♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 345
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Нова!

# 481
Здравейте!

Озета- нещата започват да си идват по местата...Дали? Мерич ще каже, Щенол ще покаже...
Скрит текст:
Най после раздора между Памир и Йомер е изяснен, но дали Дефне ще узнае истината? За кого разговарят Йомер и дядо му? Нера намира най накрая това което търси, нещата се объркват...А какво става с любовта, в тази серия ще бъде ярка/ силна. Дефне и Йомер се срещата на място, където е направи своето първо предложение? и там ще говорят за всичко, от самото начало до сега - какво, защо, кога, кой....И време за почивка, всички се стягат за път, но нещо се обърква....Йомер дава дума , че ще целуне Дафа  в най неочаквания момент, ще видим къде и кога...какво означава гласа/ шума на вятъра, това знаят само Йомер, Памир и Синан... Звукът на вятъра- тава е само знак, който предизвиква вълнение...
Горе-долу това е озета

# 482
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Темпи, Дани, за озета  bouquet bouquet

Ще задухат ветровете по-силно  вече  Praynig Praynig Ще има гонене из хотела, този път  Mr. Green Mr. Green
Но така, като чета озета - сценично време на Йо и Дефо - мах 15-20 мин в най-добрия случай ooooh! ooooh! Дано им стигне времето за разговора, че и за целувката (освен, ако не застинат на последния кадър в поза за целувка  hahaha)
Нериман е време да бъде научена, че не трябва да си вре носа навсякъде. Ще си намери, каквото е търсила  Praynig Mr. Green

Между другото, къде е мястото на първото предложение  newsm78 newsm78
Не беше ли в старата му къща?  Rolling Eyes, когато и сложи пръстена или се лъжа  Rolling Eyes

# 483
Според мен- това си го мисля втора седмица, вместо на Дефне Йомер ще разкрие за наема на Памир на дядо си..  Mr. Green Mr. Green И Нериманката ще види тогава вилата, парите и цялото имане, ама през крив макарон  Joy Joy
Това за първото предложение не ми стана много ясно, ама ще е хубаво наистина да седнат и да обсъдят всичко ред по ред  Peace Peace

Да не съм лош пророк, ама що ли ми замирисва на финал  Whistling Whistling

# 484
# 485
  • Враца
Или първото предложение беше, когато танцуваха тангото - Дафина със зелената рокля, когато Йомер се сдобри със Синан - след Трамба  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 486
Или първото предложение беше, когато танцуваха тангото - Дафина със зелената рокля, когато Йомер се сдобри със Синан - след Трамба  Rolling Eyes Rolling Eyes

Не е уточнено КАКВО предложение- ако е за брак, да: на бала на италианците.....   Peace Peace  Но ако е първото предложение изобщо, трябва да е на крайбрежната в махалата, когато Нера предложи на Дефне 200та хиляди  Thinking А и нали Йомер започна да я разпитва още за самото начало, как я е намерила леля му, от къде..  Thinking Thinking

# 487
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Преди да изчезна да ви оставя няколко снимки за размисъл  Twisted Evil Twisted Evil
Подчертавам: снимките са зад камера, явно по време на почивките за доуточнение на сцените  Naughty или многократното им повторение, наложило се след някакво разсейване  Rolling Eyes Rolling Eyes Тук ги няма Йомер и Дефне... само Елчин и Баръш, еп. 60 Whistling Whistling

В епизода:
Скрит текст:

Колкото пъти ги гледах снимките  Thinking толкова пъти установих, че виждам ЕлБар на тях  Naughty, ДефМер ми бягат  по тъча  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 488
# 489
61 епизод

Скрит текст:

# 490
Снимки пуснаха, Темпи  Peace, където стайлинга на Дафа е меко казано объркващо стряскащ ooooh!, сега остава и фрагман да пуснат...

# 491
  • Пловдив
Темпи  Hug за снимките!
Славена стайлинга е  Shocked

# 492
 wavey

Озет и  много снимки... Нещо се отпуснаха след Пеперудите!  Laughing

За тази снимка феновете твърдят , че е зад кадър! Rolling Eyes

Да не са репетирали за награждаването?? newsm78 newsm78

# 493
Според мен- това си го мисля втора седмица, вместо на Дефне Йомер ще разкрие за наема на Памир на дядо си..  Mr. Green Mr. Green И Нериманката ще види тогава вилата, парите и цялото имане, ама през крив макарон  Joy Joy
Това за първото предложение не ми стана много ясно, ама ще е хубаво наистина да седнат и да обсъдят всичко ред по ред  Peace Peace

Да не съм лош пророк, ама що ли ми замирисва на финал  Whistling Whistling
Темпи и аз мисля, че се отправяме към финала. Дано не е така, но май май не остана нищо за показване, пък и рейтинга последните два пъти показва, че е време да свършва, но пък кой знае. Не мисля, че ще замеси някой. Йо е директен ще го кара право куме в очи. Мисля, че той ще си каже на нея за карънлъка с Памирко, а Нериман какво е намерила, че нещо не схванах........
Първото предложение май беше на бала тя беше в зелена рокля и танцуваха валс/танго newsm78 .
Благодаря ви момичета за озетите, снимките , клипчетата и поясненията Heart Eyes bouquet Hug Heart Eyes Hug bouquet

# 494
wavey
За тази снимка феновете твърдят , че е зад кадър! Rolling Eyes

Да не са репетирали за награждаването?? newsm78 newsm78

Тя е продължение на тези, които пуснах аз вчера  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт