Искам да кажа ... (94)

• 54 925
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
Темата за лютеницата е друга, Янтра.  Wink
Не се задържам много тук, че да пускам теми,  не ми се занимава, е така на лек разговор по съм навит  Sunglasses

Добре е, че не се задържаш. Надявам се скоро пак да си намериш друго забавление. След като и модераторите потвърдиха, че си жена ми е нелепо да си общувам с теб.

Стига бе  Shocked, това си е сериозно психическо разстройство  Crazy Ама....каква е целта на упражнението  Rolling Eyes

# 466
# 467
  • някъде ... тук ...
Навремето бях много впечатлена от филма. Поне такъв спомен ми е оставил. Обаче не помня за какво се разказваше Crazy

# 468
Градски легенди. Нямам против.  Sunglasses

# 469
  • София
Каква е целта не знам, но факт, потвърдиха модераторите навремето. Беше нещо от сорта, че обвиняваха Акаша (май?), че че Борил, питаха в модераторската и оттам отговориха нещо в смисъл: Акаша не е Борил, друга от вас е.
Сега, по памет ги карам нещата и може и да бъркам точните изречения и да бъркам за Акаша, но смисълът беше такъв.
Ужасна нелепица е и за мен.

# 470
  • До морето
Аз пък имам някакъв спомен  че свързваха Шанталката с Борил  newsm78

# 471
В тази тема беше се развила драмата с Борко, след което той/тя зачезна.
На мен ми остана едно гадно чувство от тогава и като се появи пак ми се отщя да пиша.

Бърди, да. Акаша се почувства доста зле тогава, но е факт, че потвърдиха, че е жена и не е Акаша.

# 472
  • София
Боре, как е Шанти? От нея знам, че сте си приятели във фейса. Дай й предадеш поздрави от мен, че ми липсва. Сериозна съм.  Peace

# 473
 Hug
Боре, как е Шанти? От нея знам, че сте си приятели във фейса. Дай й предадеш поздрави от мен, че ми липсва. Сериозна съм.  Peace

# 474
  • sofia
Аз не познавам човек, който да иска повече секс от мен.  Twisted Evil
Щот не познаваш един приятел на мъжа ми hahaha Той не само иска, ама и прави. И само за това говори.

# 475
  • София

Стига с тези манджи...трябва повече секс да се прави. Simple Smile
Именно, да се прави, а не да се пише, че се прави  Wink

Янтра, рецептата за пържени зелени домати я има най-отзад в книгата, наред с другите рецепти, споменати в текста - цялото меню на кафенето Simple Smile А книгата я има в Читанка Simple Smile

А на мен пак ми се яде чийзкейк Blush

# 476

Приятели или приятелки  Mr. Green

Сериозно, ако мъжът ми реши да пише от моя профил, значи ли, че е жена  newsm78
Изобщо кое гарантира кой какъв е пол е тук? Това май ние си го "определяме" при регистрацията  newsm78

# 477
  • Euskal Herria
Тогава Жармен обвини Акаша, че е Борил. Затова Акаша директно попита в модераторската. Отговорът на Татти може да се прочете. Бърди е права.

Ама това не е единственият такъв образ. Знам поне още един, който пише тук, но с женски профил. Има и с по два-три профила също. Реинкарнациите не ги броя.

Белинда, заповядай! Ще правя, има за почерпка.

# 478
Ай стига бе, как жена?! Бориле, вЕрно ли? И ква е тая психоза начи..

Аз съм си жена. Истинска!
Мойто същество, както казах има РД другата седмица и ще ходим до Валенсия, ама преди това ще има купон. Билетите до Валенсия са от мен ама ми се искаше и нещо друго да има, та намерих сега във фейсбук едно ателие за ръчно правени бонбони...защо ми беше да гледам...  ooooh! Ще поръчам една кутия с 30 бонбони микс, много красива ми се вижда ( аз май повече за себе си поръчвам, ама ако не иска да ги яде, ще трябва да му помагам  Crazy )

# 479
  • Пловдив
Янтра, рецептата за пържени зелени домати я има най-отзад в книгата, наред с другите рецепти, споменати в текста - цялото меню на кафенето Simple Smile А книгата я има в Читанка Simple Smile
Shocked Полезно, мерси. Още не съм стигнала до края.

И ся, аз ли съм Борил? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт