ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 10 [226]

• 58 913
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
 Joy Joy Joy Joy Joy

Ади махнах го последното розУвУ сърце,  Laughing Иве, скицо,  Hug исках да видя дали работи, ама защо при мен са черни  newsm78 newsm78  но предното не е от мен...  Peace

hahaha hahaha hahaha  каквото се замята...  Grinning Grinning Grinning  ми някой е харесал поста бе Peace Peace

за 24 часа  Party Party Party Party Peace

Hug Hug Heart Eyes

Е, как да не се разплачеш...  Laughing Laughing  Сарпчи с тази снимка сваляше Мелек последния път, нали?  Party Party

# 631
Joy Joy Joy Joy Joy

Ади махнах го последното розУвУ сърце,  Laughing Иве, скицо,  Hug исках да видя дали работи, ама защо при мен са черни  newsm78 newsm78  но предното не е от мен...  Peace

hahaha hahaha hahaha  каквото се замята...  Grinning Grinning Grinning  ми някой е харесал поста бе Peace Peace

не го е харесал, не виждаш ли че е нула  Joy  никъде нищо не харесвам и баш на мен розАви станаха  Sick Sick  и преди си ги имаше, ама и моите бяха черни  Whistling

# 632
Маръъъъъъ хуууууу! Hug Hug Hug Hug

Джанъм ви курбан, много интересна дискусия сте заформили Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

На мен не сте оставили нищо за казване..

Ами Чачко си е Чачко бе! Peace Peace Peace
И на мен динамиката и екшъна ми идват в повече на моменти.. Опитвам се да не обръщам внимание на кусурите.. За имане ги има, че в кой сериал ги няма ooooh! ooooh! ooooh! Ама аз предпочитам да се наслаждавам на Чачко, по-скоро на гласа му.. Защото досега само миналата седмица, когато не превеждах онлайн съм гледала то тв-то Чачко..Невероятен просто! Така изпълва екрана с присъствието  си, че другото бледнее пред него бе!  Разбира се, кефят ме много дедкото и Арас, но ако го нямаше Чачко никога не бих гледала например сериал с тях..
За боя няма да се повтарям, още в първи епизод казах каквото мислех..Чисто и просто Чачко ни излъга, че е вземал уроци по бойни изкуства.. Даже и да е вземал такива, той просто е карал през просото.. Тренирания човек му личи.. Например Арас.. Знае точно как да удря, какво да прави с ръцете си, как да заема защитна позиция.. При Чачко не е така.. Особено смях ме напуши като видях, че при заснемането на сцената със шишовете са сложили миндерче под коленете му..  Да не го боли.. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Но както казах това са подробности.. Само да му чуя дрезгавия тъжен глас, забравям за всичко..

А за ходенето по заведения нощем не съм съгласна с дЖадъ.. Това момче просто се захабява по този начин.. И това, че непрекъснато го виждам с чашка в ръка, също не ме радва.. Вярно много им е тежко на сета, работят толкова часа, че има нужда от релакс, но не мисля, че това е начина.. Спомнете си как посегна към дрогата.. Peace Peace Peace  Да, млад е, но годините бързо минават и алкохола остава много лоши следи върху лицето на актьора.. Няма да споменавам име на актьор, че може негови фенки да четат в темата.. Но, мила дЖадъ, не мисля, че торбичките под очите, за които споменаваш, са в резултат на многото работа..По-скоро на недоспиване се дължи това.. Та аз казвам, повече да си почива след тежкия работен ден, по-малко да пее...

Щях да забравя.. Да спомена и нещо за рейтинга..Това, че даден сериал има много висок рейтинг не озчанава, че е много хубав и качествен.. Практиката сочи, че качествените сериали турския зрител не може да ги оцени и затова те свършват в нищото.. Та за мен рейтинга не е показател..
Обаче рейтинга на Ичерде ме кефи на макс, поне съм спокойна, че още дълго време ще си гледам Чачко.. Peace Peace Peace Peace

Казах, каквото имах да казвах.. Peace Peace

А тука ми се струва някак си тъжен и самотен.. Не знам защо така усетих, когато видях снимката..Като бездомно коте седи и той..

Желая ви лека и спокойна нощ! Hug Hug

# 633
Лилиии  Hug Hug Hug Heart Eyes викаш, размотавал се е из ЛА, а ни лъже, че учил близък бой  Joy Joy Joy

нека си пийне бе  Party Party джадъ така му се радва като се метне на черешата  Party Party Party Joy Joy

аз викам да вземе да си намери някоя мома  Heart Eyes Heart Eyes ама да не е кифла  Mr. Green Joy не да спи по цяла нощ, ами други работи да прави  Party Party

за рейтинга не знам .. според мен освен масата фенове на Чачи, сериала се гледа и от доста мъже, които по принцип сериали не гледат.  Peace и какво значи качествен и некачествен сериал?  Thinking за всеки човек различни неща са хубави, качествени и т.н.  Hug Hug аз точно това говорих днес - всичко е въпрос на възприятие и очаквания.  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

лека нощ  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 634
Това, че даден сериал има много висок рейтинг не озчанава, че е много хубав и качествен.. Практиката сочи, че качествените сериали турския зрител не може да ги оцени и затова те свършват в нищото.. Та за мен рейтинга не е показател..
Обаче рейтинга на Ичерде ме кефи на макс, поне съм спокойна, че още дълго време ще си гледам Чачко.. Peace Peace Peace Peace

Mr. Green Peace Peace

Чисто и просто Чачко ни излъга, че е вземал уроци по бойни изкуства..

Joy Joy Joy  кога радиото ви пееше, вие не - учи  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

А за ходенето по заведения нощем не съм съгласна с дЖадъ.. Това момче просто се захабява по този начин.. И това, че непрекъснато го виждам с чашка в ръка, също не ме радва.. Вярно много им е тежко на сета, работят толкова часа, че има нужда от релакс, но не мисля, че това е начина.. Спомнете си как посегна към дрогата.. Peace Peace Peace  Да, млад е, но годините бързо минават и алкохола остава много лоши следи върху лицето на актьора.. Няма да споменавам име на актьор, че може негови фенки да четат в темата..

hahaha hahaha   че той няма да стои още дълго пред камерата, за кво му е перфектно лице  Mr. Green  hahaha  Нека порка  Party Party

Но, мила дЖадъ, не мисля, че торбичките под очите, за които споменаваш, са в резултат на многото работа..По-скоро на недоспиване се дължи това.. Та аз казвам, повече да си почива след тежкия работен ден, по-малко да пее...

това го споменах само на теб, яяя, и казах сенки, сенки  Naughty   що ме издаваш  Joy Joy Joy Joy

# 635
за рейтинга не знам .. според мен освен масата фенове на Чачи, сериала се гледа и от доста мъже, които по принцип сериали не гледат. 

масата фенове на Чачо не са в Т-я  Mr. Green  а рейтингО се мери там   Peace  Joy

# 636
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy

Ади махнах го последното розУвУ сърце,  Laughing Иве, скицо,  Hug исках да видя дали работи, ама защо при мен са черни  newsm78 newsm78  но предното не е от мен...  Peace

hahaha hahaha hahaha  каквото се замята...  Grinning Grinning Grinning  ми някой е харесал поста бе Peace Peace
не го е харесал, не виждаш ли че е нула  Joy  никъде нищо не харесвам и баш на мен розАви станаха  Sick Sick  и преди си ги имаше, ама и моите бяха черни  Whistling

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох, моля те, пожали ме, ще умрЪ от смях...

Crazy Crazy Heart Eyes

Лили,  Hug Hug Heart Eyes

тъжен е, ами, няма ни наоколо да му пограчим...  hahaha hahaha

значи ни мота наЩу Чачи, уроци, учители, бош вер!  Hug Hug Grinning Я да дойде епизода с латино танците, та да видим там как се е справил...   Wink Peace Joy Joy

Спокойна нощ и на теб!  Hug Hug

Чакай, чакай, един чичек, специално набран за теб  Heart Eyes Party Party  Wink

Скрит текст:

Ани,  Hug Hug влакчето голяма красота  Crazy Crazy Flutter Flutter Flutter

Ама не спира на мойта гара, исках да си отклоня един два болюма Joy

# 637
В осми епизод имам два любими кадъра  Grinning Grinning

този:  Peace Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy

ииии... ей този ...  Shocked  Laughing

Crazy Crazy Crazy

Благодаря на всички  bouquet bouquet bouquet bouquet

Лека нощ  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 638
Добър вечер момичета!  Hug Hug Hug

Човек, като се включва в дадена тема, трябва да я чете...а аз се извинявам, че не съм успяла да ви проследя...Само исках да ви кажа, че се кефя за рейтинга..Вярно е, че турските зрители са разглезени от голямото предлагане, но изборът им никога не е за подценяване... Peace
Този тип сериали, какъвто беше Езел, КД... или  Мафиотите  имат много мъжка публика, и повече проценти в рейтинга от обичайните бози
Моите мъже вкъщи също се зарибиха по Ичерде...изгледаха 7-ми епизод и викат „Розичке, 8-ми готов ли е?”  hahaha

Рижавия, не го виждам като човек на Директора ,по скоро като че ли се тъкми за мястото на Джелял Кебапчията галиба  Thinking...може той да е очистил Местан

# 639
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Party Hug

Първото кафе е със Сарп днес Crazy Laughing

Значи не съм гледала внимателно, не съм разбрала кой може да е другата къртица. Нейсе, ще ходя на поправка Joy

# 640
  • София
Добро утро! Party Hug

Първото кафе е със Сарп днес Crazy Laughing

Значи не съм гледала внимателно, не съм разбрала кой може да е другата къртица. Нейсе, ще ходя на поправка Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рени  Hug Heart Eyes
Стели  Hug Heart Eyes

Да ви почерпя и с едно от моите кафенца  Party Party Party

Рижавия не знам за къде се гласи, но е много интересен персонаж   Peace

Все повече започват да ми харесват героите  Heart Eyes Актьорите много добре се справят  Peace

И ръкопашния бой на Чачо - ми опитвам се да го гледам не толкова критично  Laughing Някой моменти му се получават, други не толкова перфектно, но старае се момчето. И Арас има едно замахване с дясната ръка, която леко ми се наби в окото  Laughing Laughing Laughing Но цялата сцена с боя на покрива много ми хареса  Peace
Новата серия още не съм гледала цялата, така че ще се въздържа за боя в кебапчийницата  Peace

# 641

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

завиждате ли, а  Mr. Green  
 Party Party Party Party

нека, нека  Joy Joy

Лилееееее, обичам теееее!!   love001 love001 love001 love001

Имаме си ааааашк  Party Party Party Crazy

http://www.cansizkus.com/cagatay-ulusoyun-aklini-basindan-alan-esmer-h20496.htm

ще чакаме Бенсула, ай сиктир  Crossing Arms  я какво парче си имаме  Crazy Crazy  Party

https://pbs.twimg.com/media/CwzGPhgXcAAeFBl.jpg
http://www.soganhaber.com/dosyalar/genel/HaberGaleri/H/86630/86630_13983.jpg
http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/Kelebek%20Haber%20G … _1454166275_n.jpg

# 642
  • Яко в Матрицата...
Сега вече нещата се изясниха - пияно от лИбоФ е наЩУ Naughty, какъв ти тука алкохол hahaha

# 643
Сега вече нещата се изясниха - пияно от лИбоФ е наЩУ Naughty, какъв ти тука алкохол hahaha

hahaha hahaha hahaha

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

мацката си е изтрила Инста  Mr. Green   ха, сега  Whistling

# 644
  • Яко в Матрицата...

hahaha hahaha hahaha

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

мацката си е изтрила Инста  Mr. Green   ха, сега  Whistling

Ще се чуе и види, ако нещата са сериозни. Сладурана е мацката Peace

Общи условия

Активация на акаунт