ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 10 [226]

• 58 913
  • 731
  •   1
Отговори
# 645

Ще се чуе и види, ако нещата са сериозни. Сладурана е мацката Peace

дано, дано  Party Party  Heart Eyes

мноУ съм доволна, че пак го разнасят по сайтове и страници с ашка  Crazy Crazy  Joy Joy Party Party Party
С чашката, песните и ашка  Party Party   стига с тоя иш  Crossing Arms  Mr. Green

https://twitter.com/tv360comtr/status/796243588933971969

# 646
 Hug Hug Hug Hug Добро утрооооооооооооооо  Hug Hug Hug

джадъ, кво се фукаш?  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms hahaha

сИга за ашка  Joy тази била завършила икономика  Whistling не е нЕкоя малоумна кифла  Mr. Green Дори  пише, че Чачи взимал за пример Алтанов, чиято жена била също някаква бизнес дама, както и Енгин Йозтюрк и Идил Фърат  Laughing
Ашка е от два месеца.  Peace

Ако е истина и е с такава жена Чачи - браво на него.  Heart Eyes Все повече се доближава до истинския Клуни, който ходи, ходи и си взе умна и красива жена.  Peace  Дано и с Чачи се случи същото .. е може и малко по-рано да го направи де  hahaha
Не му вЕрва джадъ, ама е казвал, че няма да бъде с жена от сектора  Mr. Green тях може би ги ползва само за други цели  Mr. Green

и в статията пише, че си е изтрила акаунтите, за да скрие ашка  hahaha

освен това във всички статии пише, че е казвал,  че си пада по брюнетки  Mr. Green с тъмни (не цветни очи)  Mr. Green

а, данооооооооооооооо е с такава жена и е много щастлив.  Heart Eyes Heart Eyes

# 647
ама завиждаш, нали  hahaha hahaha hahaha

освен това във всички статии пише, че е казвал,  че си пада по брюнетки  Mr. Green с тъмни (не цветни очи)  Mr. Green

Naughty Naughty  Mr. Green Mr. Green

не случайно е изтрила профила, ай дано  Joy Joy
не съм му вярвала  hahaha hahaha  ти акто му вярваш, че голЕм праз  hahaha hahaha  постоянно те мята  Joy

# 648
ама завиждаш, нали  hahaha hahaha hahaha

освен това във всички статии пише, че е казвал,  че си пада по брюнетки  Mr. Green с тъмни (не цветни очи)  Mr. Green

Naughty Naughty  Mr. Green Mr. Green

не случайно е изтрила профила, ай дано  Joy Joy
не съм му вярвала  hahaha hahaha  ти акто му вярваш, че голЕм праз  hahaha hahaha  постоянно те мята  Joy

обичам да ме мята Чачи  Party Party Joy Joy нека, нека  hahaha hahaha hahaha
ох, от сутринта ме хвана лиготията с тази новина  Joy Joy
включително и с онова изказване от миналата седмица, че е сам   Whistling Whistling пак ме метна (ако тази новина е вярна де  Joy) ама като го казваше се хилеше странно  Whistling Whistling та не се знае  hahaha

А дано след като е част от един от най-успешните сериали на сезона, да има и прекрасен личен живот!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 649
Добро утро  food010

# 650

обичам да ме мята Чачи  Party Party Joy Joy нека, нека  hahaha hahaha hahaha

#Silly #Silly   оххх бееее  hahaha hahaha hahaha

в репортажа беше прекалено спокоен   Rolling Eyes  тая усмивка не съм я видяла  Shocked Joy 

Joy Joy Joy Joy Joy

тъкмо навреме  Mr. Green Joy Joy Joy  гял, Чаче, гял  hahaha hahaha

# 651
проекто-йенгето  Party Party ама не е намирам инфо на колко години е  Thinking

# 652
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Верно ли Чачо се е хванал с тази Диярия? ooooh! На мен не ми харесва  Crossing Arms. Нямам нищо против да си намери любов, но по отношение на тази имам резерви.  Thinking

Повечето източници цитират статията от Таквим: Aşk-ı diyar!

# 653
  • Яко в Матрицата...
Здравейте!

Верно ли Чачо се е хванал с тази Диярия? ooooh! На мен не ми харесва  Crossing Arms. Нямам нищо против да си намери любов, но по отношение на тази имам резерви.  Thinking

Преписвачи Joy Joy Joy Сладурана е, но аз си представях Чачо с някоя девойка с по-европейски черти Peace

# 654
Здравейте!

Преписвачи Joy Joy Joy Сладурана е, но аз си представях Чачо с някоя девойка с по-европейски черти Peace

hahaha hahaha Тара  Hug благодаря за източника  Hug

сладурка е  Heart Eyes и най-важното е, че не е актриса  Mr. Green

Тара, какви резерви имаш?  Thinking В смисъл какво си чула за нея?  Thinking

вече има и колажи  Joy и писания от рода на: И  ние имаме право на йенге  Naughty Naughty Joy

Да ви почерпя и с едно от моите кафенца  Party Party Party

Рижавия не знам за къде се гласи, но е много интересен персонаж   Peace

Все повече започват да ми харесват героите  Heart Eyes Актьорите много добре се справят  Peace

И ръкопашния бой на Чачо - ми опитвам се да го гледам не толкова критично  Laughing Някой моменти му се получават, други не толкова перфектно, но старае се момчето. И Арас има едно замахване с дясната ръка, която леко ми се наби в окото  Laughing Laughing Laughing Но цялата сцена с боя на покрива много ми хареса  Peace
Новата серия още не съм гледала цялата, така че ще се въздържа за боя в кебапчийницата  Peace

Вивчооооооо, най-обичам такива кафета  Heart Eyes Heart Eyes

Рижавия много ме кефи и мен  Peace

# 655
  • Яко в Матрицата...
Вай това АННЕ какъв рейтинг докара Shocked

http://www.ranini.tv/reyting

# 656

голяма драма бил сериала, но четох много добри отзиви.  Peace бравУС! Джансула ме кефи, нека има успех. Освен това сериала бил плануван да е малко серии, направо минисериал.  Peace не помня колко бяха точно, но някъде около 20  Peace

# 657

ади, правете си изводи .... рейтингови  Mr. Green  Joy

и едно браво, само заради Джансула  Heart Eyes  Joy

и колажи  Joy и писания от рода на: И  ние имаме право на йенге  Naughty Naughty Joy

Party Party Party Party Party Joy Joy

# 658
  • Яко в Матрицата...

голяма драма бил сериала, но четох много добри отзиви.  Peace бравУС! Джансула ме кефи, нека има успех. Освен това сериала бил плануван да е малко серии, направо минисериал.  Peace не помня колко бяха точно, но някъде около 20  Peace

Аз четох за 11. Радвам се, че има успех. Джансу и мен ме кефи, много успешно завръщане направи Party

# 659
Джадъъъъ, за рейтинга - нормално е сериала да има голям рейтинг, защото става дума не за любовен сериал, за семеен по-скоро.  Peace Деца, родители (малки и големи)  Peace в нашия става дума за мафията и аудиторията му е друга, на новия сериал на Халит и Берг е друга.  Peace
За всеки влак си има пътници и рейтинга на всеки е такъв, какъвто е и зависи от настроението на хората и кой какво предпочита да гледа.  Peace Този сезон комшиите предлагат за всекиго по нещо.  Joy Joy тюрлю гювеч  Joy

Общи условия

Активация на акаунт