Доста е писано за вкусовете на турския зрител и как не можел да оценява правилно...има и друго,че темите в раздела са изключително фенски за определен артист/актриса и харесването на пишещите сякаш е емблема,че във всеки проект,в които участват любимците им е супер стойностен

.
Това ако следват оригинала е нормално,а и ми писна от нелепи турски продължения на римейци

За мен тя е от турските режисьори,които много добре работят и показват максимума при работа с деца
това се вижда и от играта на малката актриса
.
Радвам се, че се включвате в темата!

/ ,а не както турците сюжет добър до към 5-6 серия и после давай според рейтинга и дали видите ли главната двойка се харесва най- вече на тийн публиката

и в друг сериал съм забелязала,че добре работи точно с деца и начинаещи артисти.Тя спря да снима активно с провала на сериала-исторически "Фатих"-ниски рейтинги и огромен скандал-кавга на главния артист към човек от екипа/май беше този дето им разнасял чайове на сета
/.Доколкото съм я следила се посвети на съпруга си и желание за деца.Служители на Мед Япън пуснаха нейна снимка,че е с бебенцето/6-7 месечно/ на сета на сериала през септември:hug: 
ако това стане ще е прецедент.
Не си мисля,че не е наясно,че играе обикновена на външен вид жена,а не социална лейди в този сериал.
Препоръчани теми