Искам да кажа ... (94)

• 54 984
  • 769
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!
Моят мъж също се пада на коледа на дежурство, аз ще съм при сестрите ми на-вероятно, Нова година не сме я мислили още, има време.
Във фейса имам основно момичета от отчетната ни тема, много са готини, ама много. Имаме и затворена група и там е страшна веселба. Няколко пъти организирахме детски партита и се събирахме доста хора.

# 226
Добро утро и от мен.
Нямаме планове за Нова година. Дори не сме го мислили.
Бъдни вечер сме си у дома. Семейно само ние четиримата. На другия ден отиваме у Свекърите. Родителите ми ги уважаваме частично, защото живеем в една къща, но аз си искам "нашата" трапеза за празника. Коледната сутрин е много весела за децата.

# 227
Планове за празниците нямаме никакви.
Преди години ходехме по разни вили, къщи с няколко семейства, но последните 4-5г. се събираме с едни наши приятели основно.
Моят мъж също дава дежурства по Коледа, Нова година, както се падне. Но аз съм свикнала.

Снощи съм заспала с лещите, събуждам се сутринта в 6ч., търся си очилата - няма ги. И се усетих, че съм с лещите на очите, пълен ужас.
Свалих ги за 30мин и сега пак с тях. С очилата хич не ми е удобно да работя, трябва пак да помисля за преглед и смяна.

# 228
  • дядовата ръкавичка
Преди време в работата имахме една девойка, която беше завлякла маса колеги с пари. Хич не се свенеше да си иска. Накрая я хванаха докато се опитва да изнесе служебен компютър  Rolling Eyes, уволниха я и си замина за Варна. Нищо лично към варненки  Wink.

За НГ от години сме си вкъщи, понякога с гости. Уморяват ме малко тези празници, с изискването непременно да си в добро настроение, само защото е празник.

Попросветна ми и от днес смятам да подновя спорта. Ще ходя на аеробокс в обедната почивка. От сега усещам как утре ще съм като робокоп, след 4 месеца мързел.

# 229
  • София
Попросветна ми и от днес смятам да подновя спорта. Ще ходя на аеробокс в обедната почивка. От сега усещам как утре ще съм като робокоп, след 4 месеца мързел.
Заедно ще сме Mr. Green И на мен, след три месеца ходене на пръсти, вече ми позволиха леки натоварвания - йога или плуване. Нямам търпение да оздравея, за да подхващам нещо, че се схванах от толкова лежане. А на теб какво ти е било, че съм изпуснала?

# 230
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добре дошла на Ума! Дано да ти е уютно при нас.

Белинда, как си днес?

# 231
  • София
Спах, което е напредък в сравнение с предната нощ. Иначе хремата си е на място, кашлица също се появи Tired Но не ме тресе и сякаш съм живнала малко. Уви, главоболието ще си е тук, докато носът ми е запушен, чак се изкушавам да врътна една гореща напитка с парацетамол, но личната каза само в краен случай, ако мога да мина без тях - по-добре. Твоето лечение няма да мога да го повторя, снощи изядох всичките смокини, голямо съм прасе Blush

# 232
Хаха, онзиден и аз така направих и пратих мъжа ми да купи още, за да правя втора доза, но не се наложи. От парацетамола на мен не ми мина главата, само вдигнах малко кръвното. 3 или 4 дни бях непрекъснато с главоболие, накрая се предадох (дотогава се опъвах, макар че всичките ми приятелки първо това ме питаха дали съм направила) и направих онова със затоплената морска сол в торбичка и чак тогава ми мина.

# 233
  • София
А, слагам сол аз непрекъснато, че много ме е страх да не ме удари в синузита, че тогава става страшно - рентгени, антибиотици, все неща, което в момента не мога да си позволя. Помага много, засега уви - временно. После пак ме схваща. Ама - ще мине Simple Smile

# 234
Знам още един добър илач за упорита хрема и по-скоро за синузит, но е трудоемък.
Конски кестен (тези дето ги има по улиците) се настъргва (бялата част) на най-ситното ренде. След това се стрива с лъжица или в хаванче до най-фини частици. Режеш една сламка и смръкваш по малко във всяка ноздра - моментално отпушва. В първия момент е малко неприятно, но малко. Аз съм лигла в това отношение - не обичам сама да си причинявам никакъв дискомфорт, та щом аз мога, значи всички могат.

# 235
  • sofia
Здравейте, дами!
Нищо не можем да планираме, заради работата на мъжа ми. Всичко е предпоследно.

Искам да кажа, че вчера си харесах парфюм, но мъжки  Crazy Обмислям да си го купя. Цял следобед си завирах шала в носа. Днес ще ходя пак да го проверя. Ще проверя и дамската версия, че повече от три миризми не мога да тествам. Мъжа ми не ползва парфюми и нямам навика да проверявам мъжките, а пък то какво стана.
Ей този
Скрит текст:

Бързо оздравяване на болните!

# 236
Това с конския кестен го знам и аз, но преди да се шмърка трябва да се опече. И после се стрива на прах.
Светалчо, днес хапнах една лъжичка настърган хрян с домашен ябълков оцет. Усещането ме отведе в други измерения. Такова чувство до сега не съм изпитвала. Странно люто(не като люти чушки или черен пипер) примесено с едно отваряне на сетивата към нещо ново и различно.
Сутринта в магазина погледнах сушените смокини. Все едно точно за мен бяха поставени на видно място. Толкова ги обичам, че се въздържах от покупката.
Белинда, хряна също е за синузит  

# 237
  • Някъде там
Добър ден.Планове за нова година нямаме все още.За Коледа в къщи а децата на 26ти отиват на тренировачен лагер до 30ти на Велинград.
Аз си отивам след малко на село че майка ми не се чувства добре Sad.Комшиите са извикали лекаря.Вдигнала кръвното и понеже е инат не отишла на време .Сама щяла да го оправи и накрая паднала на двора,добре че комшийката я е видяла.Сега е по добре,след  като и бил инжекция доктора.

# 238
Здравейте, дами!
Нищо не можем да планираме, заради работата на мъжа ми. Всичко е предпоследно.

Искам да кажа, че вчера си харесах парфюм, но мъжки  Crazy Обмислям да си го купя. Цял следобед си завирах шала в носа. Днес ще ходя пак да го проверя. Ще проверя и дамската версия, че повече от три миризми не мога да тествам. Мъжа ми не ползва парфюми и нямам навика да проверявам мъжките, а пък то какво стана.
Ей този
Скрит текст:

Не ти трябва дамски, този е достатъчно лек, да не кажа лигав, пасва за жена.  Peace

# 239

Мисля, че не са го приели това с уикендите и 2-ри да е почивен  Thinking

Аз пък мисля, че са:

http://почивнидни.com/pochivnidni2017.html

Общи условия

Активация на акаунт