Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 731
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Момичета, ама вие сериозно ли за химичния пилинг??

И колко време след процедурата ще ми е нормална кожата? Че нямам много време. 29 дена.

Съвсем сериозно Peace. Зависи от самият пилинг, колко дълбок и с каква киселина. Така като ти гледам лицето изобщо нямаш нужда от дълбок, лек...до среден би свършил работа Peace. Което означава, че времето "за възстабновяване" ще е пренебрежимо кратко, и то само при средно дълбокият пилинг. При него има едно видимо излющване на горният слой на кожата, все едно се белиш като изгориш от слънце. Не пречи на нормалното ти ежедневие и контакти.

# 61
Е, дори и най-агресивният пилинг ще мине за 7 до 10 дни.
Аз ТСА 30% съм правила и до седмица минава всичко.

# 62
Момичета, ама вие сериозно ли за химичния пилинг??

И колко време след процедурата ще ми е нормална кожата? Че нямам много време. 29 дена.

Много си красива и луничките са много чаровни, не са като големите петна, които дразнят.

Подкрепям мненията за пилингите, изравняват тена, ситните бръчици се заличават, като цяло действа като "рестарт" за кожата. Единственото задължително го направи при дерматолог, защото когато се сложи пилинга, говоря за средно дълбок с ТСА се следи определено състояние на дермата за да се получи необходимия ефект. Възстановяването при мен е от 4-5 дни до седмица.

# 63
  • София
Благодаря ви!!

Ще се консултирам веднага идната седмица за този пилинг.

Междувременно, ботокса го сложих на гневната и на челото. 2 зони.
Единственото, което в момента ме дразни е, че на мястото на гневната има като изпъкнало...?
Но да не се травмирам от сега!

Другото кое е, самите бръзки са като конци, т.е., виждат се улеите, но предполагам и за това трябва време, ако пък ли не - филъри?

Момичета, направихте ми деня! Мерси!

# 64
Аз допълнително се мажа и с чиста хиалуронова киселина, заедно с добавките, които пия нямам ни една бръчка, но все пак съм на 30 и няма винаги да е така.
Решила съм инжекционна мезотерпаия с хиалурон да направя за освежаване, но още го обмислям, просто самият факт, че нещо ще ми се инжектира малко ме плаши Simple Smile

# 65
Киара, а не попита ли там за процедура за луничките? Дори след дълбок пилинг, кожата се възстановява на 10 ден  bouquet
Жаки, този 100+ го намерих във аптеки Фрамар, дали наистина пази и става ли за постоянна слънцезащита? Марката ми е напълно непозната.

# 66
Ел, много са добри продуктите, медицинска козметика е, пише за след лъчетерапия се ползва. Слънцезащитният белее на лицето да знаеш. Но аз мажа под фон дьо тена, че имам склонност към пигментация.

# 67
  • в 1001-та нощ
Алена, много ти благодаря Hug. Много полезно. Явно си махнала снимките вече, защото не ги виждам Rolling Eyes. Може ли на лични, ако не те затруднявам Praynig

Не съм, но явно имаш някакви локални рестрикции  ще ти ги пусна на лични от друго място  Peace

a.l.e.n.a, Честита процедура и благодаря за изчерпателния разказ!  Питала си ме за блефаропластика в една друга тема, ама да ти отговоря и тук - при д-р Милев в Скин Системс ще си я прави братовчедка ми, около 1600 лв. , с местна анестезия.. ако те интересуват други неща ще я питам пак.

Прочетох аз, но бях в движение и съм пропуснала да пиша Simple Smile Разпитай я, бих се радвала на всякаква информация  Hug

# 68
  • София
Ели, питах за луничките... каза ми да го говорим следващият път.

# 69
  • в 1001-та нощ
Киара, честито за ботокса  Blush Кой продукт избрахте за под очите?

# 70
Понеже не разбирам какво точно имате в предвид, може ли да Ви помоля да публикувате снимка на нормални (нехлътнали) очи и на хлътнали очи. Praynig Peace

# 71
  • София
Алена, аз също не можах да видя снимките. Днес как е състоянието на кожата? Може ли да се показваш навън ?Simple Smile

# 72
  • в 1001-та нощ
Да, аз и вчера се показвах - ходих да взема децата от градина, до магазина, но не се чувствах  в цялата си прелест. Вечерта зълва ми намина и първата й реакция беше:"?!?!? Обрив ли имаш?!?!?" А реакцията на мъжа ми не беше никаква. Тя ми беше по-интересна. Все едно нищо ми няма, а съвсем не изглеждах така. Вечерта по едно време каза:"Малко си страшна, все пак Joy hahaha " Може би не еискал да ми предизвиква стрес иначе веднага реагира, ако имам някоя раничка от пъпка, все едно е чудо на чудесата   Mr. Green Днес ходих на гости на приятелка, каза, че привидно нищо не се забелязва, като дефект, но отблизо и с вглеждане се виждат точките. Реално днес можех да съм на работа, с някакъв тониран продукт, но предпочетох да си остана в къщи Simple Smile

Ще видим точките кога ще се махнат. В момента имам и лифтинг ефект, дали от сухотата, ще видим във времето как ще е. Ще ти пусна снимките.

# 73
Аз имам ужасно тънка кожа и ме е страх да предприема каквото и да било по-инвазивно

Ето моите очи. На втората снимка дефектът на горните клепачи личи по-добре

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 11:28 от Eva111

# 74
  • в 1001-та нощ
Няма снимка. Моята кожа също е много тънка

Общи условия

Активация на акаунт