Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 734
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Само това, че много се чака при Джамбазов ме е спряло да не я направя...А и цената при него е приемлива...
Колко горе/долу? Peace

Моя приятелка ще се оперира средата на този месец. При нея ще има корекция на гърбица и повдигане на върха, без стесняване на нослето. Цената с престоя ще е 3200лв.
Не са малко пари, но ако съм сигурна, че ще стане това което искам, не бих се замислила да ги дам. Но знае се, че никога няма 100% гаранция, дори и при най-добрия уж...

# 31

Изобщо ли не посиня под очите? Мен това най-много ме притеснява.

Изобщо. И двата пъти. Нали знаеш, обаче че всяка кожа е различна и гаранции няма  Confused. Но д-р Ванеска е изключително внимателна и пипа много леко. При нея и плазмотерапия съм правила и не ми е ставало синьо, и в устните като слага филър - няма синьо, няма топчета. Аз и се доверих, и за челото, въпреки, че ме беше страх много. И там предпочете да сложи филър вместо ботокс. Изключитено съм доволна.
Всички интервенции при нея съм ги правила преди работа или в обедната почивка.

# 32
Вътрешна част на бедрата се стяга само със спорт и подходящи упражнения. Една от най- пипкавите части на тялото за стягане.

# 33
Записвам се в темата, другата седмица имам час при д-р Ванеска. Имам хлътвания под очите, които напоследък доста се задълбочиха. С филър ще стане ли запълването? За гневната бръчка мисля да сложа ботокс.

# 34
Благодаря, Алекс. Ще се пренасоча и аз към Ванеска. 😊

# 35
КЪДИ За гневни бръчки определено ботокса си е супер. Само трябва да се внимава да не ти оставят прословутото учудено изражение, това зависи от добрия доктор. Ама за хлътванията около очите не се знае дали с филър ще ти ги третират.  Индивидуално е.

# 36
Ботокса за гневната си е супер. Но пак казвам внимавайте с филъра под очи. Вчера се видях с приятелка, която е слагала и сега само с оперативен лифтинг може да се оправят торбичките ѝ.
За Киара, която се гласи за събитие да знае, че поне седмица след слагането може да има отоци.

# 37

Изобщо ли не посиня под очите? Мен това най-много ме притеснява.

Изобщо. И двата пъти. Нали знаеш, обаче че всяка кожа е различна и гаранции няма  Confused. Но д-р Ванеска е изключително внимателна и пипа много леко. При нея и плазмотерапия съм правила и не ми е ставало синьо, и в устните като слага филър - няма синьо, няма топчета. Аз и се доверих, и за челото, въпреки, че ме беше страх много. И там предпочете да сложи филър вместо ботокс. Изключитено съм доволна.
Всички интервенции при нея съм ги правила преди работа или в обедната почивка.
Алекс, имаше ли ефект плазмотерапията и каква е цената ?

# 38
  • Бургас
Привет в новата тема!
Момичетата, които ползват Вива - четох характеристиките, всъщност това е фракционен лазер.
Чудя се дали ще има същия ефект за лицето от такъв лазер, но не тази марка.
Планирам да направя един курс тук, в Бургас.

# 39
  • в 1001-та нощ
Аз съм на линия да разкажа за Viva в Есте клиник. Часът ми беше за 11ч Simple Smile Паркирах спокойно в паркинга на хотела  и с асансьора - към 7 етаж. Бях точна и не се наложи да чакам. Подадоха ми бланка за информирано съгласие и дамата, при която трябваше да ми е процедурата - седна до мен, в случай, че имам въпроси. Което малко ме изненада, защото, като се подписва подобен документ - обичайно е по-протоколно Simple Smile .

