♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 184
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
И това наистина се оказа сцена от серията  Joy Joy Joy Joy Joy

муцунки красиви и щастливи Flutter Flutter Flutter
Този път като чели серията се докосваше повече до реални ситуации и имаше наченки на комично Wink

# 631
  • Враца

Перевод:
- Как ты красиво пришла... с колокольчиками.
- Только ты будешь удивлять?
- Есть что-то прекраснее чем видеть тебя?
- Не знаю, есть ли?
- Есть.
- Хэйй, любовь! Кого ты только не обманула, а?
- Есть одна девушка, с длинными волосами и белой кожей. И очень хороший человек. Мне нужно держаться подальше от нее, чтобы защитить себя.
- Синан, я не смогу сделать. Вчера ночью, я это снова, явно поняла. У меня в жизни есть приоритеты. Есть дочка. У меня нет времени, чтобы уделять любовным делам.
- Омер, здесь.

# 632
От феновете нищо не можеш да скриеш  Twisted Evil Twisted Evil

# 633
  • Враца
Божеее, половината серия мина, а Айтекин го няма никакъв  ooooh! ooooh! Започва да ми липсва  ooooh! Joy Joy Joy

А този "клиент' ми заприлича на Кита, та се уплаших да не се появи на този форум и Гюпсата  ooooh! ooooh! Получавам вече халюцинации  Joy Joy

# 634
Божеее, половината серия мина, а Айтекин го няма никакъв  ooooh! ooooh! Започва да ми липсва  ooooh! Joy Joy Joy

А този "клиент' ми заприлича на Кита, та се уплаших да не се появи на този форум и Гюпсата  ooooh! ooooh! Получавам вече халюцинации  Joy Joy
Скрит текст:

Охх не си сама, и аз Китодарчо видях като се показа тоя  ooooh! ooooh! 
#Crazy се бях ококорила, докато осъзная, че не е той  hahaha hahaha
Айтекин цяла серия го нямаше, странно наистина, ама не се бях сещала за него, докато ти не го спомена  Mr. Green Mr. Green

# 635
https://www.youtube.com/watch?v=PnoJmFRdxhE&feature=youtu.be

Добро утро! Серията с превод от рускините в ютуб.

# 636
Добро утро!

Рейтинг

Тотал - 4,76
АВ - 4,76
АВС - 5,10

Скрит текст:

Много хубав епизод, а фрага е..., но в петък ще видим с това " Йомер е тук"....хората са казали, че пътя към ада е постлан с добри намерения. Ако съм на Дафа на мястото и започнат домашните любимци да ми търсят сметка си вземам багажа и отивам да живея при Йомер, къща голяма място мнооого.... Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 09:17 от Slawena

# 637
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug
Рейтинга пак не е мръднал  ooooh! тр зрител явно си иска сълзи, драми и сополи  Crossing Arms. Какво не им хареса на епизода  newsm78. А другия се очертава още по-интересен  Peace. Думите на Памир - Йомер, бурда - и физиономиите на фемилито така ми разпалиха интереса  Crazy, че нямам търпение за петък  Mr. Green

# 638
Няма как да мръдне рейтинга с една хубава серия. Хубаво начало, силни първи епизоди и после- Корай и Нериман, бърборене и тичане без цел. Много малко хубави и силни моменти. Предполагам , че след всеки един приятен момент всеки е затаил дъх в очакване на поредната гадост на Мерич. На мен серията ми хареса, като изключим момента с търчането в кухнята и градината. Можеха да ни спестят и пълзящата в стаята си Дефне.
Най накрая видяхме, че Дефо можела да се опъне на Нериман, да каже какво мисли, да не лъже и увърта. Не ми хареса това, че имаха възможност да останат сами в хотела, а кака Гупса явно е решила, че не може. Не е задължително да ядат ябълки, но явно Дефне не е преодоляла задръжките си, имат нужда да са заедно, а тя пак започва с нейните комплекси.
Памир не ми харесва от самото начало. Сега вече той играе срещу Йомер-ако не е моя, Дефне няма да е и твоя. Изобщо не мисля, че разговора му с родата ще има този ефект, който той очаква. Първата му грешка е, че Нихан знае за Йомер и е на негова страна. Втората му грешка е, че и Исо знае и е на страната на Йомер. И Есра харесва Йомер. Сердар да се прави на мъж сега е малко късно, и Нихан и Исо бързо ще му вкарат мозък в главата, защото именно Сердар е виновен за това, което стана с Дефне. Едва ли са случайни думите на Дефне, че Нихан е знаела и я е накарала да приеме играта, за да спаси брат си. Йомер бързо ще му изясни на Сердар аби кой кой е. Бабата е друга работа, но пък тя харесваше Йомер. Не може да му прости това, което направи на Дефне, но Тюркян не знае какво Дефне направи на Йомер. Всичко трябва да си дойде на мястото, бабата трябва да научи какво правеха под носа и, може би тя ще е тази, която ще отиде и ще обясни на Неро, че Дефне не е сама.
Не вярвам в промяната на Нериман. Мисля, че е време да се изнесат и да започнат сами да се грижат за себе си, а не да чакат подаяния.

# 639

Някой да не е закусвал още?

# 640
# 641
  • Пловдив
Здравейте!
Рейтинга може да не е мръднал много нагоре, но серията направо беше върхът!( е имаше някой недомислени неща но...)
Имаше комедийни моменти, имаше влюбени погледи, докосвания и най неочакваната целувка!
Абе супер си беше !
А фрага ни обещава още емоции, но май няма да са само положителни. Аз не му вярвам на Памир, мисля, че ще сътвори някоя гадост. Той няма намерение да се откаже от Дефне( според мен)
Нериман, много бързо Йомер и съкрасти тормоза, трябваше да я пекат на бавен огън, тя това заслужава.
Тук са големи сладури!!! ДефОм ли са ЕлБар ли са!?

# 642
Ммм, само на мен ли не ми хареса серията  Thinking?! Една от причините това да е така е начина по който решиха наказанието на Неро, набързо, с две думи от дядото и айде чао на всичко...Надявах се на по-интересна развръзка, нещо от типа на наказанието на Суде - мислех си, че Йо ще измисли някакъв подобен вариант, ще развият умно и интелигентно решение как да я насадят на пачи яйца, ама...нейсе. Другото, което не ми хареса е, че отначало ни показаха една разсъдлива, философски настроена Дефне, а накрая пак я направиха на инфантилна, недоразвита, лазеща по земята и нестабилна. Като цяло, вече ги няма тези моменти, които спират дъха, онези моменти, които са снимани с много мисъл и идея, там където всеки детайл е важен и на място, подплатен със страхотна музика...като, че ли я няма вече магията  newsm78. Гледам старите епизоди и там е съвсем друго, комедията си беше на място, дори и Корай и Нера ме забавляваха. Имам чувството, че сценаристите са безидейни вече и претупват нещата.

# 643

Каан Урганджиоглу женится!

Исполняющий роль в сериале "Черная любовь" Каан Урганджиоглу принял решение женится. После разных отношений, актёр встретил светскую красавицу Дерин Мермерджи. Их отношения долго обсуждались прессой.

Но, как сообщает Habertürk, актёр женится на Зейнеп Оймак, с которой состоит в отношениях 2-а года. Пара вместе побывала на свадьбе Кенана Имирзалыоглу и Синем Кобал. Также сообщается и о том, что семьи Каана и Зейнеп познакомились друг с другом. Сейчас они готовятся к свадьбе, которая пройдёт летом. Каан и Зейнеп жили своими отношениями вдали от глаз.

# 644
Другата неделя- благотворителен концерт  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт