♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 371
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Славенче  Hug Маман тъща е в Истанбул и той отиде мач да играе, че у тях е пренаселено  Joy Joy

Тактичен е Боре, оставил мама и щерка да се порадват насаме, щерка да разведе маман на културна разходка из нЕкой и друг МОЛ, може и с новата колца, ако е факт и така - едните щастливи, Боре доволен...

# 346
Славенче  Hug Маман тъща е в Истанбул и той отиде мач да играе, че у тях е пренаселено  Joy Joy
Тактичен е Боре, оставил мама и щерка да се порадват насаме, щерка да разведе маман на културна разходка из нЕкой и друг МОЛ, може и с новата колца, ако е факт и така - едните щастливи, Боре доволен...
да да точно така момчето е много тактично и точно поради тази причина ще го замерват с яйца...горкия...ма харесал я взел я е какво да се прави.....казват любовта била сляпа, в този случай е тройно сляпа ooooh!

# 347
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
да да точно така момчето е много тактично и точно поради тази причина ще го замерват с яйца...горкия...ма харесал я взел я е какво да се прави.....казват любовта била сляпа, в този случай е тройно сляпа ooooh!

Joy Joy Joy Joy

# 348
От Руткай, подготвящ Елчин за Пеперудите  Peace Peace

# 349
От Руткай, подготвящ Елчин за Пеперудите  Peace Peace

Темпиджим  Hug Heart Eyes добре че я сложи че съм от тела  Laughing. Страхотни са обувките  Peace сигурно по дизайн на Ипликчи  Joy очаквам роклята да е зашеметяваща  Praynig

# 350
Джанъм, то и аз съм от тела, ама се мъча  Mr. Green Mr. Green
Интересно защо няма снимки от подготовката на Баръш..  newsm78

# 351
Няма щото Боре е на колегиален запой  Mr. Green фоткат се със Сечо и Шенол  Peace

# 352
Няма щото Боре е на колегиален запой  Mr. Green фоткат се със Сечо и Шенол  Peace

Боре си полива или идването на кандидат- тъщата или свободната вечер Mr. Green

# 353
Ей че той Боре е всякак красив, кво му трябва, стига му само на бръснар да отиде пък после и по баклава може.
Коте леко се съмнявам в избора на рокля за Елка, като го знам тоз как я обличаше последните няколко пъти свят ми се завива.

# 354
Ей че той Боре е всякак красив, кво му трябва, стига му само на бръснар да отиде пък после и по баклава може.
Коте леко се съмнявам в избора на рокля за Елка, като го знам тоз как я обличаше последните няколко пъти свят ми се завива.
Ми и аз  Peace ама карам на мечти  hahaha

# 355
# 356

Нова от Баръш  Heart Eyes Heart Eyes

# 357
Привет  Hug
Да подбутна, че сме на втора страница  Whistling

# 358
Здравейте!

Коте, изпревари ме, изкара темата от зоната на здрача Whistling

https://www.instagram.com/p/BMqLF5xjmWK/?taken-by=gupseo

До колкото разбрах, Гюпсе ще придружава любимия си на наградите довечера и не е пропуснала да се похвали с грим и прическа.... на мен лично ми хареса, изглежда много мила и нежна Peace

# 359
Славе  Hug
Приказна е просто  ooooh! ще обере овациите довечера  Sick

Общи условия

Активация на акаунт