Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 722
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • гр.София
Това което искам да постигна е стягане на контура около челюста,изчистване малко мимически бръчици около очите и най-големия ми трън в очите-шията. Кожата ми е страшно отпусната там,полагам неимоверни грижи. Маски,серуми,масажи ,но имам наследствена предразположеност. От на мама страната ,всички жени са с опънати кожи на лицето,но шията издава всичко. Искам да променя това у мен повече от всичко.
Иначе всичките ми приятелки и мм казват,че съм куку и изглеждам доста пи-млада за годините си,ама нали аз не си харесвам тия неща у мен,пък кой квото ще да ми говори.

# 46
  • в 1001-та нощ
Предполагам, че от Вива ще имаш по-голям ефект, но може да ти предложат и комбиниране на двата накрайника. Най-добре отиди и на двете места и обсъди възможностите. А в Персона също ги има апаратите.  Peace

# 47
  • в 1001-та нощ
Снощи - преди да легна се погледнах в огледалото - имаше следи, като от убождания  Mr. Green Тази сутрин ставам - станали са едни кафеникавички и на пипане грапави. Това предполагам Жаки нарича струпеи, които падат. Кожата реално е прободена, макар и с енергия, а не с истински игли и реакция няма начин да има. На снимките съм написала коментари, защото едва ли ще помня детайлите след време.

Първата снимка е от час и половина след процедурата - прибрах се и малко след това щракнах. Кожата е равномерно зачервена. Бели участъци на необработена кожа се виждат около веждата и където е слепоочието  към косата. Раничките по челото са от преди това, нямат общо с процедурата, Люси ги заобикаляше, за да не прокървят.

Скрит текст:

Ден 2 - сутринта - червенините почти ги няма. Обаче точковите следи, за които писах се усещат на пипане и се виждат при вглеждане:

Скрит текст:

# 48
Алена, да тези точки са струпчетата, ще станат и по- кафеви, преди да паднат. Защо имаш необработени участъци, които белеят, умишлено ли? Сега кожата ще е много суха, ще я чувстваш пясъчна, грапава.
След седмица е хубаво да направиш процедура за премахване на остатъка от струпечетата, обсъдихте ли го?

Емулсията е neoViderm, дават я точно за след лазер и лъчетерапия, много облекчава, както паренето, така и сухотата. На същата фирма ни дадоха и слънцезащитен фактор 100, на всеки по един комплект.

Ти пакет от три процедури ли плати? На каква цена са в Есте?

# 49
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, някой премахвал ли е капиляри от лицето? Интересува ме всичко, как протич, боли ли, ефект... 6-годишната ми дъщеря има един голям на бузката (така е родена), който понякога кърви. Вийдам че почва да я притеснява. Мислех да изчкам да стане по-голяма, но това кървене (не е често) също ме притеснява. Ясно че ще отидем при специалист, но събирам инфо да съм подготвена. Благодаря

Как кърви? Спуканите капиляри които ги премахват с лазер не функционират. Според мен, не че съм много компетентна, но трябва да се прегледате при съдов хирург, а не да мислите за естетично премахване. Особено пък за детенце.

# 50
  • в 1001-та нощ
Жаки, благодаря  Hug Ще ги разгледам сега Simple Smile Заобикаляхме само раничките, друго умишлено не  е избягвано. Сега на едната буза имам 3 чертички, които може да са пропуснати, но тогава всичко беше червено. Много червено. След процедурата - видът е ужасяващ за моите представи  Mr. Green Но като се прибрах вече беше значително по-добре Simple Smile

Платих 650 лв. за една процедура и намеренията ми бяха само за една, ама ето, че ще станат повече и другия път вероятно ще доплатя разликата за пакет. Но колко е пакетът - не мога да кажа. Има ги цените - разпечатани в един класьор с джобове. Обърнах внимание, че на сайта ги няма и Люси малко се учуди, но вероятно ще ги качат. Беше ми малко хаос в главата Simple Smile

За други процедури не е коментирано нищо, освен за следващата през декември Blush

# 51
Ботокса за гневната си е супер. Но пак казвам внимавайте с филъра под очи. Вчера се видях с приятелка, която е слагала и сега само с оперативен лифтинг може да се оправят торбичките ѝ.
За Киара, която се гласи за събитие да знае, че поне седмица след слагането може да има отоци.

А как се запълват хлътванията около очите, ако не с филър?

# 52
  • Пловдив
Алена, много ти благодаря Hug. Много полезно. Явно си махнала снимките вече, защото не ги виждам Rolling Eyes. Може ли на лични, ако не те затруднявам Praynig

# 53
a.l.e.n.a, Честита процедура и благодаря за изчерпателния разказ!  Питала си ме за блефаропластика в една друга тема, ама да ти отговоря и тук - при д-р Милев в Скин Системс ще си я прави братовчедка ми, около 1600 лв. , с местна анестезия.. ако те интересуват други неща ще я питам пак.

# 54
  • София
Алена, Честито и бързо възстановяване. И аз влязох за да прочета какво си направила с Вивата.

Иначе при мен мина ботоксът днес. За филъра под очите не посмях!! Много ме достраша, защото сега го слагали с някаква игла изпод бузата, за да няма синки и оттоци. Гарантираха ми, че няма да има оттоци с тази игла. Обаче ми дойде too much в един ден и може би сега на ретуша ще се навия за филър под очите, защото хора, не знам как да прикача снимка, но е страшно положението.
Ето тук един опит на който се виждат всичките ми грозни кафяви лунички и хлътналите ми очи
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14925632_1015469 … 9&oe=58D033BA

А иначе мога да изглеждам и така, ама нали, като сваля грима си оставам по петна и други нелицеприятни неща:
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14963198_1015469 … 8&oe=58953919

Офффф, каква е тая работа. Мъжете само се мият и са красиви. Ние защото толкова бързо остаряваме  Crossing Arms

# 55
  • Пловдив
Киара*, много си хубава Peace. Изобщо не ти е толкова зле кожата. Това което виждам с един хубав пилинг ще се оправи. Аз лично след бременоста, бях много зле, със серия от хим,пилинги се оправи кожата в голяма степен Peace.

# 56
Алена, Честито и бързо възстановяване. И аз влязох за да прочета какво си направила с Вивата.

Иначе при мен мина ботоксът днес. За филъра под очите не посмях!! Много ме достраша, защото сега го слагали с някаква игла изпод бузата, за да няма синки и оттоци. Гарантираха ми, че няма да има оттоци с тази игла. Обаче ми дойде too much в един ден и може би сега на ретуша ще се навия за филър под очите, защото хора, не знам как да прикача снимка, но е страшно положението.
Ето тук един опит на който се виждат всичките ми грозни кафяви лунички и хлътналите ми очи
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14925632_1015469 … 9&oe=58D033BA

А иначе мога да изглеждам и така, ама нали, като сваля грима си оставам по петна и други нелицеприятни неща:
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14963198_1015469 … 8&oe=58953919

Офффф, каква е тая работа. Мъжете само се мият и са красиви. Ние защото толкова бързо остаряваме  Crossing Arms
Този тип пигментация може да се махне с химичен пилинг. При мен си бяха нещо като миниатюрни бенки и затова ми ги махнаха с горене. Сега, месец след процедурата не си личи почти нищо. Но ако трябва да бъда честна, болката при процедурата беше голяма за да избегна упойката Simple Smile
Сравнявам го с ожулване от пчела Simple Smile

# 57
  • София
Момичета, ама вие сериозно ли за химичния пилинг??

И колко време след процедурата ще ми е нормална кожата? Че нямам много време. 29 дена.

# 58
Момичета, ама вие сериозно ли за химичния пилинг??

И колко време след процедурата ще ми е нормална кожата? Че нямам много време. 29 дена.
Аз не съм правила химичен пилинг, но смятам, че ще се възстановиш много по-бързо отколкото иднивидуалното горене на всяко петно Simple Smile както се получи при мен.
Защото когато се горят хващат корички, които падат за 7-8 дни и следователно не може в този период от време да си моркиш лицето. После започва едно голямо мазане с най-различни кремове, докато стигнеш до крем за белези Simple Smile
Братовчедка ми си беше направила химичен пилинг, ама беше направен неудачно и доста време стоя като изгоряла. Според мен е най-важно при какъв специалист го правиш.

# 59

Ботоксът къде го сложи, болеше ли? Моите хлътвания под очита са къде къде по-зле, не смея д публикувам снимка. Ужасно ме дразнят и ако с филър ще се подобрят веднага се боцкам.

Общи условия

Активация на акаунт