ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 10 [226]

• 58 910
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Пуснах новата тема, че може да се забавя тази вечер, да не останете без тема  Hug Hug

Ани, и Метин ли е кюпа със заподозрени в анкетата? Thinking

Метин, кой, бащата на Сарп ?  Grinning  Защо не, нали в комиксите всичко може...

Липсва само Баръш, кардешимчето, ако му е дошла свръх сила... Grinning

по 1 отговор макс ли?  Laughing

Кажете ми, сега, Joy Joy Шимди сойле бана...  защо ни Мелек, ни Мерт, ни Сарп, ни мама му, не разпознаха Мерт в Умут и защо никой, никой от бандата не познава Мерт, а бабато разправя, сега брат ти умира, добре, че си при майка си... /когато Мерт беше в закусвалнята, а Сарп се биеше с Джанъмкурбан/... преди това в гората като береше душа Сарп, пак ги побратими с Мерт...  Може ли Джошкун да е метнал бабато и да му е пробутал Мерт за Умут, а да си е запазил Умут за.... не знам кой да е той... и да го е направил къртица при Джелял...

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 17:25 от Анонимен

# 721
що моите са розАвииии  #Cussing out #Cussing out hahaha hahaha hahaha

Hug джадЪ Hug Hug, Чачи да не ти праща знак hahaha hahaha hahaha
И моите са малки и черни Crossing Arms

# 722
# 723

Ани, и Метин ли е кюпа със заподозрени в анкетата? Thinking

Реших да го включа като възможност  hahaha hahaha за всеки случай  Joy

Кажете ми, сега, Joy Joy Шимди сойле бана...  защо ни Мелек, ни Мерт, ни Сарп, ни мама му, не разпознаха Мерт в Умут и защо никой, никой от бандата не познава Мерт, а бабато разправя, сега брат ти умира, добре, че си при майка си... /когато Мерт беше в закусвалнята, а Сарп се биеше с Джанъмкурбан/... преди това в гората като береше душа Сарп, пак ги побратими с Мерт...  Може ли Джошкун да е метнал бабато и да му е пробутал Мерт за Умут, а да си е запазил Умут за.... не знам кой да е той... и да го е направил къртица при Джелял...

По един отговор може само  Mr. Green

Мелек не разпозна Умут, защото Сарп показа не онази снимка с посланието на 8-годишния Умут, а снимка от момента на отвличането. В същата сцена Мелек каза на Сарп, че е била при Джошкун 2 години преди да я спаси Джелял.  Peace

Мерт не се разпозна, да. Отговора на този ти въпрос е в 4-ти епизод.  Peace

Мисля, че за Сарп и аннето няма смисъл да ти отговарям.  Laughing Ако го бяха разпознали, може би ти или някой друг щеше да каже: как пък го познаха? Като са го виждали последно на 3 годишна възраст.  Peace

Само и единствено Джелял и Мелек знаят за Мерт.  Peace Никой друг от обкръжението му не знае за съществуването му.  Peace И да, Джелял на няколко пъти, когато е сам говори неща за двамата братя. Каза и това, че брат му умира и затова той трябва да е при майка си.

Освен това в началото на 8-ми епизод, когато бяха Мелек, Джелял и Мерт, дЕдо каза, че когато Мустафа се запознае с батко си (Мерт) ще бъде много щастлив.  Peace

# 724
# 725

Всичките ли, са розови, бе? Някой те е лайкнал тоталише и завинаги...  ooooh! Grinning Grinning или много си прегрешила... и това ти е наказанието...  Joy Joy  ох, надявам се, че не бляскат...  поне  Praynig  Joy

нИдей, че ако забляскат и се изнасям  hahaha hahaha
наградили са ме,  Shocked  че съм фена и докладвам  Mr. Green  Joy

# 726

Явно всички са се спасили  Grinning Grinning Grinning

# 727
  • близо до брега на морето
Бе все се каня да  питам-за кви сърчица питате бре Rolling Eyes

# 728
Бе все се каня да  питам-за кви сърчица питате бре Rolling Eyes
hahaha hahaha hahaha

+1 бях............ Blush  ама се връщах да препрочитам........... Laughing Laughing Laughing Laughing

Добра вечер на всички............... Hug Hug Hug Hug

Ани........... Hug Hug Hug страхотна нова тема....както винаги........ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодарско за всичко споделено и и изкоментирано......... Hug

Сртрахотен бе............. Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

П.п.    Blush  Аз съм ощИ у старата.............а благодарИм за новата тема.......... ooooh!
нЕма нищо.......нЕма нищо ............Бойче.............. rotfImbo

# 729
П.п.    Blush  Аз съм ощИ у старата.............а благодарИм за новата тема.......... ooooh!

hahaha hahaha hahaha  и аз съм още тук, че да ти четем издънките  Mr. Green  hahaha

сърцата са розАви и снощи ги снимах, нЕма се повтарям вече, че Лу се изкриви от смях  Crossing Arms Crossing Arms  Joy

# 730
П.п.    Blush  Аз съм ощИ у старата.............а благодарИм за новата тема.......... ooooh!

hahaha hahaha hahaha  и аз съм още тук, че да ти четем издънките  Mr. Green  hahaha

сърцата са розАви и снощи ги снимах, нЕма се повтарям вече, че Лу се изкриви от смях  Crossing Arms Crossing Arms  Joy

hahaha hahaha hahaha джадъъъ, пробвай с друг бразуър бе  Thinking може да изчезнат  Joy,

Бойчеееееее  Hug Hug Hug Heart Eyes
 Crazy Crazy Crazy

# 731

Общи условия

Активация на акаунт