Поехме към хирургията, обухме калцуни и тръгнах да лягам на кушетката Simple Smile И пак изненада - покани ме - първо да си поговорим, да обсъдим ситуацията, манипулацията. Аз за никъде не бързах, а и знаете колко ми е интересно. Дамата - Люси се казва, разказа, че отдавна имат машината, но са преценили, че преди да започнах да я прилагат на клиенти, предпочитат да имат достатъчно дълъг и разнообразен опит с нея. Разгледа ме хубаво, каза, че имам много хубава кожа, без големи пори и със стегнат тургор. Като тя вижда основно наблягане на назолабиалните.  Аз веднага си изплаках за клепачите - то не се вижда от 100 км, ама аз нали си знам и ми показа, че там кожата се издърпва и също се третира.

Засегнахме и темата за повторенията, като каза, че и за нея е било интересно. Тренингите за апарата са правени в Италия и там е попитала обучаващия лекар. Той е казал, че едно минаване на цяло лице е достатъчно, за да се загрее кожата така, че да се активират фибробластите, а на проблемните зони - с повторения. Тя е попитала какво ще стане, ако се мине 2-3 пъти цялото лице - дали няма да има по-голям ефект, като на принципа от книжката за Мечо Пух - "Колкото повече, толкова повече Simple Smile " И неговият отговор е бил, че по-силен ефект няма да има, но кожата ще се травмира (гори) повече. Т.е. до колкото разбрах - едно минаване дава оптималното количество енергия, което е достатъчно за процеса. И допълни, че ако аз настоявам - ще ме мине още пъти. Аз се доверих на споделеното. Уточнихме, че ще мине веднъж цялото лице и още по два пъти назолабиалните и околоочната зона.

След това направихме обезболяването с лидокаинов крем, почакахме 20 мин да изтръпне и продължихме да си говорим - за еволюцията в лазерните терапии, за самия апарат, за опита, който има до сега.

И дойде време - да се почисти крема и да се пристъпи към действие. Апаратът прилича на домашен фотоепилатор, допря го до кожата и се чу звук, аз предположих, че зарежда, пък то имало и "доставка на енергия" - изобщо не разбрах, че нещо става  Mr. Green Очаквах някаква болка, пърлене, горене или като залепяне на ютия, то - нищо. Но от мъхчетата, може би има миризма на пърлено от време на време  Mr. Green Фотоепилацията направо си боли в сравнение с това. Като ме щракна няколко пъти - усетих едно браждене в кожата. Тук-там и бодване, но не, като игла или комар, а по-различно и някак дифузно, не в една точка. С времето, обработените зони започнаха да ме наболяват. Не мога да кажа, че е силна болка, но го имаше усещането, че нещо е правено, кожата е раздразнена. Странно, но болката не е при самото прилагане, а малко след това.

Имах опасения, че в околоочната зона - няма да ми понесе, но не Simple Smile Разбира се, настройката на апарата е друга, не като на лицето, но всичко е напълно поносимо Simple Smile И пак да кажа - в пъти по-леко от фотоепилация.

Споменавала съм, че при операцията на гърдите имаше нужда от обиране на кожа и едната ми ареола е рязана. Попитах за този белег. Все пак - там е болница, правят се множество операции, нали не съм "на козметик" Simple Smile Тя разгледа белега и каза, че е красив - в смисъл - много добре обгрижен, без релеф. Като конец е. Обсъдихме ситуацията около него - че както за лицето, така и за там се правят няколко процедури през месец, в които ако има релеф - той се изглажда и пигментът се разсейва. До колкото разбрах не се постига съвсем нова кожа, т.е. не става, като нищо да не е било, но ефектът е много добър. При мен ще има основно разсейване на пигмента, защото от изглаждане няма нужда Simple Smile

Ами май всичко си казах. Към час и половина бяха сладките приказки и самата процедура. Беше ми спокойно, като в сигурни ръце, като на кафе с приятелка. И ми беше драго, че срещу мен стои човек, който знае повече от мен, а не е като аз самата да не бях информирана и да не зная какво да питам.

След процедурата финализирахме да не ползвам нищо охлаждащо. Логиката е, че процедурата цели затопляне и не е хубаво да охлаждаме. До някъде - като с филърите. Напръска ме с термална вода - направо ми дойде, като балсам  Mr. Green  и след това на Биодерма за след изгаряне. Уточнихме - у дома да ползвам термална вода, пантенол и като излизам - слънцезащита Simple Smile

Доизясни ми се защо уредът се води със скенер - както се вижда - накрайикът е разделен на правоъгълничета, в които са пиновете - 160 пина, условно казано "иглички", които изстрелват енергия в кожата.  Скенерът - изследва кожата, за да може да изстреля енергията в точната дълбочина, защото всичките сме с различна кожа - като параметри, дебелина, слоеве в нея и имаме различни потребности. Да не говорим, че кожата на един човек - на различите зони е различна Simple Smile Всеки един от 160-те пина - излъчва енергията, която скенерът е предвидил за съответната точица от кожата. Т.е. ефектът към всяко едно местенце е съобразен с потребностите му, не да се щрака с една и съща енергия навсякъде.

В настройките на апарата, според зоната, която се работи - се избира колко дълго да се доставя енергията и какво да е нейното количество. Примерно за бръчки - по-дълго време се доставя на по-малко енергия. А за белезите е по-шоково - за по-кратко време - по-голяма енергия. Много неща от приказките ми се изпариха, но тъкмо ще имам нови теми за дискусия на втората среща.

Между процедурите трябва да има между 28 и 34 дни. Може би така е по протокол, но тя от опит каза, че препоръчва следваща процедура след месец и 1-2 седмици. Т.е. в средата на декември при мен Simple Smile

Даде ми телефона си - да звъня за всичко, което ме притеснява Simple Smile Сподели, че безплатно ще консултира всеки, който има интерес - дори просто да си поговорят, без ангажименти за процедура Simple Smile Аз лично имах нужда от такъв разговор. До сега не съм правила подобна процедура Simple Smile

Накрая се сещам и по темата за филърите на mamaden - сподели, че по-скоро няма правило, че се разграждат, но ако човекът има склонност да ги резорбира, то и без Вива ще се случи.

След процедурата кожата е много зачервена, като след силно изгаряне, аз докато се прибера с колата и се поуспокои. Щракнах по една снимка на лице и ареола и ще снимам и напред Simple Smile

Твърде подробна бях, но пък аз обичам да чета изчерпателни разкази  Blush Сигурн осъм изпуснал аи съществени неща, но ... ще питате, ако има нещо  Blush

# 40
  • в 1001-та нощ
Привет в новата тема!
Момичетата, които ползват Вива - четох характеристиките, всъщност това е фракционен лазер.
Чудя се дали ще има същия ефект за лицето от такъв лазер, но не тази марка.
Планирам да направя един курс тук, в Бургас.

По-усъвършенстван е - той грубо казано пронизва кожата и доставя енергията в дълбочина до средния слой на кожата, а фракселът гори отгоре и каквото стигне надолу ... стигне Simple Smile Затова при тази процедура възстановяването е по-бързо, няма такова повърхнстно епидермално изгаряне, като при класическия фраксел. Аз разказвах по-горе - при Вива има и сненер, който изследва кожата в зоната, която ще се щрака. В самия накрайник има 160 пина и всеки пин доставя енергията според конкретното място. Долепва се накрайника, скенерът разделя кожата в този участък, където е долепен на 160 точки и преценя за всяка точка - къде е дермата и каква енергия колко дълбоко да достави Simple Smile  Така има ебсолютно равномерно прилагане или по-точно оптимално и съобразено с нуждите на "участъка"  Blush

Ефект ще имаш и от класически фраксел, но възстановяването ще е по-бавно  Peace Еволюират уредите Simple Smile за нашата красота Simple Smile  Blush

# 41
Алена, цял ден чакам да пишеш, радвам се че е минало добре и при теб. Не ти ли дадоха емулсия за възстановяване? Аз съм сигурна, че това с което се мазахме изигра голяма роля в бързото ни възстановяване. Да ти го бях снимала, можеше да си го купиш, 40 лв е тубичката. На втори и трети ден, когато кожата ми "дърпаше" тази емулсия ме спасяваше, омекотяваше, хидратираше. Ако имаш нужда, ще ти я покажа.

Тази вечер още ще имаш леко парене, а мъжът ми го чувстваше, като изтръпване, утре ще си пушка:)
След ден струпчетата, изглеждащи като пигментация. Снимай се, да се сравним:))

# 42
  • в 1001-та нощ
Аз имам Neocica на Filorga - то е точно за след такива процедури и мажа с него. Иначе от там ми предлoжиха да си взема - продукта на Биодерма с 50 фактор, който е за след слънчево изгаряне Simple Smile Ама нали си имам Neocica и много добре й знам действието - реших да заложа на изпитаното върху кожата ми.

Аз исках веднага да пиша, но като се заредиха едни задачки, пък не исках да пиша на 2 на 3 и да претупвам. Твоят разказ толкова ме зареди, като го четях, че не исках нещо "на бързо" Simple Smile После и децата взимах от градина, след това всеки с номерата си.... ама се докопах до лаптопа Simple Smile

За емулсията - ще се радвам да споделиш  Hug

# 43
  • гр.София
Алена ти нямаше ли да правиш Легаси на лице? Или смени с вива? Доколкото разбирам от прочетеното Вивата е по-мощна манипулация от Легасито! Аз се бях насочила към Нирвана и да правя Легаси,ама сега се чудя дали да не е вива !? На 31г.
Иначе аз поръчах да ми донесат крема на Paula's Choice,и ретиноловия серум. Ама ще ги получа след месец. Ще споделя отзиви след нова година значи  Blush

# 44
  • в 1001-та нощ
В момента, в който видях ефекта от легаси на тяло при мен - веднага се разтърсих дали има процедура и за лице. Така стигнах до Вива. Обаче бях правила ексилис на лице и исках да не избързвам - да трупам процедура върху процедура и да видя максималния ефект от ексилис. Затова планирах Вивата за ноември. А легаси за лице - напролет. Аз мислех да правя само 1 процедура Вива, но след днешния разговор - сигурно ще са три. Вегаси на лице ако правя - ще е след това - не бързам, няма да избяга Simple Smile

Вива има два накрайника:

Това в ляво е с нанофраксела - нарича се FIRM FX. Ще копирам от сайта: Той е най – развития фракционален радиочестотен накрайник в сектора. Единственната технология на пазара, която може да регулира импулса, който доставяме върху кожата. Третира успешно белези, дълбоки бръчки, пигментни петна, пори и е изключително успешен при третирането на стрии.

Ето го отпред:

Това се долепя до кожата, сканира и пуска енергия.

Другият накрайник - Diamondpolar - прилича на тези на Венус легаси, но не съм разпитвала и разучавала много за него. Споменахме го днес за двойна брадичка, торбички под очите и т.н. проблеми, които аз нямам:

Diamondpolar се използва предимно за лифтинг на лицето, стягане на кожата, двойна брадичка, третиране на фини линии, като с него могат да се третират и различни зони на тялото като шия, деколте, колена и др. Апликаторът използва MP технология, която съчетава радиочестотата с електромагнитни импулси. Функцията на тези електромагнитни полета е да засилват кръвообръщението в третираната зона, като по този начин тя се обогатява с кръв и кислород, възстановявайки клетките. С Венус Вива можете да третирате зони със засилено задържане на лимфа като тъмни кръгове под очите.

Годините не са толкова водещи, колкото нуждите на кожата ти - какво очакваш от процедурата, какви несъвършенства бориш.

Можеш да направиш консултация и в Есте клиник и в Нирвана и да избереш на кого да се довериш или пък да обсъдим какво са ти предложили. Аз ходя в Есте клиник за Вива и в Нирвана за Венус легаси  Peace

Общи условия

Активация на акаунт