Добър ден на всички!

Вай бе каква хубава новина

Чачи си има гадже

Не е от бранша и е красива
:Иве,благодаря че ни я донесе

:

Деца, родители (малки и големи)
в нашия става дума за мафията и аудиторията му е друга, на новия сериал на Халит и Берг е друга. 
Този сезон комшиите предлагат за всекиго по нещо.
тюрлю гювеч

ама къде ти....още колко проекта ще минат 
Ще видим...
В смисъл какво си чула за нея? 
. И като гледам снимките и в нета, не мога да се оттърва от усещането, че е от този тип, дето искат да се отъркат у известен. Затова. Но, ако е истина и заради Чачо, дано греша...
в нашия става дума за мафията и аудиторията му е друга, на новия сериал на Халит и Берг е друга. 
тюрлю гювеч

Да бъде щастлив
тюрлю гювеч

нЕма гурме
засега
щото идва "великата"

батЮ може да е зает да прави наследник

. И като гледам снимките и в нета, не мога да се оттърва от усещането, че е от този тип, дето искат да се отъркат у известен. Затова. Но, ако е истина и заради Чачо, дано греша...
Тара
страхотна си бе.

Определено ми кифлее и на мен, но да видим какво ще изскочи. Четох този й профил, че то няма много инфо из нета за нея. Проджект мениджър... сериозно занятие... точно каквото и аз правя 

, за гурме - прати го Чачо у Франсе

абе не е все тая 
та Дияр и тя е била там

та Дияр и тя е била там

та Дияр и тя е била там

и че половината свят беше там

връз любимото момче

браво, браво
Препоръчани теми