Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 977
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Честито Камалия, за първи път ли слагаш? Горната е по-тънка по принцип, но много тънка - умишлено ли?

Мини дама - благодаря за споделеното. Убягва ми паралела между Венус Фрийз и Венус Легаси - явно трябва а ровичкам в сайта Simple Smile

Ами и двете машини са на Venus Concept, просто различни модели. https://www.venusconcept.com/en-global/ И двете са с мултиполярна радиочестота и магнитни полета, гледа се температура на кожата, пак се разделя на зони, работи се еднакво и като цена мисля че е еднакво. На мен Фрийз ми звучеше като крио, ама се оказа че идва от Freeze the time Simple Smile Аз честно да ви кажа първо разбрах за Freeze и после за Legacy Simple Smile, но тук разбирам че повечето познават Легаси-то. То, машини бол, но специално на тази фирма разбирам, че машините им са с доста добри резултати, не само в БГ, но и по света. Както знаем всичко е въпрос на реклама. Зарибих още две приятелки Simple Smile Но, както знаете, като има ефект, хората са по-склонни да се навият за процедури.
Радвам се, че ви открих в този форум, защото научавам за нови процедури  Grinning

# 301
  • в 1001-та нощ
И аз предположих, че става въпрос за изстудяване Simple Smile  Laughing

Е, каква е разликата, все пак - там нямат Легаси, а само Фрийз ли? Явно фрийз е ориентирана към анти ейдж ефект, щом се спира времето, но ще зачета в международния сайт Simple Smile

# 302

Да, за една зона, от 3-4 месеца ги правя. Там, където ходя, ги продават като курсове. 1 курс е 10 процедури и се правят през около 3 дни. Първият курс го правих по-начесто, а сега ходя горе-долу 1-2 пъти седмично. Имах и малка почивка между двата курса.

Аз разбрах 20 за един месец  Laughing Викам си, брей Simple Smile

# 303
И аз предположих, че става въпрос за изстудяване Simple Smile  Laughing

Е, каква е разликата, все пак - там нямат Легаси, а само Фрийз ли? Явно фрийз е ориентирана към анти ейдж ефект, щом се спира времето, но ще зачета в международния сайт Simple Smile

Ами то с тази дума Фрийз, за какво да си помислиш Simple Smile Ами нямат, защото имат LPG, а до колкото чета Легаси има накрайник с вакуум. Абе ефект да има  Laughing То и LPG-тата вече станаха няколко модела, да им се чуди човек Joy

# 304
  • в 1001-та нощ
Чета тука http://www.venustreatments.com/venus-freeze/ , че единият накрайник е the DiamondPolar™ (за малки зони). Такъв накрайник има Вива - това е другото, което не пърли и аз се чудех да не е Венус легаси то, ама явно е Венус Фрийз. Значи в Есте клиник и там, където има Вива - има и Венус Фрийз за лице  Crazy .

Платформата Верса - не съм я разглеждала, ама ми стана любопитно вече  Joy hahaha bowuu  Simple Smile

# 305
Чета тука http://www.venustreatments.com/venus-freeze/ , че единият накрайник е the DiamondPolar™ (за малки зони). Такъв накрайник има Вива - това е другото, което не пърли и аз се чудех да не е Венус легаси то, ама явно е Венус Фрийз. Значи в Есте клиник и там, където има Вива - има и Венус Фрийз за лице  Crazy .

Платформата Верса - не съм я разглеждала, там може се комбинират повече накрайници:)

Така излиза, а там където има Фрийз все едно има Вива и половин Легаси (без вакуум). Айдеее, стана една мешавицаааааа. Според мен трябва да се има предвид технологията (според мен работи на 100%) , и вече кой където иска да си ходи Simple Smile или където има някой познат, който има ефект.

# 306
  • в 1001-та нощ
Малкият накрайник е за лице, ръце, може би колене, паласки -  такива по-малки зони, които големият не може да обхване. Вакуумът мисля е опция - т.е. операторът избира дали да го включи или не Simple Smile

# 307
Малкият накрайник е за лице, ръце, може би колене, паласки -  такива по-малки зони, които големият не може да обхване. Вакуумът мисля е опция - т.е. операторът избира дали да го включи или не Simple Smile

Да, може би ако си много пълен? А с големия на Фрийз, сигурно може и по-пълнички ръце, или добре оформени паласки Simple Smile По снимки виждам, че си правят и на гърба  newsm78 над сутиена . Направо те шейпват отвсякъде  hahaha

# 308
  • в 1001-та нощ
С големия трябва да може и дупе, бедра, корем ...

А Венус Верса - освен ефектите, които коментираме - прави и обезкосмяване  Crazy  Но понеже няма да се захващам и с това - не се дозачетох  Laughing

# 309
Здравейте момичета,
аз не съм от много активните, но бих искала да помоля за помощ, защото нищо не разбирам от тези теми.
Имам голям проблем с горните клепачи, почти не мога да си отварям очите и през целя ден се стремя да ги държа отворени. Това от своя страна води до голям дискомфорт, тъй като си държа ушите и челото опънати насилствено. Ходих на очен лекар и ми откриха и двойно виждане и разни други красоти. Пратиха ме на ЯМР, при който се отхвърли диагнозата МС, за която имаха съмнение.
Което е прекрасно, но клепачите вече са провиснали. Знаете ли как се процедира, ЗК поема ли сума за блефаропластика, къде и при кого бих могла да отида в Пловдив и евентуално каква е приблизителната цена?
Предварително благодаря на всички, които могат да ми помогнат с информация и ще отделят от времето си за това!  bouquet

# 310
  • в 1001-та нощ
Има тема за блафаропластиката, там се коментираше, че по каса се поема мисля от очен лекар и струва 250 лв http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370579.msg34089318#msg34089318

# 311
Благодаря ти!
Отивам да чета  bowuu

# 312
  • в 1001-та нощ
Дадох линк към конкретното мнение, иначе цялата тема е за това Simple Smile Радвам се, че тежката диагноза е отхвърлена и дано попаднеш на читав и сърцат лекар  Heart Eyes

# 313
Колко много сте изписали и нова тема, браво! аз засега само си чета тихо и събирам инфо.

# 314
Здравей, попитах за твоя въпрос. Жената каза, че  с апарата Venus Freeze може да се постигне желания от теб ефект. Тя посъветва да те види преди да каже окончателно ще стане или не, защото не знае как изглеждаш. Ако искаш ще ти дам телефон на салона и спокойно можеш да се запишеш за консултация. (и за процедура ако решиш да ходиш там). 
Много ти благодаря! bouquet Hug Аз съм от Варна и до колкото разбирам от сайта, тук имаме само Легаси. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт