Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 825
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Бургас- Ели Естетика, със закупен от вносителя апарат с нужните серификати.
Пловдив - Ataderma
Варна-ProDerma Clinic

Тези салони са апарати Ulthrea, само те са одобрени от Агрнцията по лекарства и храни САЩ.

За самите салони и за цени нищо не мога да кажа, непознати са ми, но всеки който желае може да се поинтересува. Аз лице не правила, но тяло да.

# 601
Да, това в апаратурата със серификат, " Ultherapy "в София няма. Само в Пловдив, Бургас и мился Варна, за последното не съм 100 процента сигурна.

Съгласна съм, че трябва много да се внимава с  апаратите, защото най-малкото ако не са професионални, процедурата няма да доведе до нужния ефект.
Отскоро при Каляшева има такъв апарат от второ поколение, Doublo S - ХАЙФУ технология.
За сертификата пише това:

СЕ сертифицирано.

Doublo-s е апарат от медицински клас и притежава медицински CE серификат, който позволява използването му на територията на ЕС. Процедурата трябва да се извършва само от квалифицирани лекари в областта на HIFU и лазерни технологии!

При нея в момента цената е промоционална 1250 лв.

# 602
Благодаря ти КЪДИ,
доволна ли си? Слагах филър на марионетни бръчки,
но не се повлияха много и затова д-р Ванеска ми препоръча
тази процедура от другия месец. Та се чудех дали има ефект..

# 603
  • в 1001-та нощ
Да, това в апаратурата със серификат, " Ultherapy "в София няма. Само в Пловдив, Бургас и мился Варна, за последното не съм 100 процента сигурна.

Съгласна съм, че трябва много да се внимава с  апаратите, защото най-малкото ако не са професионални, процедурата няма да доведе до нужния ефект.
Отскоро при Каляшева има такъв апарат от второ поколение, Doublo S - ХАЙФУ технология.

СЕ сертифицирано.

Doublo-s е апарат от медицински клас и притежава медицински CE серификат, който позволява използването му на територията на ЕС. Процедурата трябва да се извършва само от квалифицирани лекари в областта на HIFU и лазерни технологии!

Е, за това говорим ... Различни апарати, производители, различно сертифициране ....   Twisted Evil

# 604
Тези от Ултеа казват, че няма друг производител на такива апарати, Hi Fu, бил корейски или китайски еквивалент. Тъй като аз се заинтригувах от процедурата помолих от студиото, в което ходя да ми съберат повече информация, след разговор с фирмата производител това ми отговориха. Не искам да споря, само споделям, всеки може да си провери дали е достоверно.

# 605

СЕ сертифицирано.

Е, за това говорим ... Различни апарати, производители, различно сертифициране ....   Twisted Evil

Няма различно сертифициране. CE маркировката е единствената, която е валидна за страните от европейския съюз:
https://bg.wikipedia.org/wiki/CE_%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8% … D0%B2%D0%BA%D0%B0

Сертификата, за който говорят JACKLIN и другите се отнася за САЩ, но той не е валиден при нас.

# 606
  • в 1001-та нощ
Мисля, че темата няма нужда да се превръща във война между марки, студия, клиники и т.н. Всеки сертификат си има своята тежест и всеки може да избира на кого да се доверява Simple Smile

Аз живея в Европа, но няма да отричам FDA. Или ако се преместя в САЩ, няма да отричам европейските. Ясно е, че има регулация и норми и на двете територии, както и съответните сертифициращи органи. Аз бих уважила и двата сертификата.  Peace

# 607
Разбира се, колкото повече сертификати толкова по- добре за нас потребителите:)

# 608
  • в 1001-та нощ
Именно, бих се радвала на повече споделени мнения от различни хора с различни проццедури  bouquet

# 609
Благодаря ти КЪДИ,
доволна ли си? Слагах филър на марионетни бръчки,
но не се повлияха много и затова д-р Ванеска ми препоръча
тази процедура от другия месец. Та се чудех дали има ефект..

Аз слагах филър на околочен контур също при д-р Ванеска, предложи ми като следваща стъпка филър в скулите и назолабиалите, а после стопяване на мазнината в долната част. Реших да направя още една консултация в друга клиника и това, което ми предложиха ми се стори по-резонно, а именно първо стопяване, а после филър. Като се замислиш така е, иначе стопяването ще повлияе на филъра.

# 610
  • в 1001-та нощ
И аз бих действала в този ред, Къди Peace  Blush

# 611
после стопяване на мазнината в долната част
Как ще ти стопяват мазнините? Peace

# 612
Аз пък бих внимаваха с американските сертификати Wink.

# 613
после стопяване на мазнината в долната част
Как ще ти стопяват мазнините? Peace

Ексилиз, мазнини силно казано, но имам увисване в долната половина, нещо като свличане отгоре надолу.

# 614
Да и при мен има леко свличане и след филъра нямаше голяма промяна затова ми предлага тази процедура, а след това още малко филър  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт