и ако сте пили аспирин протект. Моя лекар каза да не ги спирам...

# 190
Lunno momiche, за гр.София Слънцето е в скорпион до 23:30ч. на 21.11.16. Гледах го преди малко в нета.
Holl, аз очаквам секцио със спинална упойка, та ми спряха магнезия( за да може после матката да се контрахира), а аспирин протекта го спряха в края на 34 седмица, че да може да се съсирва кръвта след операцията. Защо всичко ти продължават, не знам. Дано се включат мами, раждали с пълна упойка  Thinking

# 191
  • Някъде в Матрицата
Да, helios13 е права - слънцето ще премине в Стрелеца, не в малките часове на 21.11, а в големите - малко преди денят да се претърколи в 22-ри. И аз проверих в едни астрологични календари. Пишеше 23:22 за нашата часова зона. Да ми се чудиш откъде точно ми е хрумнало 1:30.  newsm78
Да не вземем да раждаме с хронометър.  Joy Joy Joy Joy

# 192
Честито на родилите мами! Да си гушкат здравите и щастливи бебчета!

# 193
  • Варна
Стрел4оците кефят на макс Wink ама у дома щяха да ми дойдат много хахаах  Peace Peace

Абе тая суперлуна повлия ли ви?Или на бебенцата? Нашия беше бая изнервен ве4ерта  Crazy Crazy Crazy

# 194
Здравейте и от мен не съм била активна в последните теми за което се извинявам. Честито на всички мами които вече гушкат мъниците си  Heart Eyes
Аз съм вече 38с . и 5д.
Преди 2 дни имах супер силни и регулярни контракции на 7-8 минути в продължение на над 15 часа но после спряха...
Днес цял ден ме мъчат контракции но са на половин час, едвам се движа...
Качих много килограми от задържане на течности и се подувам с ужасни темпове. За 2 дни качвам 2 кила, а гледам да не ям много... Мисля че съвсем ще полудея от напрежение и очакване. И сили нямам да се движа, дори съм отпаднала толкова много че едвам ходя до тоалетната.
Искам бебка вече да излиза. На последния преглед преди 8 дни лекарката каза че бебка вече е над 3.200, а все още бяхме на 17 дни от термина...
С тези темпове на растеж ако дочакам термин сигурно ще излезе около 4 килца... та... стискам палци на всички други нетърпеливи мами, защото тези последни дни  са може би най мъчните от всички.

Общи условия

Активация на акаунт