Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 820
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Киара, на ботокса му трябват 10-на дни, ще те хване  Simple Smile

# 91
Ивка, има цялости подобрение при Вивата, но конкретни за контура мисля че Легаси за лице е по подходящ. При мъжа ми има сякаш подобрение на брадичката, тя му е проблемна, той е слаб, няма двойна гуша, просто кожата е отпусната. Не знам всъщност Вивата или Легасито, но нещо помага за това, а може би и двете:)

# 92
  • в 1001-та нощ
Да се ъпдейтна - вчера - 4 ден - изключително силен лифтинг ефект, не съм очаквала чак толкова да е изразен, кожата ми е здраво опъната. Има моменти, в които - особено след отслабване е била, като отпусната мембрана. Сега е здраво опъната и назолабиалните - почти не личат. Бих казала едно 10 и повече години надолу. Точно момичешко лице. Нали знаете как при младите лица има един по-запъленен и не така релефен овал - е, такова е.

Гримирах се за първи ден след процедурата. Гледам, гледам и се радвам Simple Smile В края на деня - кожата на назолабиалните започна да се бели, като след плаж. Отдолу излиза една розова кожа. Там с апарата е минато 3 пъти - може би за това само там е такa.

Мъжът ми ме видя вечерта, като свалих грима - коментарът беше, че "лицето" вече  се е оправило, т.е. няма ги червенините и др. "дефекти" от процедурата.

Жаки,  при Вас имаше ли белене на кожата?

# 93
Алена, не сме се белили, но предполагам мазната емулсия спря този процес. Опъването на лицето, това най- силното за съжаление отминава, пак има разлика и попълване, но не с такъв интензитет, както първите дни. Моите бръчки от гримасите, тези на челото са позагладени, но още ги виждам.

# 94
Киара, около две седмици на мястото където е сложено ботокс не трябва да се третира с процедури и масажи. В деня, когато ми сложи, Каляшева ми каза, 6 часа да не лягам, да не навеждам главата надолу, в деня никакъв спорт и когато се сетя да повдигам веждите нагоре. Simple Smile

Ботокса за гневната си е супер. Но пак казвам внимавайте с филъра под очи. Вчера се видях с приятелка, която е слагала и сега само с оперативен лифтинг може да се оправят торбичките ѝ.
За Киара, която се гласи за събитие да знае, че поне седмица след слагането може да има отоци.

А как се запълват хлътванията около очите, ако не с филър?

Не казвам, че не се слага, а че не за всеки е подходящ, защото може да се получи задълбочаване и решението тогава е само оперативно. Т.е спрямо структурата на лицето, доктора  преценява дали да сложи филър.

# 95
  • в 1001-та нощ
Мерси Жаки  Blush Още ми е странно всичко, мисля от довечера да започна ХК на дражета. От много време нищо не съм пила, ни витамини, нито добавки Simple Smile Може да включа и колаген и вит.С.

# 96
a.l.e.n.a, благодаря за подробната информация, изчетох всичко, но не можах да видя снимките. Обнадеждаващо е това, което казвате,  малко като опитни зайчета ви ползваме, аз съм се насочила към Хайфу, но ще почакам да видя как  се развиват  във времето нещата.
В четвъртък имам час и дано времето не ми развали плановете, ще правя пилинг, та ще разпитам подробно, дали за всеки е удачно.  Simple Smile

# 97
  • София
Mucuni, мерси много. Няма да се масажирам Wink

Днес минах да ми махнат капилярите около носа, беше гадничко Simple Smile
Сега пак на дневен ред остават филърите под очите и ми се иска и този химичен пилинг.

Мислите ли, че сега с премахването на капилрите около носа може да има проблем с химичен пилинг след седмица да речем? И филърите под очите къде да ги наместя?

Ще ставам красавица наведнъж, туй то Grinning

# 98
Киара ,каква красавица ЩЕ СТАВАШ? Ти СИ такава, като ти видях снимката  Heart Eyes Heart Eyes
Много си хубавка!

# 99
Киара, на мен няколко пъти са ми махали капилярчета, но точно тези покрай носа пак стават. Не трябва да се търка с абразивни почистващи продукти.
Не пречи на пилинга иначе  bouquet

# 100
Алена, не сме се белили, но предполагам мазната емулсия спря този процес. Опъването на лицето, това най- силното за съжаление отминава, пак има разлика и попълване, но не с такъв интензитет, както първите дни. Моите бръчки от гримасите, тези на челото са позагладени, но още ги виждам.
Емулсията също, но и Хидрафлейшъна дето беше, също е помогнал. При такива процедури знам, че е хубаво да се обелиш, да се обнови кожата.
Аз се чудя дали да си поръчам тези на Неовидерма, хидратиращия и слънцезащитния  newsm78
Тя изписва по принцип Биодерма, но аз от слънцезащитния не съм доволна...

# 101
Записвам се да следя за процедури за околоочен контур  Simple Smile момичета, имате ли конкретни препоръки?

# 102
Записвам се да следя за процедури за околоочен контур  Simple Smile момичета, имате ли конкретни препоръки?

Утре съм при д-р Ванеска по този въпрос, ще пиша като мине.

# 103
a.l.e.n.a, Честита процедура и благодаря за изчерпателния разказ!  Питала си ме за блефаропластика в една друга тема, ама да ти отговоря и тук - при д-р Милев в Скин Системс ще си я прави братовчедка ми, около 1600 лв. , с местна анестезия.. ако те интересуват други неща ще я питам пак.

Прочетох аз, но бях в движение и съм пропуснала да пиша Simple Smile Разпитай я, бих се радвала на всякаква информация  Hug

Добре, ама за кое точно искаш да я разпитам?

# 104

Утре съм при д-р Ванеска по този въпрос, ще пиша като мине.
Моля, разпитай за тъмни кръгове  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт