"Майка" (Anne) с Джансу Дере и Вахиде Перчин - всеки вторник по StarTV

• 200 815
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • ES
Бреее, Зейнеп пред гроба на Мелек ли е?

# 331
Мелек мъртвата, а Турна...- жива?

# 332
# 333
  • София
Добра вечер момичета!
Изгледах няколко пъти този фраг при руските падруги и недоумявам, защо  сценаристите ни хвърлят в паника. Падругите вече изписаха близо  50 поста и  смятат, че това е сън на Зейнеп по време на комата. Сън, който вероятно ще й помогне за събуждането й. На мен също ми се иска да е така. При катастрофата Зейнеп беше в паника и непрекъснато викаше на Синан  по-бързо да се движат за да спасят от смърт Турна. Гадният Джингиз й се беше обадил и заплашил, че ако закъснее до определеното от него време детето ще умре. Тази тревога вероятно й се е запечатела дълбоко в съзнанието и ми се ще да е причина да се събуди. Дано съм права, защото както разбирам снимането на сериала ще продължи до края на м. юни и без главна роля на малката-голяма актриса -  прекрасната Берен  не би имал успех и рейтинга още другата седмица ще падне.  Сценаристите това го знаят добре и какво ли още ще измислят за да ни държат в напрежение, но не и да убиват Турна. Пак хиляди притеснения,  съмнения и очаквания за добро развитие на сюжета и щастлив край. Лека вечер и до скоро.

# 334
  • На изток от рая...
И аз не вярвам Мелек наистина да е мъртва, след като сериалът ще продължи до юни. Не изключвам вероятността сценаристите да я убият, но това ще е в края на сериала, ако решат да ни предложат тежка драма.

Но и след последната серия не спирам да се ядосвам. Някой изобщо интересува ли го съдбата на това дете, освен Зейнеп. Събрали са се сто човека пред болничната стая, където не могат да направят нищо, а в същото време Мелек/Турна пак си се прибра у дома с мама Шуле, която пък не може без тати Дженгиз.

Онези двамата мъжкари, вместо да скачат като петли и да се бият за Зейнеп да се бяха сетили, че детето на два пъти беше директно изложено на смъртна опасност. Що за полицай е комисар Синан. Видя, че Дженгиз иска подкуп, отвлече детето пред очите му, после директно заплаши, че ще я убие... полицаят стои и реве в болницата...#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Преди като трябваше да я спасят от Зейнеп веднага я изпратиха в дом, а сега си я пускат да си ходи вкъщи с Шулето...

# 335
Здравейте момичета  Hug Много лош фрагман  ooooh!
Но и аз като Нинка и serenata мисля, че ако сериала ще продължи до края на сезона - м. юни, много рано е да има такъв край Мелек-Турна. Може би наистина е видение на Зейнеп докато е в кома.
И колкото ме е яд на Шуле и онова животно Дженгиз, два пъти повече ме е яд на Джахиде. От егоизъм, да не би Зейнем да подобри отношенията си с родната си майка, Джахиде се направи на великата юристка и освободи Зейнеп от затвора за сметка на Турна и я даде в ръцете на тези изроди....

# 336
https://www.youtube.com/watch?v=cC1KdcWK3mo
Момичета,преведен е 18 епизод вече.Специални благодарности на Анита bouquet bouquet bouquet

# 337
https://vk.com/anne_dizi?z=video-38221602_456239338%2F5ed6fb8bda … pl_wall_-38221602

фрагман2

неочаквано развитие на нещата  newsm78 newsm78 newsm78 поне за мен .едва ли всичко това е сън.Джахидето заплита ситуацията

# 338
Този Дженго така ли смърт не го лови?

# 339
  • На изток от рая...
 Shocked Shocked Shocked #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Shocked Shocked Shocked Shocked

Боже, тези сценаристи ще ми докарат сърдечен удар. Явно Дженго и Шулето използват идеята на Зейнеп, с което започна и филма - да обявят Мелек за мъртва, а Джахиде най-вероятно знае за това. Жалко, тъкмо започнах да я харесвам след кашата, която забърка, за да освободи Зейнеп.
А Синан и Зейнеп да не са се оженили, че ще осиновяват заедно дете  newsm78...

Ох, дано поне в края на следващия епизод има малко светлина в тунела за малкото ангелче  Praynig!!!

# 340
  • София
Привет!
Serenata, и аз съм много разстроена. Тези сценаристи ни хвърлят в такива дебри, че нямам думи. Прочетох озета при падругите и какво излиза, че май това не е сън на Зейнеп. Историята продължава след 18 месеца. Зейнеп е излъгана, че Мелек е мъртва и отива на гроба й. Чие е това дело? На Шуле и Дженгиз или пръст има и Джахиде? Зейнеп се е оженила за Синан, има халка на пръста и е започнала работа при Али. Турна е в окаяно състояние. Живее при Шуле, която е подхванала отново занаята си, родила е момченце и го е оставила на грижите на Турна. Жалка работа. Гьонюл разбира, че Турна е жива и иска да я открие, но се намесва Джахиде - която окончателно ми падна в очите. Това не е обич на майка, която лъже детето си. Права е Ани, която още от началото изказва съмнение в нейната почтеност. Очаквам с нетърпение серията и дали ще продължа да гледам по нататък и си причинявам толкова терзания, не знам. Дано както казваш има светлина в тунела, или заради прословутият им рейтинг ще ни държат още в неописуемо напрежение и мъка за Турна. До скоро.

# 341
  • На изток от рая...
След 18 месеца  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked... Направо не ми се мисли на какво е била подложена Турна!!!!
Знам, че това е сериал, но винаги се опитвам да свързвам събитията с реалността или да се поставям на мястото на героя. По този начин по-добре разбирам действията на всеки един и си преценявам докъде мога да критикувам и какво съм склонна да оправдая.
Та 18 месеца са твърде дълъг период, това е година и половина. Не ми се мисли. Турна прилича на клошарче. Ако Джахиде е вътре в това никога не бих могла да я оправдая. Представете си да подложите на това собствената си внучка... Явно е приела, че е майка на Зейнеп по някакви си нейни причини, но никога не е приемала, че е баба за Турна. Жалко...

# 342
  • София
Много, много си права Sepenata, Нищо не може да оправдае Джахиде. Още с лъжите си по време на делото, когато за да освободи Зейнеп, предаде Турна на дома, а най- вече помогна на Шуле да я вземе от там, изпитах към нея отрицателни чувства. Сега обаче, ако тя е замесена и в грозната играта за инсинуация на смъртта на детето нищо не я оправдава. Жалко за Зейнеп, също и за Гьонюл, която е поверила детето си на такава жена. Интересно как се развиват и нещата около Гьонюл, убийството на бащата и дали вече Зейнеп е наясно. Какво е знаела Джахиде за това и защо беше толкова свирепа и удари плесница на Гьонюл когато разбра, че тя се е запознала с Зейнеп. Много въпроси има и ще ни държат още дълго в хиляди съмнения. Турна наистина е като клошарче и как да е в тази обстановка в която живее. Надявам се на Гьонюл, дано я открие и помогне на това изстрадало дете. Дано във вторник се разсеят малко поне тези тъмни облаци.

# 343
  • На изток от рая...
Права си Нина, има нещо съмнително там...
Колко свирепо се противопоставяше на срещите между Зейнеп и Гьонюл в началото, а сега постоянна насърчава добрите им отношения и нормална комуникация  newsm78 newsm78 newsm78

# 344
Здравейте момичета, малко поизостанах с епизодите, но ви чета постоянно и от вас разбирам на къде вървят нещата. Много ви благодаря за всичко, което споделяте  Hug Благодаря на Нинка и Серената за анализите - напълно ви се доверявам....
Още в първите епизоди интуицията ми подсказваше, че Джахиде е лош човек. Но имаше момичета, които много й се възхищаваха, че е много силна жена и затова се въздържах от коментари.
Радвам се, че вече има момичета с които мислим в една посока.
Мисля, че Джахиде не е осиновила Зейнеп, защото я е срещнала случайно в детския дом. Джихаде е замесена в престоя на Гьонюл в затвора. Само да не се окаже, че тя е убила родния баща на Зейнеп, защото съм убедена, че Гьонюл не е.....
А за Турна - изгледах втория фрагман и сърцето ми се къса от мъка по това дете...Каква съдба...орис....Тази ведма Шуле ли е ШИле ли е не знам, но трябва да понесе строго наказание за това, което прави с дъщеря си....
Дано Гьонюл да направи всичко, което е необходимо и да спаси Турна  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт