Падат есенни листа, а в ЮНЧЕТАТА тупкат сърчица- тема 2

• 34 903
  • 731
  •   2
Отговори
# 60
Значи да не се притеснявам толкова от това, че не обяснява Simple Smile а пък може и за два прегледа още да е рано да преценя.
А иначе много ми е странно как още не ми личи, със същото телосложение съм си, но е мисия невъзможна да обуя панталон или дънки с висока талия - просто не ми стига въздух.

# 61
Talyto , aз мисля да се запиша в Токуда при д-р Росица Колева..имам час за 14,11 и ще видим как е..иначе до тогава ходя платено при друг АГ за мое успокоение.

LITTLE_E и аз си мислех за нея, но още търся отзиви. Иначе докторката работи със здравната каса. Ти имаш ли преки впечатления?

LITTLE_E супер дано да е готина,аз се интересувам защото родих при д-р Димитров ,но той напоследък бил мн зает и не водел ЖК  Sad а ми се иска пак да съм си при него и се чудя кой да избера от Токуда да ме следи ,пък да си родя при него!Със сигурност знам че няма да е Кирякова ,от нея са ми останали доста негативни спомени!

Talyto1988 ти коя година ражда в Токуда ?  Колко горе долу излиза раждането там ?

# 62
Вече чудите ли се , какъв ще е пола на бебето ?!

# 63
Хиххихи,Еми аз постоянно съм в чуденка.За жалост нямам никаква идея.Като цяло нямам претенции,но ми е много любопитно да разбера.Simple Smile

# 64
Аз май имам идея вече  Grinning
Тази нощ сънувах, че съм на лекар и ми казват 100% момче  Crazy даже ми показа да видя, че е момче  Joy
По принцип всичко, което сънувам за себе си после се случва... ще видим. Искаше ми се едно момиченце, че имам един батко, но да е здравичко това е най- важното  Heart Eyes

# 65
ехее, аз ви търся в старата тема, вие вече в нова квартира сте се преместили Grinning Привет и тук!

Искам да попитам пиете ли витамини и какви? С това откачено гадене понякога съм способна да ям само картофено пюре, хляб, или бял ориз, а с тия глупави въглехидрати за никъде не съм Sad

Цитат
Сънувах, че я викам по име, преди да знам, че съм бременна. Този сън ме навя на мисълта, че може да съм забременяла. На сутринта си направих тест и беше положителен Simple Smile Беше изключително красив сън. Ако не е момиче, ще се прекръстя в държавен вестник  stork-girl

# 66
Да, понякога си мисля за пола, но най-вече защото мисля за име. Все ми е тая момче или момиче, само да е здраво.

# 67
  • София
И аз сънувах, че е момиче. Дано не е плод само на желанието ми Simple Smile

# 68
  • Sofia
Здравейте,

Днес ходих на първи плеглед......видя се нещо в матката, обаче лекарката каза, че е доста по малко отколкото трябвало....последния цикъл беше на 20.09. Според каленсара съм в 6-та седмица.
След като ми го каза това се притесних, разбира се и за това питам дали се  еслучвало на вас или ваши познати и дали има надежда да се надявам, че ще се развие добре?

Изобщо не се притеснявай, аз с първата бременност вървях с 1 седмица назад, ако си с късна овулация може и 5 седмица да си и ако е така е напълно възможно почти нищо да не се види, защото е много мъничко. Отиди пак след 1, даже най- добре 2 седмици и всичко ще е наред  Heart Eyes

Да, рано е да се тревожиш. Аз също отидох рано (с четири дни закъснение) и т.к. все още не се виждаше нищо в матката, ми казаха, че е вероятно извънматочна бременност... Три дни по-късно всичко се видя на мястото си Simple Smile

# 69
  • София
*bug*, д-р Колева също работи със Здравна каса, незнам дали има значение за теб. Иначе доволна ли си от нея..какво ти е мнението?
О, това е нова информация за мен, благодаря Simple Smile. 2011 само Евтимова работеше със здравна каса. Колкото до Колева съм много доволна, мила е, усмихната, обяснява всичко подробно, дори ФМ ми прави с първото дете. Преди две седмици тя ми направи прегледа за установяване на бременността Simple Smile.
А за пола на бебето .... чакаме с нетърпение моментът, в който ще се разбере, но нямаме претенции. Първото ни е момиченце.

# 70
LITTLE_E аз раждах 2012 -мисля че секциото беше 1500 лв + 600 лв неонатологичен пакет за бебето ,който вкл.цялостен преглед +125 лв на ден беше самостоятелната стая (ВИП)

# 71
Аз пия "актив мама". Имат омега 3, което е важно за мен Simple Smile

# 72
  • София
Аз вече съм измислила името, ама да видим какво ще излезе. Имам един батко, който само ми повтаря, че щяло да бъде момиченце. Нали казват, че децата до 3г. имали много силна връзка с космоса и другият свят и могат да виждат бременна жена какво бебе ще роди. Незнам обаче доколко е вярно Simple Smile Но факт е,че тази бременност при мен протича коренно различно засега от първата, когато бях с момче.

# 73
От самото начало усещам, че е момче.Мъжът ми също си го мисли, сестра ми и зетя даже залагат с по 2 ръце за момче.Сестра ми, казва, че ме вижда като свекърва, мъжка майка съм щяла да бъда.Какво чудо е от сега  Joy

# 74
  • Сопот, Пловдив
Келти, мерси за темата!  bouquet Предполага мна теб трябва да пиша, ако искам да ме добавиш към термините в първи пост, но сигурно чак за другата тема ще стане. Иначе съм на 34г., термин 09.06, второ дете.

Аз малко ви изпуснах последните дни.

Лейди Мяу, Бъг, Диди, Мая Недкова, Мирелка, Кати,  добре дошли!  bouquet

Кати , и моят син е 2011г., но април.

Куковиц, при мен развитието на ембриона върви с около седмица назад. Леко се притеснявам аз, но двама лекари вече ми казват, че изоставане до две седмици е допустимо.

Аз мисля, да се следя при двама лекари. И двамата обясняват доста.

Витамини не пия. Особено откакто прочетох, че увеличават апетита. Аз и без това съм постоянно гладна. Мисля си, че съм поне едно 3-4кг отгоре, но ме е страх да се претегля.

Да, чудя се. Аз искам момче. Таткото също. Но аз си мисля, че ще е момиче.  Grinning Каквото такова, разбира се. Иначе имената ги измислихме май. За мъжкото имахме консенсус от преди да забременея, защото и двамата харесваме едно и също име с тази буква. За женско той харесваше име, което аз не харесвам. Аз предложих близък до името вариант, той уж го одобри. Ако е момиче, се надявам да си остане този вариант, понеже не харесвам нито едно друго женско име с тази буква.  Grinning Ако е момче, ще се опитам да подкупя таткото да е с двойно име - много обичам двойни имена и сина ми също е с двойно име. Женското име, което сме измислили обаче, не ми се вързва за двойно име и бих си го оставила само него.

Общи условия

Активация на акаунт