♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 327
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Догледах си 60-ти епизод, последните 40-50 мин. бяха много добри, особено мъжкият разговор.
Дано отново да влизаме в добър период, полага ни се.
Но някак ми мирише на финал...

Дори само това да е успехът на сериала - да накара хората да четат Пруст и Джейн Остин и да слушат Росини, дори само това си заслужава гледането.
Светле заслужава си наистина  Peace и аз не искам финал скоро  Naughty

# 541
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Тази вечер рускините ще ме уморят от смях   rotfImbo rotfImbo rotfImbo
ДефОм - Ежик(Дафинка) и Медвежонок(Йомер) -Если тебя нет
https://vk.com/video236796029_456239146

Анджи,  Heart Eyes:благодаря за Если тебя нет!

Великолепно подбрани кадри за този текст! Браво на рускините! newsm10

Малко Синан, който този сезон не пита и не иска да знае нищо за Дефне и Йомер, но винаги се оказва в центъра на събитията!

Изключително симпатичното семейство Бадемджи!

Е, не може и без семейство Ипликчи...

# 542
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ооооо, и аз благодаря за клипчето с Йожик и Медвежонок, Мама Анджи!
Невероятно! С толкова финес и красота направено! А нашите двама са простоооо бонбончета.

# 543
Почвам да се съмнявам наистина в намеса на определени хора за определени сцени от сериала... Още една такава сцена, която не видяхме на екран, а само загатната във фрагмана  Thinking Thinking

# 544
Здравейте!

По света има различни видове любов... Синем и Онур

# 545
Чак сега се усетих  ooooh! ooooh! Със същите дрехи са Йомер и Дефне, когато разговарят на крайбрежната  Peace Peace Предполагам Памир пак няма да го огрее да говори с Дефне  Mr. Green Mr. Green

# 546
Добро утро поспалани  Hug Hug Hug Hug

https://twitter.com/ElcinBarisKA/status/798905557126119424

едно сладурско гифче за събуждане  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Чак сега се усетих  ooooh! ooooh! Със същите дрехи са Йомер и Дефне, когато разговарят на крайбрежната  Peace Peace Предполагам Памир пак няма да го огрее да говори с Дефне  Mr. Green Mr. Green

Thinking Thinking ха да видим  Flutter Flutter

# 547
добро утро момичета
никой ли не гледа вече Черна обич защо само Ашка се коментира толкова много
те отдавна ме загубиха като зрител въпреки че започнах първо него да гледам и много по късно ЧО но постоянното дърдорене на Карай и Нериман ме отказаха колкото и да ги превъртам да си ги спестя накрая излиза че от два часа серия гледам половин  мога да се върна на него само на финалната серия както направих и с края на първи сезон
в момента гледам и едно друго сериалче което дават на мястото на Статуса  където главните герои около които се върти всичко присъстват 90% от времето а в Ашка точно обратното

# 548
  • Бургас

Добро утро! Много са сладки нашите! Май гледам сериала заради химията им, а не заради сюжета!!!

# 549
добро утро момичета
те отдавна ме загубиха като зрител въпреки че започнах първо него да гледам и много по късно ЧО но постоянното дърдорене на Карай и Нериман ме отказаха колкото и да ги превъртам да си ги спестя накрая излиза че от два часа серия гледам половин  мога да се върна на него само на финалната серия както направих и с края на първи сезон
в момента гледам и едно друго сериалче което дават на мястото на Статуса  където главните герои около които се върти всичко присъстват 90% от времето а в Ашка точно обратното

Просто момичетата които коментираха Севдато, все по-рядко пишат  Peace, но това си е техен избор  Hug. Пък и понеже темата е обща всеки си коментира, сериала който го вълнува  Peace Flutter

# 550
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

добро утро момичета
те отдавна ме загубиха като зрител въпреки че започнах първо него да гледам и много по късно ЧО но постоянното дърдорене на Карай и Нериман ме отказаха колкото и да ги превъртам да си ги спестя накрая излиза че от два часа серия гледам половин  мога да се върна на него само на финалната серия както направих и с края на първи сезон
в момента гледам и едно друго сериалче което дават на мястото на Статуса  където главните герои около които се върти всичко присъстват 90% от времето а в Ашка точно обратното
Габи, аз го гледам, ама след като  Джули, Рени, Нежност изчезнаха и няма с кого да се сподели за КС Hug
Ако искаш мога да ти препоръчам още един сериал - Icerde/Вътре - също страхотен сериал - със предварително написан сценарий, с известен брой серии до края му - само един сезон и уникален сценарий, аааа и не слиза по надолу от 1-во място рейтингите  Laughing Два часа си под напрежение на мах  ooooh! Mr. Green

# 551

добро утро момичета
те отдавна ме загубиха като зрител въпреки че започнах първо него да гледам и много по късно ЧО но постоянното дърдорене на Карай и Нериман ме отказаха колкото и да ги превъртам да си ги спестя накрая излиза че от два часа серия гледам половин  мога да се върна на него само на финалната серия както направих и с края на първи сезон
в момента гледам и едно друго сериалче което дават на мястото на Статуса  където главните герои около които се върти всичко присъстват 90% от времето а в Ашка точно обратното
Габи, аз го гледам, ама след като  Джули, Рени, Нежност изчезнаха и няма с кого да се сподели за КС Hug
Ако искаш мога да ти препоръчам още един сериал - Icerde/Вътре - също страхотен сериал - със предварително написан сценарий, с известен брой серии до края му - само един сезон и уникален сценарий, аааа и не слиза по надолу от 1-во място рейтингите  Laughing Два часа си под напрежение на мах  ooooh! Mr. Green

Благодаря ти аз много се чудех дали да го почвам и него, че на мъжа ми му иде да ми счупи лаптопа вече като ме види заседнала пред сериалчетата хахаха   Grinning  Grinning  Grinning
че захванах и новия с Къванч

# 552
  • Враца
Скрит текст:

добро утро момичета

Благодаря ти аз много се чудех дали да го почвам и него, че на мъжа ми му иде да ми счупи лаптопа вече като ме види заседнала пред сериалчетата хахаха   Grinning  Grinning  Grinning
че захванах и новия с Къванч
Заслужава си да го започнеш. Дори според мен, Icerde, и на мъж би се харесал  Mr. Green Mr. Green

# 553
 Hug Hug Hug Hug

Айде и тоя си е обърнал внимание bash

И нови от сета

# 554
  • Пловдив
Здравейте по обедно време!
Остана един ден и го чакам с нетърпение този петък.
Чака ни интересна серия, но дано е повече присъствието на нашите сладури този път!

Хубав ден момичета!

Общи условия

Активация на акаунт