ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 10 [226]

• 58 912
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички!  Grinning Hug Hug Hug Hug

Вай бе каква хубава новина  Flutter Crazy Crazy Crazy Crazy
      Чачи си има гадже   Party Party Party Party
 Не е от бранша и е красива Naughty Grinning Grinning :

Иве,благодаря че ни я донесе  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 661
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички!  Grinning Hug Hug Hug Hug

Вай бе каква хубава новина  Flutter Crazy Crazy Crazy Crazy
      Чачи си има гадже   Party Party Party Party
 Не е от бранша и е красива Naughty Grinning Grinning :

Иве,благодаря че ни я донесе  Heart Eyes Hug Hug Hug

ПП Не съм загледала сериала с Джансу но,аз много харесвам и Вахиде  Peace

# 662
Джадъъъъ, за рейтинга - нормално е сериала да има голям рейтинг, защото става дума не за любовен сериал, за семеен по-скоро.  Peace Деца, родители (малки и големи)  Peace в нашия става дума за мафията и аудиторията му е друга, на новия сериал на Халит и Берг е друга.  Peace
За всеки влак си има пътници и рейтинга на всеки е такъв, какъвто е и зависи от настроението на хората и кой какво предпочита да гледа.  Peace Този сезон комшиите предлагат за всекиго по нещо.  Joy Joy тюрлю гювеч  Joy

тюрлю гювеч предлагат в турско,
меню изцяло селяндурско  Mr. Green
джадЪ поръча си гурме
и тъй от глад ще си умре  Mr. Green  rotfImbo

поне подправка се предлага  Crazy Crazy 
и джадЪ по много слага  hahaha hahaha hahaha

# 663
Здравейте!  Hug Hug Hug

И  ние имаме право на йенге  Naughty Naughty Joy

Много ви е шик проекто йенгето  Peace ама къде ти....още колко проекта ще минат  Laughing
Ние си имаме йенге, ама батю липсва   Crossing Arms

Рижавия - харесва ми актьорът как го играе...а героят просто ми е скрита лимонка, беше казал нещо от рода, че е бил най-отзад и е минал през всички в тълпата, за да върви отпред, затова си мисля, че лоялността му не е на сто процента. Но едва ли той е убил Местан, обувките не бяха , като да са негови, по-скоро като на Давут... Thinking Ще видим...

.............

Браво на Аннето за рейтинга Ето, че едно малко момиченце е начело, но историята му наистина е затрогваща.

# 664
  • ... да усещаш мириса на море ...
Тара, какви резерви имаш?  Thinking В смисъл какво си чула за нея?  Thinking

И аз като Рени си представях нещо по-европейско, но в крайна сметка к'вато си избере... Laughing
Видях, че 2014 са я спрягали за гадже на Арда Туран, но били "само приятели"  Wink. И като гледам снимките и в нета, не мога да се оттърва от усещането, че е от този тип, дето искат да се отъркат у известен. Затова. Но, ако е истина и заради Чачо, дано греша...

Що се отнася за възраста и, ако започват висше на 18 год и като се има предвид, че е почнала да учи 2006, значи някъде '88 набор ще да е. Повече инфо за професионалната и биография тук. Не знам каква им е системата на съседите, но за толкова години и само бакалавър, но пък е завършила с почести (honour certificate)

# 665
  • София
Джадъъъъ, за рейтинга - нормално е сериала да има голям рейтинг, защото става дума не за любовен сериал, за семеен по-скоро.  Peace Деца, родители (малки и големи)  Peace в нашия става дума за мафията и аудиторията му е друга, на новия сериал на Халит и Берг е друга.  Peace
За всеки влак си има пътници и рейтинга на всеки е такъв, какъвто е и зависи от настроението на хората и кой какво предпочита да гледа.  Peace Този сезон комшиите предлагат за всекиго по нещо.  Joy Joy тюрлю гювеч  Joy

джадЪ поръча си гурме

Joy Joy Joy Joy

Иве  Hug Heart Eyes

Ще видим тази работа с йенгето  Thinking Да бъде щастлив  Peace

# 666

джадЪ поръча си гурме

hahaha hahaha hahaha нЕма гурме  Naughty засега  Whistling щото идва "великата"  Mr. Green може да е сътворила нЕкое  Party Party Joy Joy

на ти чичек, стар, ама невиждан  Crazy Crazy

Косеееее  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes батЮ може да е зает да прави наследник  Party Party

Тара, какви резерви имаш?  Thinking В смисъл какво си чула за нея?  Thinking

И аз като Рени си представях нещо по-европейско, но в крайна сметка к'вато си избере... Laughing
Видях, че 2014 са я спрягали за гадже на Арда Туран, но били "само приятели"  Wink. И като гледам снимките и в нета, не мога да се оттърва от усещането, че е от този тип, дето искат да се отъркат у известен. Затова. Но, ако е истина и заради Чачо, дано греша...

