♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 508
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Здравейте по обедно време!
Изгледах си серията с превод.
Определено ми хареса, е имаше си и пълнежи,но без тях не може.
Много ме из дразни поведението на Исо.
Той сам в първата серия на втори сезон и каза, че това нейното не е живот( перифразирам), само работи, а сега когато тя малко се съживи, той я осъжда. Ами и той знаеше каква ще е реакцията на Йомер след като научи истината. А той я разбра в най щастливия за тях ден. Трудно се преглъща това признание, още повече като знаят нрава на Ипликчи.
За мен точно той трябваше да застане до нея, да разговарят, за да разбере Дефне,защото тя освен с малкия Исо с никой не споделя какво и е на душата.
Е от трея се вижда.че бързо е осъзнал какво трябва да направи.

Хубав ден момичета!

# 151
Той сам в първата серия на втори сезон и каза, че това нейното не е живот( перифразирам), само работи, а сега когато тя малко се съживи, той я осъжда. Ами и той знаеше каква ще е реакцията на Йомер след като научи истината. А той я разбра в най щастливия за тях ден. Трудно се преглъща това признание, още повече като знаят нрава на Ипликчи.
За мен точно той трябваше да застане до нея, да разговарят, за да разбере Дефне,защото тя освен с малкия Исо с никой не споделя какво и е на душата.

Хубав ден момичета!

с бг превод ли?

# 152
Скрит текст:

Хубав ден момичета!

с бг превод ли?

Рано е за бг превод, момичетата го превеждат най рано вторник-сряда, макар миналата седмица ни зарадваха още в понеделник.

И .... фен умора няма, на вашето внимание мадам Тюркян и мистър Хулюси Crazy Crazy Crazy
Скрит текст:

100 лица  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 17:54 от Slawena

# 153
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

И .... фен умора няма, на вашето внимание мадам Тюркян и мистър Хулюси Crazy Crazy Crazy
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha

Мерич май забрави, че Хюлюси бей задиряше Тюркан тейзе  Rolling Eyes 
Или щом младите са скарани и на старите не им се полага любов  Rolling Eyes  Да ама те нямат време - животът изтича Mr. Green

# 154
100 лица  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Част 2  hahaha hahaha

Скрит текст:

# 155
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 Hug Hug Hug
Кориша ме разби като имитираше Йо  hahaha hahaha hahaha

# 156

Кога ли пак ще видим подобна снимка newsm78

Преди няколко дни четох при мамашите, че Елчин от лятото е разделена с любимия, но си останали добри приятели, както  е модерно сега, интервюто е дадено от майката на Елчин- не знам до колко може да е вярно Thinking

Онур Б. добре влезе в образа на Йомер, но актьора си е актьор, ако и това не може да направи...

Темпи, Peace

# 157
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Кога ли пак ще видим подобна снимка newsm78

Преди няколко дни четох при мамашите, че Елчин от лятото е разделена с любимия, но си останали добри приятели, както  е модерно сега, интервюто е дадено от майката на Елчин- не знам до колко може да е вярно Thinking

Онур Б. добре влезе в образа на Йомер, но актьора си е актьор, ако и това не може да направи...

Темпи, Peace

Темпиджим   Hug Heart Eyes

Славенче
  Hug Heart Eyes няколко пъти вече срещам подобна информация  Thinking за Елка и Китодар и чак ме е страх да се зарадвам, щот не знам доколко е достоверна  Thinking Thinking. Но аз си чакам търпеливо този ден  Naughty шесто чувство мое  Mr. Green Mr. Green както и деня  в който Боре ще се оттърве от Круела  Twisted Evil Twisted Evil.
За сега се надявам на 13-ти на Пеперудените награди ЕрБарите да се появят без ремаркетата си  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 158
# 159
Сцена, която незнайно защо, така и не видяхме  Thinking Thinking Thinking

# 160
Сцена, която незнайно защо, така и не видяхме  Thinking Thinking Thinking

В 59 ли?
Къде е тази кухня?

# 161
В 59 ли?
Къде е тази кухня?

В 28, когато бяха затворени в дома на Синан, за да рисуват заедно  ooooh! ooooh! ooooh!

# 162
Добро утро  Hug

Памир нещо сам си играе, Йомер нещо явно му е сърдит   Mr. Green Mr. Green

# 163
# 164

Общи условия

Активация на акаунт