Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 936
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Венус има повдигащо и контуриращо действие, не знам дали точно отслабващо, надявам  се не всъщност.
Не искам да отслабва лицето ми:) Но на шията и на брадичката на мъжа ми има чудесен ефект.

Днес се запознах с една съфорумка с чудесна кожа, да се бяхме уговаряли нямаше да стане такава среща:)
После дойде още едно момиче, което ме позна по снимката на челото:))) Обеща да пише за ефекта от Вива, като започне, ако чете да знае, чакам:)

Вече имам и козметиката Венус Скин със стволови клетки била и разработена специално за след процедури с Вива. Трябва да ползвам поне месец, за да кажа как е.
Анти ейдж сета съдържа измиващ гел, серум, дневен крем с 30 фактор и нощен крем.
Не намирам отзиви от клиенти, освен в руски форуми да потърся.

# 241
  • в 1001-та нощ
Направо форумна среща сте спретнали  newsm03 newsm68 newsm44

# 242
В Гео Милев/ Редута/ Младост има ли салон с Венус апарати?

Ако Заимов те устройва мога да ти кажа къде ходя Simple Smile

# 243
Да, супер приятна среща се получи, жалко че нямах време да поостана.

Много ми хареса салонът, дамата която ми прави Легасито ми обясни всичко подробно, процедурата е много приятна. Направи ми и хидрафейшъл преди Легаси. Веднага след процедурата има леко зачервяване на кожата, но след около час кожата ми изглеждаше много добре, свежа, бяла и гладка. След 3-те процедури очаквам и стегнат контур  Grinning

# 244
  • в 1001-та нощ
В Гео Милев/ Редута/ Младост има ли салон с Венус апарати?

Ето тук са отбелязани някои от салоните, но не всички http://venusconcept.bg/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%83%D1%81-%D0%BB%D0% … D0%BE%D0%BD%D0%B8 Аз там гледах, като търсех къде ми е най-удобно - от логистична гл.т. Simple Smile

Момичета, тези Венус апарати (до колкото разбирам са два вида - Вива и Легаси) могат ли да се ползват за отслабване и контуриране на лицето?

В сайта на Венус Концепт видях че са Вива, Легаси, Фрийз, Верса - до колкото знам за Фрийз-а (поне така ми каза жената при която ходя на процедури) за двойна брадичка става и за овала на лицето отдолу, може би това имаш в предвид под отслабване. Моята приятелка беше ходила за брадичка, овал и около очите.

Аз преди време без да искам - вместо в нашия сайт съм влязла на международния с БГ език и там видях Венус фрийз - тук не знам да има. В кой салон?

Аз мисля, че е хубаво да се коментират впечатления и конкретните места  Peace

alex_jp  Hug честито  Blush Ще следя отзивите ти с нетърпение  Heart Eyes

# 245
  • София
Да се похваля, благодарение на алена, и Жаки имам час при д-р Ванеска bouquet
Тайно се надявам да ми препоръча процедури , вместо да ме "боцка". Дали боли от иглата ?

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 22:23 от Wind .

# 246
Предполагам, че не боли, защото се слага обезболяващ крем.
Аз да кажа, за сега съм много доволна от дълбокия хим. пилинг. Кожата се обели изцяло, дебел пласт на 3-тия ден. Сега е още зачервена, но петна не се виждат, само е леко по червено там където са били. Кожата е много гладка и нежна, загладена, хубава...
Само се моля, като изчезне червенината да не се появят пак  Cry
С толкова чисто лице не съм била никога.
След две седмици имам час за избелващ.

# 247
Днес видях ефекта от попълване на хлътване под окото при Алекс, направо е невероятно каква разлика има между снимката, която ми показа от преди и това което видях сега с очите си! Твърдо съм решена на пролет да се боцна. Алекс, ти си виновна да знаеш, мъжът ми горкия в чудо се видя, откак поскъпна рязко жена му:)) До тази година освен някой масаж друга инвестиция в мен нямаше, сега ще му го изкарам през носа:) добрата новина е, че назолабиалната се повлиява чудесно от сегашните неща и там няма да боцкам скоро:) Аз всъщност още сега искам да ида, но от салона не дават:) Вивата разгръща пълния си резултат до шест месеца, тогава е напълно изграден новия колаген, та ще чакам, може пък да стане чудо и да няма нужда от игли:)

# 248
В сайта на Венус Концепт видях че са Вива, Легаси, Фрийз, Верса - до колкото знам за Фрийз-а (поне така ми каза жената при която ходя на процедури) за двойна брадичка става и за овала на лицето отдолу, може би това имаш в предвид под отслабване. Моята приятелка беше ходила за брадичка, овал и около очите.
Аз в този сайт виждам само Вива и Легаси, и то във Варна имаме само Легаси. Аз още съм млада и не боря бръчки и увисвания, но искам едно отслабване и контуриране в долната част на лицето. Не знам дали обяснявам правилно...

# 249
  • София
Гледах там, даже им писах. Нито намерих, нито ми писаха. В Нирвана ще си ходя Simple Smile

# 250
  • София
момичета, за отпуснат корем какво се препоръчва

дайте подробности за тази др Ванеска, само лице ли консултира?

# 251
Аз в този сайт виждам само Вива и Легаси, и то във Варна имаме само Легаси. Аз още съм млада и не боря бръчки и увисвания, но искам едно отслабване и контуриране в долната част на лицето. Не знам дали обяснявам правилно...

Аз видях в официалния им сайт https://www.venusconcept.com/en-global/
А в този който ти показа като цъкнеш на салони има  в скоби написано (Venus Freeze). Предполагам че Легаси е по-отдавна в България и още не са си оправили страницата. А за това което ти питаш, мисля че става, но най-добре да се обадиш за консултация. Аз ще ходя в понеделник, ако искаш ще питам мацката?

# 252
момичета, за отпуснат корем какво се препоръчва

дайте подробности за тази др Ванеска, само лице ли консултира?

Аз имам отпуснат корем - хем ходя на спорт, но кожата ми си седи леко отпусната и къдрава. Както споменах по-горе ходила съм на LPG и ми се пооправи, но стигна до едно положение. Сега почнах Венус (Freeze) и след 4 процедури мога да кажа че определено има видима разлика. Няма я тази къдравост и на пипане е много гладка. Имам приятелка която е правила Вела Шейп, но като ми видя корема каза че при нея на 4-та процедура изобщо не е бил такъв резултът.Твоя корем отпуснат с подкожна мазнини ли е или от мускулите? Защото ако нямаш много мазнини, но седи отпуснат май спортът е твоя ключ Simple Smile

# 253
  • София

Аз имам отпуснат корем - хем ходя на спорт, но кожата ми си седи леко отпусната и къдрава. Както споменах по-горе ходила съм на LPG и ми се пооправи, но стигна до едно положение. Сега почнах Венус (Freeze) и след 4 процедури мога да кажа че определено има видима разлика. Няма я тази къдравост и на пипане е много гладка. Имам приятелка която е правила Вела Шейп, но като ми видя корема каза че при нея на 4-та процедура изобщо не е бил такъв резултът.Твоя корем отпуснат с подкожна мазнини ли е или от мускулите? Защото ако нямаш много мазнини, но седи отпуснат май спортът е твоя ключ Simple Smile
за съжаление имам 10+ кила отколкото е необходимо, знам, че спорт и балансирано хранене са важни, но не спортувам поради липса на лично  време.

На ЛПГ съм ходила, 6 процедури в Скинлайн, но според мен без ефект, само непрекъснато бях на синки от вакума, така и не свикнах и все стягах. За Венус Легаси ме е страх, скептична съм към тези радиочестоти

# 254
Жаки,  от киолиполизата виждаш ли някакъв резултат?

Общи условия

Активация на акаунт