Що се отнася за възраста и, ако започват висше на 18 год и като се има предвид, че е почнала да учи 2006, значи някъде '88 набор ще да е. Повече инфо за професионалната и биография тук. Не знам каква им е системата на съседите, но за толкова години и само бакалавър, но пък е завършила с почести (honour certificate)

пп сериите не бяха ли 39  newsm78

Hug Hug Hug Тара  Hug страхотна си бе.  Hug Hug
По времето, когато са я спрягали с Арда е била с някакъв друг. Пише му и името в някоя от статиите.  Peace

# 667
  • Яко в Матрицата...
Тара, какви резерви имаш?  Thinking В смисъл какво си чула за нея?  Thinking

Видях, че 2014 са я спрягали за гадже на Арда Туран, но били "само приятели"  Wink. И като гледам снимките и в нета, не мога да се оттърва от усещането, че е от този тип, дето искат да се отъркат у известен. Затова. Но, ако е истина и заради Чачо, дано греша...

newsm10 Определено ми кифлее и на мен, но да видим какво ще изскочи. Четох този й профил, че то няма много инфо из нета за нея. Проджект мениджър... сериозно занятие... точно каквото и аз правя hahaha

Искам да видя жена до него, но дето вика Косето, колко още време ще изтече - кой знае коя ще е Единствената Joy

Иве Heart Eyes, за гурме - прати го Чачо у Франсе Joy

# 668

кой знае коя ще е Единствената Joy

Едно време с косева за краля викахме - Като не сме ние, все ни е тая, коя ще е   Laughing Laughing та сега и за принца така ще кажем  Laughing Laughing Laughing

Не мога да ви стигна днеска  Laughing Laughing благодарско за оставените следи  Hug Hug Hug

# 669

кой знае коя ще е Единствената Joy

Едно време с косева за краля викахме - Като не сме ние, все ни е тая, коя ще е   Laughing Laughing та сега и за принца така ще кажем  Laughing Laughing Laughing

Не мога да ви стигна днеска  Laughing Laughing благодарско за оставените следи  Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha hahaha абе не е все тая  Mr. Green hahaha

Чачи нали беше на някаква Коачела, която така и не разбрах какво е точно  hahaha та Дияр и тя е била там  Whistling Whistling Whistling

# 670
  • ... да усещаш мириса на море ...

Туй за сериите не го бройте. Както винаги съм объркала сериалите ...

Чачи нали беше на някаква Коачела, която така и не разбрах какво е точно  hahaha та Дияр и тя е била там  Whistling Whistling Whistling

Че той април в щатите ли беше? newsm78

Coachella, California

Coachella Valley Music and Arts Festival

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 11:48 от tara_lezhka

# 671

Туй за сериите не го бройте. Както винаги съм объркала сериалите ...

Joy Joy Joy Joy  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 672

Чачи нали беше на някаква Коачела, която така и не разбрах какво е точно  hahaha та Дияр и тя е била там  Whistling Whistling Whistling

Само ти не разбра, че е фестивал  Joy hahaha hahaha  и че половината свят беше там  hahaha hahaha

на ти чичек, стар, ама невиждан  Crazy Crazy

яя, любимото ми блузе  Crazy Crazy Crazy  връз любимото момче  Crazy Crazy Joy

и любимият ми Маймун изскочи от ... миналото  hahaha hahaha  браво, браво  hahaha hahaha hahaha

# 673
фестивал на какво бе, джадъ?  newsm78 newsm78 hahaha hahaha карай .. в Т почнаха да търсят съвпадения  Mr. Green Whistling и общи неща  hahaha hahaha щото лИбоФта обичала съвпадения  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

едната статия е озаглавена: Кой взе ума на Чаатай?  hahaha hahaha hahaha
останал без акъл миличкия  Sad Sad Joy

# 674

Общи условия

Активация на акаунт