Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 755
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Ето давам ги пак, после ще ги изтрия

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 15:23 от Eva111

# 76
  • в 1001-та нощ
Дразни те това, че кожата над горния клепач под веждите прихлюпва подвижния клепач ли?

Аз днес съм по-добре, грапавостта се усеща още и тенът ми не е ОК. За до магазина и наоколо - няма проблем, но иначе бих сложила нещо тонирано.

Жаки, ти кога започна да ползваш ФДТ? Аз бих казала, че би могло още от деня след процедурата, но не ми се е налагало. Утре ще излизам с приятелка и ще се гримирам - да видим как ще е  Blush

# 77
Алена, на третия ден отидох на работа, с грим и от далеч не се вижда много. Иначе грапавостта я усещах чак докато ме почистиха с Хидравйшъна, по бузите бяха опадали струпчетата, защото се трие кожата във възглавниците, но по челото около ушите имаше и си искаше излющване.

Другата събота е втората ни процедура, но ми писаха че ще сме в новия им салон близо до НДК, дано кам къде да се спира, ще питам. Тогава ще правя и второ Легаси на тяло ще отворя пак 5 часа в салона.
Имам много добро повлияване на целулита, за брича не мога да преценя все още.

# 78
  • в 1001-та нощ
При мен от Легасито точно брича се повлия и повдигане на дупето - което никога досега не се е получавало с друга машина. Специално за дупето - аз спортувам, мускулът е вдигнат, но кожата със спорт не се вдига. Точно тук на място дойде Легасито Simple Smile Напоследък и спорта позапуснах - покрай разни други обременявания, но ще се заема пак  Blush

Дори сега след 1 пакет и една поддържаща процедура и месец след нея (време ми е за втора поддръжка) - имам чувството, че има ехо от процедурата и процесите продължават да работят в посока подобрение. Нямам загубен ефект и видима нужда от поддръжка, както стана с Ексилис на лице - месец след последната процедура - виждаше се нуждата от нова. Може и да е в резултат на други фактори, но видимо сочността я нямаше. Аз тъкмо бях решила да правя и Вива  Blush

Преместването на техниката в Нирвана в центъра за мен е цяло нещастие и вероятно ще ме загубят, като клиент. Центъра и гмежа и т.н. ми е най-омразнто място за каквото и да е. Аз и от Хил Клиник много се разочаровах, като се преместиха на Московска. Разбирам политиката им, но всеки път да хвърлям боб дали и къде ще паркирам, да се бутам в тълпи хора и т.н. ... А представи си след Вива - да излезеш от салона и да си лице в лице с хората. Аз в Есте Клиник - хем слизам с асансьора и директно в колата и пак ... гледах да не уплаша някого, защото минавам покрай рецепцията. Те хората там може всичко да са виждали, ама гостите хотела  Twisted Evil  Майтапа настрана, ама у дома паркирам в подземен паркинг с топла връзка и по пътя към партера са стълбите от мазетата. Прибирах се след процедурата и чувам съседи, качващи се от мазетата да си говорят за зимнина - чудех се как да мина, да не ме видят - като излязла от филм на ужасите  Mr. Green Вече, като се прибрах, видях, че кожата доста се е успокоила, ама аз в съзнанието си съм "чудовише" - нали сравнявам с нормалното състояние  Joy hahaha

# 79
И аз не се радвам особено, старто място ни беше много удобно. Всички процедури правя умишлено  в събота, за да избегнем трафика, но все пак предпочитам да не е в ценъра. Те имат по два уреда и в стария и в новия салон, но явно Натали, която е оператор ще бъде в новия сега. На мен изобщо не ми пука чий акъл ще изкарам, ти си по- суетна:))
Мъжът ми и дъщеря ми твърдят, че има видима разлика в брича, аз не мога да преценя, може би сега след втората ще се види по- добре. Имам матаболитен проблем и трупам мазнините неравномерно, не съм дебела а не равна някак. Мисля, че са подходящи за мен тези процедури и съжалявам, че не се измерих с метър, така щеше да е най- обективно.

# 80
  • в 1001-та нощ
Сега ще ти пусна на снимки една снимка на брича от 2010г - много хубаво се е очертал и една от вчера ... просто вече го няма  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 Но аз разбира се - поддръжката ще си я правя редовно Simple Smile То и други ползи има от нея  Blush

А като козметика - кога започна да ползваш нещо различно от емулсията?

