ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 10 [226]

• 58 910
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Ох, аз си коментирам сама Joy, ама... дедко как накара Мерт да пише на Ейлем, че я обича и да сложи сърчице hahaha Ама сработи ooooh!

е няма такъв смях  Joy Joy Joy Joy Joy Joy  hahaha пиши   hahahaсърчице сложи

# 706

нова от сета. Аннето май в 8-ми я гледахме с този чохъл...  newsm78

Каква ли ще е съдбата на видеопосланието му до майка му? И за какво му трябваше... само ни тревожи...

# 707
  • Яко в Матрицата...
От новата серия Peace

Аз сега го догледах епизода, много драма накрая Sad

# 708
И за какво му трябваше... само ни тревожи...

Той директора въобще няма и намерение да го дава  записа.  Laughing Laughing Не че нещо ще се случи на Сарп, ама оня хич няма намерение да го оневинява Сарп пред когото и да е. Само си гледа собствената изгода. Хем черен, хем зъл  Laughing Нищо добро не чакам от него  Peace

# 709
  • Яко в Матрицата...

Той директора въобще няма и намерение да го дава  записа.  Laughing Laughing Не че нещо ще се случи на Сарп, ама оня хич няма намерение да го оневинява Сарп пред когото и да е. Само си гледа собствената изгода. Хем черен, хем зъл  Laughing Нищо добро не чакам от него  Peace

Убийството на Местан е много оплетено...

# 710
  • Sofia, Bulgaria

Обаче рускините са много обрани за новата ашк на Чачи Flutter

ревнуват   hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 711

гнусляр е!  #2gunfire #2gunfire Close

я малко антидот  Grinning

Crazy Crazy

# 712

и аз това щях да кажа  Joy аз коментирам по време на онлайна  hahaha hahaha това беше голям майтап  hahaha и сработи мноУ ясно  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms жените са си патки и това си е  ooooh!

хич не знам кво е това сърце,  Mr. Green  ама жените са патки  Peace Peace  Crossing Arms Crossing Arms

на някой друг оцветиха ли се в розАво тия за лайка   Rolling Eyes Rolling Eyes Crossing Arms  Joy Joy

# 713
Пуснах новата тема, че може да се забавя тази вечер, да не останете без тема  Hug Hug

# 714

и аз това щях да кажа  Joy аз коментирам по време на онлайна  hahaha hahaha това беше голям майтап  hahaha и сработи мноУ ясно  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms жените са си патки и това си е  ooooh!

хич не знам кво е това сърце,  Mr. Green  ама жените са патки  Peace Peace  Crossing Arms Crossing Arms

на някой друг оцветиха ли се в розАво тия за лайка   Rolling Eyes Rolling Eyes Crossing Arms  Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

Ох, бе, от вчера тези сърца те преследват  Joy Joy Joy

Не, нашите са черни  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 715
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и аз нЕАм розАви сърчица  Sick Joy

# 716
що моите са розАвииии  #Cussing out #Cussing out hahaha hahaha hahaha

# 717
  • Яко в Матрицата...

Не моите са си черни и миниатюрни Joy

# 718
що моите са розАвииии  #Cussing out #Cussing out hahaha hahaha hahaha

Всичките ли, са розови, бе? Някой те е лайкнал тоталише и завинаги...  ooooh! Grinning Grinning или много си прегрешила... и това ти е наказанието...  Joy Joy  ох, надявам се, че не бляскат...  поне  Praynig  Joy

Crazy Crazy

# 719
  • Яко в Матрицата...
Пуснах новата тема, че може да се забавя тази вечер, да не останете без тема  Hug Hug

Ани, и Метин ли е кюпа със заподозрени в анкетата? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт