Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 955
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Mini_dama коя процедура си направила за лице?

Правих Венус, но с модела Фрийз. По-горе обяснихме, че Венус има няколко модела. Легаси, който го има на няколко места; Фрийз (в официалната страница за БГ пише, че го има на две места. Аз ходих в Beauty Point) ; Вива и Верса.

# 286
  • Пловдив

Като стана въпрос за това хай-фу, исках да попитам нещо. Имам една позната която направи две процедури. Тук чета че се прави една. Цената която са й взели и 600лв., а тук чета 1200лв. Тя споделя че боли зверски  newsm78 Започвам да имам съмнения за това какво са й правили и леки притеснения за компетенстността на терапевта, който й е правил процедурата. Ще ми кажете ли повече за тази процедура. Може ли да се прави Venus след нея? Питам защото кожата й след втората стана доста зле.

Аз съм правила HIFU, само на зоната около очите. По спомен(че забравям вече) цената беше 250лв. Две процедури направих. Първата април, втората септември Peace. Доволна съм от резултата Peace. Като усещане процедурата никак не е приятна Rolling Eyes. Не е точно болка, а все едно някой те натиска много силно с тъп предмет, някак отдолу под кожата Rolling Eyes. Ама как го обясних само ooooh!. Абе гадно си е, но се издържа Peace. При мен обаче не е имало никакъв проблем с кожата след процедурата. Само два дни лек оток, аз съм склонна към отоци в околоочната зона. Не знам, обаче защо при твоята приятелка, кожата е зле newsm78. Самата процедура, работи в дълбочина, не по епидермиса, няма причина за каквито и да е следи по кожата. При мен имаше едно едва забележимо освежаване на повърхноста, но с всяка друга лека козметична процедура постигам същото.

# 287
Влязох с въпрос за хидрафейшъл-а, но прочетох какво пишете за Венус и се зарибих и аз  Laughing
В момента ходя на Вела Шейп, вече около 20 процедури имам за няколко месеца. Ходих и на един друг уред - Accent нещо си, който разрушава мазнини чрез ултразвук. Ефект определено има, но аз съм сравнително слаба и искам да постигна по-скоро оформяне на тялото. При повече мазнини едва ли би се забелязал ефект.
Нямам кой знае каква нужда от стягане, по-скоро оформяне и премахване на малък, но много упорит брич  Embarassed Кой Венус апарат смятате, че би бил най-подходящ за мен?

Отностно хидрафейшъла, нямам пъпки и акне, а изключително суха и дехидратирана кожа. Нищо не помага, нито хубава козметика (напр. Филорга), нито хранителни добавки, нито мезотерапия. Пия достатъчно вода, но явно просто не достига до кожата. Само за пример, тази година имам сложени може би вече над 5 мл хиалурон в устните и няма и следа от него.
Надявах се хидрафейшъл да ми даде добра хидратация както обещават и може би наистина имаше леко подобрение за 1-2 дни, но само толкова. Може би ще пробвам в друг салон - и без това имам чувството, че козметичката ме попретупа леко.

# 288

Като стана въпрос за това хай-фу, исках да попитам нещо. Имам една позната която направи две процедури. Тук чета че се прави една. Цената която са й взели и 600лв., а тук чета 1200лв. Тя споделя че боли зверски  newsm78 Започвам да имам съмнения за това какво са й правили и леки притеснения за компетенстността на терапевта, който й е правил процедурата. Ще ми кажете ли повече за тази процедура. Може ли да се прави Venus след нея? Питам защото кожата й след втората стана доста зле.

Аз съм правила HIFU, само на зоната около очите. По спомен(че забравям вече) цената беше 250лв. Две процедури направих. Първата април, втората септември Peace. Доволна съм от резултата Peace. Като усещане процедурата никак не е приятна Rolling Eyes. Не е точно болка, а все едно някой те натиска много силно с тъп предмет, някак отдолу под кожата Rolling Eyes. Ама как го обясних само ooooh!. Абе гадно си е, но се издържа Peace. При мен обаче не е имало никакъв проблем с кожата след процедурата. Само два дни лек оток, аз съм склонна към отоци в околоочната зона. Не знам, обаче защо при твоята приятелка, кожата е зле newsm78. Самата процедура, работи в дълбочина, не по епидермиса, няма причина за каквито и да е следи по кожата. При мен имаше едно едва забележимо освежаване на повърхноста, но с всяка друга лека козметична процедура постигам същото.

Не знам, кожата й се отпусна  Sad Казаха, че било терапевтична криза и щяла да се стегне. Но тя прави първата юли, втората началото на септември. Дали не е малко времето между двете?

# 289
Влязох с въпрос за хидрафейшъл-а, но прочетох какво пишете за Венус и се зарибих и аз  Laughing
В момента ходя на Вела Шейп, вече около 20 процедури имам за няколко месеца.

Това на една зона или общо за всички? Много ми се виждат за една зона  newsm78

# 290
  • Пловдив
Mini_dama, странно е това с отпускането. При мен има стягане и някак... уплътняване на кожата, която е третирана.

# 291
Mini_dama, странно е това с отпускането. При мен има стягане и някак... уплътняване на кожата, която е третирана.

Да, вярвам ти. Най-вероятно в желанието си да направят оборот за кратко време са й направили ненужно скоро втората процедура. За това питам кога си правила втората.

# 292
  • Пловдив

Да, вярвам ти. Най-вероятно в желанието си да направят оборот за кратко време са й направили ненужно скоро втората процедура. За това питам кога си правила втората.
Аз ги правих с разлика от 5 близо 6 месеца. Но е доста индивидуално, гледа се как е реагирала кожата на първата процедура. При някои се налага, чак след година, даже и повече..., но мисля, че по-скоро от 5-6 месеца не е добра идея, ако съм разбрала правилно действието на самата процедура.
Козметичката, която ми я прави, си я беше правила само веднъж, и резултата вече година след това е по-добър отколкото при мен. Разбира се изходното положение, не е било еднакво при двете Peace. Тя прави доста повече подържащи терапии от мен Wink, маски, мезотерапия, кислороди и т.н.

# 293
В момента ходя на Вела Шейп, вече около 20 процедури имам за няколко месеца.

Това на една зона или общо за всички? Много ми се виждат за една зона  newsm78

Да, за една зона, от 3-4 месеца ги правя. Там, където ходя, ги продават като курсове. 1 курс е 10 процедури и се правят през около 3 дни. Първият курс го правих по-начесто, а сега ходя горе-долу 1-2 пъти седмично. Имах и малка почивка между двата курса.

# 294
Сложих си 0.55мл Жуведерм 3,долната ми устна е хубава, а горната много тънка, постигнахме добра симетрия и изглежда естествено.

# 295
  • в 1001-та нощ
Честито Камалия, за първи път ли слагаш? Горната е по-тънка по принцип, но много тънка - умишлено ли?

Мини дама - благодаря за споделеното. Убягва ми паралела между Венус Фрийз и Венус Легаси - явно трябва а ровичкам в сайта Simple Smile

За Хай Фу и аз знам, че е доста неприятно - гледам кампания за -15% на ХайФу/Ултраформър в Дерма Вита.

# 296
Да, за първи път. Горната ми беше много тънка, сега е по-симетрично и хубаво. Даже май малко ми дойде...

# 297
  • в 1001-та нощ
О, ти имаш предвид, че сте сложили горе, аз не разбрах в началото - т.е. разбрах, че сте сложили долу, а горната е много тънка и се озадачих   Rolling Eyes

# 298
Да, за първи път. Горната ми беше много тънка, сега е по-симетрично и хубаво. Даже май малко ми дойде...

Честито Simple Smile

Волбела ли сложи? Или Ултра смайл? Те са по 0,55 мл.

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 12:06 от Самсара

# 299
Ултра смаил

Общи условия

Активация на акаунт