♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 346
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Преди да изчезна да ви оставя няколко снимки за размисъл  Twisted Evil Twisted Evil
Подчертавам: снимките са зад камера, явно по време на почивките за доуточнение на сцените  Naughty или многократното им повторение, наложило се след някакво разсейване  Rolling Eyes Rolling Eyes Тук ги няма Йомер и Дефне... само Елчин и Баръш, еп. 60 Whistling Whistling

В епизода:
Скрит текст:

# 466
Добър вечер, момичета! Написаното в статията на турската журналистка не ме изненадва изобщо. Силно начало и после спад и то две поредни седмици. Мерич изобщо няма идея според мен как да продължи. Последната серия беше интересна към края. Много отдавна нищо комично няма, ама и романтиката си отиде. Не е реално шеф на фирма да задейства алармата в офиса си, без да се замисли за последствията. Корай вече не е смешен. Като цяло няма развитие на образите. Колкото и да е непредсказуема Мерич, това е май началото на края.

# 467
# 468
Гледам и не вярвам на очите си  #Crazy #Crazy  #Crazy #Crazy#Crazy Колкото и невероятно, меко казано, да звучи, ама тия май наистина са си Баръш и Китодар  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

https://mobile.twitter.com/minetosiki/status/798221421352800256/video/1

Интересно също и защо Шенол не излезе с екипа на сцената  Thinking Thinking

# 469
A, за тази снимка просто нямам какво да кажа! ooooh! ooooh!
То си се вижда! smile3503

Боре просто й се възхищава и как леко засрамено като че ли се усмихва  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves
Коте, честит рожден ден bouquet Hug bouquet бъди жива, здрава и много щастлива.
И да си кажа ако на нея не се възхищава на кой да го прави. Веро вкъщи си има икона, но това е друго. Какъв пръстен дирят рускините, той все е с този пръстен, когато е извън сериала, явно му носи късмет newsm78 . Сакън да не сте продумали за годеж, ако се сгоди за крокозъбла неща да знам ooooh!
За написаното от Ойя или Оя не знам точно как се пише....не е нещо ново, вижда се, че рейтинга на сериала пада и отдавна не е в графа комедия, промениха жанра мимоходом...то така им се получават всичките неща напоследък без да искат.
Гледам и не вярвам на очите си  #Crazy #Crazy  #Crazy #Crazy#Crazy Колкото и невероятно, меко казано, да звучи, ама тия май наистина са си Баръш и Китодар  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

е то за вярване ли е....каква любов, какво уважение. Браво на Боре народен човечец Crazy .
за Шанол не знам, може би не обича медийни изяви, сцени и т.н., аз обаче не разбрах тази дето държи наградата коя е?

# 470
  • Пловдив
Добро утро!
Оставиха ни вчера без трей, дано днес ни зарадват!  Rolling Eyes

Хубав ден момичета!

Очаква ни интересен епизод, дано да има по малко пълнеж!  newsm78

# 471
Добро утро  Hug Hug

Хайде да им е честито на нашите, феновете пак ги наредиха  Twisted Evil Twisted Evil

# 472
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Рускините отново избиха рибата  Joy Joy Joy
Цяла нощ дирят пръстена на Боре  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes и са изпаднали в дилема защо Борко излиза след Елка за интервюто и нейното червило е размазано и защо Боре е със същия цвят устни  Mr. Green Mr. Green
Признавам ги тези  Peace Peace Бръмбарите на Мера, да ходят да се скрият  Whistling Whistling

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

МЕРИЧ smile3513 smile3513 smile3513

Цитат
Репортаж Ойи Доган про наш сериал.

Любовь Напрокат пошел на спад.

Любовь Напрокат, главные роли которой разделяют Барыш Ардуч и Эльчин Сангу с силой открыла второй сезон. Но в последние 2 недели наблюдается сильный спад рейтинга. Хорошо, а почему? Потому что история крутится вокруг одних и тех же мест, между одними и теми же темами.Например в пятницу мы наблюдали дважды как Памир и Омер ходили к Дефне. Омер никак не смог сказать Дефне что Памир любовь напрокат. Была очень длинная и не относящаяся ни к чему сцена с ошибочным пожаром. Как будто все персонажи передвигаются медленно чтоб заполнить время. Но было понятно что это так и будет. Снимать 135 минут романтическую комедию для всей команды словно смерть. Да и продолжительность таких длинных романтических комедий как жаль что бывает максимум 52 серии. Зрители не захотели расставаться с химией в Любви Напрокат между Дефне и Омером. Сериал был продлен на второй сезон. Это со стороны Турецкого телевидения было впервые. Во втором сезоне на этот раз мы наблюдали как Омер бегает за Дефне. И это успокаивало зрителя. То что они в короткое время помирились и понятия Омером того что Дефне все ещё его любит, разрушило чары, закончило игру. И думаю это стало причиной упада рейтинга. Но резкий спад рейтинга не очень хорошая вещь. Надеюсь в истории будут новшества и это удлинит жизнь сериала. Иначе сериал не доживет до января.

Темпиджим
  Hug Heart Eyes ти съвсем леко си се скарала на кака Мера  Mr. Green Mr. Green
аз ида с тежката артилерия

да си стяга бръмбарите и да си изпие правилните хапове, че ще ни опропасти сериалчето  smile3511 smile3511 smile3511

# 473
# 474
Ömer Pamir çekişmesi nihayet sonlanıyor. Defne gerçeği öğrenecek mi? Ömer, Hulusi konuşması nelere gebe? Hulusi, kalemi kırıyor ve Neriman nihayet ettiğini buluyor. Ortalık fena karışacak!

Peki ya aşk? Aşk bu bölümde efil efil... Ömer ve Defne, Defne'ye ilk teklif yaptıkları yerde buluşup, herşeyi bir bir konuşuyorlar. İlk günlerden bu yana, neler oldu, nasıl oldu, hepsini...

Ve tatil zamanı... Fuar bahanesiyle, bütün herkes yola çıkıyor. Fuarda işler karıştıkça karışıyor. Ömer, Defne'ye şahane bir öpücük sözü veriyor ama en beklenmeyen zamanda... Bakalım nerde ne zaman şaşırtacak Defne'yi?

Peki rüzgar çanı ne demek? Bunu sadece Sinan, Ömer ve Pamir biliyor. Rüzgar çanı bir alamet... Hem de çok heyecan verici bir şeyin alameti...

Kiralık Aşk, aşkın hem bağlılık hem şevkat hem de tutku hallerini anlatan bölümüyle Cuma akşamı 20:00'da

# 475
  • Пловдив
Темпи, благодаря за озета, сега ако някой ни го преведе
 Hug Rolling Eyes
Превод от рускините

Краткое содержание 61-ой серии #kiralikask #озетka

В Любви Напрокат, звенят колокола!

Наконец-то заканчивается раздор между Омером и Памиром. Узнает ли Дефне правду? К чему разговор Хулюси Омера. Хулюси ломает пути и Нериман наконец-то находит что ищет. Все очень запутается!

Ладно, а Любовь? Любовь в этой серии ярче и ярче... Омер и Дефне встречаются на месте, где впервые сделал предложение Дефне и поговорят обо всем. С первого дня до этого времени, что было, как было, обо всем...

И время отдыха... С предлогом ярмарки, все собираются в путь. На ярмарке дела запутываются насколько это возможно. Омер, даёт слово о поцелуе Дефне, но в самый неожиданный момент... Посмотрим, где и когда удивит Дефне?

Ладно, а, что значит звуки ветра? Это только знают Синан, Омер и Памир. Звуки ветра - это один знак... И знак того, что вызывает большое волнение...

Дата трансляции: 18 ноября 2016 год
Время трансляции: 20:00 (по Москве)
Канал: Stаr Тv

# 476
Гледам и не вярвам на очите си  #Crazy #Crazy  #Crazy #Crazy#Crazy Колкото и невероятно, меко казано, да звучи, ама тия май наистина са си Баръш и Китодар  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Скрит текст:

Темпи
  Hug споко  Peace. И пред носа ми да се разцелуват, пак няма да им повярвам че са си канки  Naughty Naughty. Голям театър разиграха  Mr. Green, ама Боре е актьор все пак  Joy Joy, а Кито е гламасак  hahaha hahaha hahaha
Изпревари ме за озета  Mr. Green Mr. Green

# 477
Добър ден , момичета! Hug Hug

Темпи, dan4eto24 Heart Eyes Heart Eyes благодаря за озета!

Интересен е, но ще видим в петък колко общо има със серията! Thinking
Най-много ще се радвам, ако най-накрая някой сложи Нериман на мястото и . Тя и без това разбра , че с Памирко нещата няма да станат така както и се иска.  Време е вече някой да изтрие сценариите от   главата й, та да си отдъхнат и останалите. Close

Тази история с пръстена на Борко не дава мира на рускините, продължават да разследват! Rolling Eyes

Нещо интересно като коментар на снимката от Темпи. Но колко е вярно?? newsm78 newsm78

https://www.instagram.com/p/BM0t_sSj4FH/?taken-by=defom.elbar_

Коментари за наградите.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 11:06 от alex_94

# 478
Скрит текст:
Добър ден , момичета! Hug Hug

Темпи, dan4eto24 Heart Eyes Heart Eyes благодаря за озета!

Интересен е, но ще видим в петък колко общо има със серията! Thinking
Най-много ще се радвам, ако най-накрая някой сложи Нериман на мястото и . Тя и без това разбра , че с Памирко нещата няма да станат така както и се иска.  Време е вече някой да изтрие сценариите от   главата й, та да си отдъхнат и останалите. Close
Тази история с пръстена на Борко не дава мира на рускините, продължават да разследват! Rolling Eyes

Нещо интересно като коментар на снимката от Темпи. Но колко е вярно?? newsm78 newsm78

https://www.instagram.com/p/BM0t_sSj4FH/?taken-by=defom.elbar_

Коментари за наградите.

Ейй разнищиха го Боре за тоз пръстен  Mr. Green Mr. Green пък ще се окаже, че му е подарък от Онур аби за рожденния ден  newsm78 newsm78

# 479
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ще ме уморите вие мен! Joy Joy Joy
Докато схвана кой е тоя Китодар Joy Joy
Симката, на която Баръш гледа Елчин със светнали очи и възхита, е най-красивата снимка на тази двойка за мен, евър.

Обувките на Елчин наистина са стра-хот-ни. Обаче роклята въобще не е подходяща за млада жена и никак, ама никак не е шик - прилича на пенюар или на костюм от оперета. Умрях от яд като я видях, защото си представям колко по-хубава можеше да бъде в някоя фина, стилна рокля върху стройното й тяло. Но турската мода винаги ме е хвърляла в недоумение, с мнооого редки изключения.

Общи условия

Активация на акаунт