срязани пръсти

• 2 823
  • 6
  •   1
Отговори
здравейте,

порязах си  пръстите на циркуляр,а някой и отрязах (среден и безимен ) до втора фаланга.
направиха ми операция,но неможаха да възстановят остатъците от двата пръста ,тъй като тъканите на парчетата вече бяха мъртви.Лекарите в пирогов  повтарят ,че са ме спасили да не стане по-лошо,че едва ли не е чудо че имам пръсти неща от сорта.Като ги попитам дали има начин да се оправят нещата,казват че съвр медиц е мн развита,но нищо конкретно.
Някой ако знае алтернативни методи на пластична хирургия,начини на присаждания,сходни случай или  лекари хирурзи,който биха ми дали информация затова как мога да възстановя цялостта на пръстите си ще ми бъде от помощ.

на 24 години съм и немога да оставя нещата така.
извинявам се че пиша тук,за подобна тема

# 1
  • София
Може би този новия 3Д принтер за органи може нещо да помогне?
А някакви силиконови протези може би?

# 2
  • Майничка
Потърси консултация с доц.Бинка Попова от "Царица Йоана". Та е една от най-добрите, да не кажа най-добрата в България, що се отнася до микрохирургия и възстановяване на ръка.

# 3
  • Варненска клюкарка
Гледала съм филм, как присаждат пръст от крака на мястото на ампутиран палец на ръката, по натам присадката беше почти 100% ефективна. Но палецът е много важен, може би затова са прибегнали до това. Питай докторите, може ли да се направи нещо такова за теб.

# 4
оказва се че това си е кажи речи редовна практика,но при мен трябвало да позарастне и тогава да се види какво може да се направи;

благодаря ви много че пишете и че сте съпричастни към проблема ми Simple Smile

# 5
Здравейте,

Извинявам се, че подхващам тема от преди толкова години. Надявам се, че сте добре и че сте намерила начин да си възтоновите пръстите. На мен ми се случи нещо подобно. Отрязан среден пръст. Края на горната фаланга. Лекарите ми казват, че трябвало да заздравее още, за да видим дали и какво може да се направи. Не ми дават ясно отговори. Нещо все увъртат. Изключително съм травмирана и търся начини за удължаване на пръста. Не мога да повярвам, че няма такива в днешно време. На Вас правиха ли Ви пластични операции? Успяхте ли да си "възвърнете" пръстите. Надявам се да е така! Дано не  Ви притесних задавайки тези въпроси след толкова години.

Хубав ден Ви желая.

Марина

# 6
Здравей те и аз съм със подобен проблем и затова се интересувам дали някой е намерил някъде специалист доктор във тази област ще бъда благодарен ако някой има някаква информация

Общи условия

Активация на акаунт