Помощ бълхи!!!

• 14 569
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
   Намерих начин да убивам бълхите. Преди въобще не можех да задържа бълха между пръстите ми. Наплюнчвам си пръстите и я хващам по най-бързия начин. Като е мокро, тя залепва и трудно може да се измъкне между пръстите ти, след като разтвориш. Докато не намеря гадината, не ми дава мира.

# 16
  • Варна
Наплюнчвам си пръстите ...
Това го знам отдавна, но на мен проблема ми е, че въобще не мога да я хвана. Усещам с абсолютна точност къде лази - вдигам крачола - няма я...  #Cussing out

# 17
  • Майна Сити
Това вече може да е от нерви. Все едно някой да ти каже че има въшки и ти да започнеш да се чешеш  Wink

# 18
  • Пловдив
Как ви виждате и намирате тези бълхи не знам.Аз не можах да видя нито една.Щерката всяка сутрин се събуждаше нахапана.Явно бяха в леглото й.Пръскахме с Айкън и всичко приключи.Не виждам и смисъл да се моря да ги търся ,и убивам като има по-лесен начин

# 19
Наплюнчвам си пръстите ...
Това го знам отдавна, но на мен проблема ми е, че въобще не мога да я хвана. Усещам с абсолютна точност къде лази - вдигам крачола - няма я...  #Cussing out

Доста са хитри. Имам чувството, че са умни. Щом я зърнеш, като че ли почувства, че си я видяла, и вече я няма.

# 20
Днес за втори път пръсках с ,,биокил,,. Да видим дали ще има резултат. Вече яко ме тресат нервите на всякъде ме сърби...все си мисля,че ме лази нещо...

Моля тези които са ползвали ,,Айкън,,,да кажат дали мога да пръскам с него килима върху който играе детето и колко време след пръскане се проветрява и самото проветряване колко продължително е.
И най-вече наистина ли е безвредно за малкия,понеже играе,лази и се вре на всякъде...

# 21
Иначе преди да купя Биокил,бях се насочила към Айкън,но аптекарката ме разубеди,каза ,че с него можело само пода,докато биокил можело и дюшеци и пердета.
Не знам дали е истина,понеже Биокила е по-скъп и за това може да ми е казала така,а и яко ме прекара с цената - 18лв, а в интернет навсякъде е по 13лв,някъде и по-евтино даже..

# 22
А снощи правих и къпан за бълхи,ама нищо не хванах... https://www.youtube.com/watch?v=N9U9TW6kpNE
а сутринта 2 живи с голи ръце претрепах... Cry Cry CryНямааа ли край вече.... Cry Cry

# 23
  • Варна
Това вече може да е от нерви. Все едно някой да ти каже че има въшки и ти да започнеш да се чешеш  Wink
Не, не. И ММ и той така вика - ти вече си въобразяваш. Но не, абсолютно съм убедена кога ме лази бълха и кога сърбежа е от нещо друго.

# 24
Хора 3-ти ден пръскам с биокил и пак хванах една жива,реве ми се пред нервна криза съм... Cry Cry Cry Това не е живот,не ми се прибира в къщи вече.... Cry

# 25
  • Пловдив
Айкън те зове  Laughing

Пръсках по леглото и дюшека също,защото бълхите там живеят.Също и стените можелБях и с малко дете.След карантината си измиваш пода и няма проблем.Всичко е описано в листовката на продукта.Прочети я
http://www.newfresh.org/shop/product/124/preparat-za-hlebarki-ba … -10-cs-20-ml.html

# 26
Айкън те зове  Laughing

Пръсках по леглото и дюшека също,защото бълхите там живеят.Също и стените можелБях и с малко дете.След карантината си измиваш пода и няма проблем.Всичко е описано в листовката на продукта.Прочети я
http://www.newfresh.org/shop/product/124/preparat-za-hlebarki-ba … -10-cs-20-ml.html
Прочетох го,утре го взимам, Praynig моля те да поясниш кога трябва да измия пода,колко време след напръскването,не пише в листовката, също имам и килими по тях мога ли да пръскам, и после трябва ли и тях да мия?А по матраците? Praynig

# 27
Колко часа трябва да седи така напръскано без да сме вкъщи и колко време трябва да проветрявам?

# 28
  • Пловдив

Прочетох го,утре го взимам, Praynig моля те да поясниш кога трябва да измия пода,колко време след напръскването,не пише в листовката, също имам и килими по тях мога ли да пръскам, и после трябва ли и тях да мия?А по матраците? Praynig

Пръскаш вечерта стаята,затваряш прозорците и вратата.Стои така една нощ /по листовка беше 6 часа май/,на сутринта проветряваш хубаво и си миеш пода.Гадинките умират по време на карантината.Аз нямам килими,но не бих ги пръскала.Пръскай около тях,за да може после да измиеш.Или ги пръскай и ги дай да ти ги изперат.Леглото напръсках под матрака и после не съм го чистила.Стая по стая напръскахме всички стаи за няколко дни.Бяхме сигурни,че са в детската,но за всеки случай
Сега не мога да намеря подробна листовка.Но в аптеката също ще ти обяснат

# 29
  • софия
slanchice29, искрено ти съчувствам и аз се бях побъркала всеки ден тупах чистех изковах лайсните и там да пръскам, кошмар Sad, според мен Биокил не действа за сега сме в затишие.
 Мен ме притеснява че малката правеше кашлици на алергична основа и сега ме е страх да не предизвика нещо, ако пръскам с някакъв препарат.
 За гардеробите с дрехи какво ще кажете вече 3 пъти изпирах всиииичкоооо Shocked по тях пръска ли се.

Общи условия

Активация на акаунт