Аз днес за първи път сложих от серума с витамин С на Обаги (15%) и довечера мисля да сложа серума с ретинол на Medik8 - шестицата. Те са маслени, ползвала съм ги и преди и не съм имала реакция, затова съм смела сега. Страхотно ми бяха избистрили кожата. Иначе до сега само Neocica - през няколко часа, като усетя сухота и че е попил.

# 81
До ден седми мазах с емулсията, след 4- я само вечер, че е мазна и за под грим не става.
Ти си толкова слаба какви бричове може да имаш, не ме разсмивай:) Гледаш се под лупа и си търсиш кусури.

# 82
  • в 1001-та нощ
И аз започвам да въвеждам и друга козметика. Да видим при мен тези точки дали сами ще паднат. При теб явно са стояли до Хидрафейшъла.

Добра новина е, че Нирвана ще имат уредите и на двете места  Party Party Party

# 83
Здравейте! Да, тъй като ми е много фина кожата по принцип и на клепачите особено, виждат се вени и капиляри, освен това ако съм изморена там много си личи, имам чувството че очите ми изглеждат леко подути, горния клепач наистина прихлупва подвижния. Не знам дали го обясних.

# 84
  • в 1001-та нощ
Процедури, които аз намирам за леки и щадящи и без поражения след това - са Ексилис и Венус легаси - можеш да направиш една консултация - конкретно за твоя случай - да те види човек, който работи с апаратите и е работил много хора и може да прецени.

Аз от ексилис имах ефект на лицето, но за повдигане на твоята проблемна зона не. Ама то не означава, че при теб няма да има ефект.

За Ексилис - мога да ти препоръчам Дерма Вита и Есте клиник - има лекари и на двете места. Препоръчвам ги,  понеже съм ходила. Иначе - Гугъл ще ти предложи и още места Simple Smile
За Венус Легаси - Персона и Нирвана. И тази процедура се предлага и на други места, но аз не съм ходила.

# 85
Благодаря! bouquet

# 86
  • София
Алена, Жаки,

Колко време след процедурата с венус легаси имаше резултат?
Чета, че е мигновен.. А през колко време могат да се правят процедури?

Мога ли да направя женус вива сега с този ботокс? Който между другото по никакъв начин все още не ме е хванал??

# 87
Киара ,дай му време, седмица някъде да се разгърне. Аз питах за филърите, Наталия от Нирвана каза, че няма проблем, че Вивата не достига до тях. Алена обаче май друго каза, сега ще се върна да видя.
Аз лично първо ще довърша Виавата и на паролет ще боцна челото.

От Легасито, като станах веднага ми се струваше, че съм прибрана, сега свикнах ли не знам, но си се виждам същата. Целулита обаче е много загладен, което ме радва:)

# 88
  • София
Алена, щом като си излизала навън, значи не е било толкова страшна, а и мъж ти е казал "малко страшна"Simple Smile)))
Заради петната, ще правя и аз вива. Но, може би, както Жаклин, няколко дни след това и други процедури, за да ми се поизбистри лицето.
Нали вивата помага за контура?
Аааа, Жаклин, верно ли целулита започна да се повлиява, от две процедури?
Обаче, да знаете и блефаро на горен клепач ще правя. Алена, дали ми беше казала, колко струва при д-р Тепавичарова?
Явно подаръците за Коледа ще са разкрасяващи процедури Wink

# 89
  • в 1001-та нощ
Жаки - за филърите на мен Люси ми каза същото - че няма такива наблюдения и указания, т.е. не би следвало да има проблем. С уговорката, че има хора, които с или без Вива - бързо разграждат филъри - въпрос на метаболизъм и запаси в тялото.

Киара, Венс легаси се прави през 7 дни, като пакет - поне 4 процедури а после поддръжката е веднъж месечно. Разбира се, всичко зависи от целите и какво се обработва.

При мен имаше моментален ефект след първата процедура, спомена го и Самсара, по-назад. Но под моментаен ефект - не разбирай - ликвидиране ан всичко проблемно с една процедура. По-скоро се вижда разлика и че е имало въздействие. Например при Вела шейп - ефект съм имала след 5-тата процедура - ако ги правя през ден.

ivka76, блефарото мисля 1360 лв  Peace

Общи условия

Активация на акаунт