Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 115 714
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! В сряда имам час за плазмолифтинг или тъй наречения "вампирски лифтинг". Чела съм информация, но някоя от вас ако си е правила ще се радвам да сподели как протича и какви ползи е видяла.

# 436
Аз също си записах час при Др. Валянова за плазмолифтинг и др. консултация и ще пиша после Simple Smile

# 437
Здравейте! В сряда имам час за плазмолифтинг или тъй наречения "вампирски лифтинг". Чела съм информация, но някоя от вас ако си е правила ще се радвам да сподели как протича и какви ползи е видяла.
Обмислях го,но дерматоложка ми каза,че е с доста по-слаб в сравнение с мезотерапия.Ще се радвам да чуя мнения от момичета,които са правили.
А относно Хайфу-и аз правих Ултраформър по контура на лицето.Оператора третира едната половина на лицето ,подаде ми огледало  и видях разлика (малка,но имаше), месец по-късно мисля,че няма голяма разлика,да не кажа никаква.Спрямо цената резултата е пренебрежимо малък.Мисля си,че малката разлика,която видях е била моментна вследствие на импулсите въздействащи на мускула newsm78

# 438
Момичета, Вива се прави МИНИМУМ през 30 дни! Не по- рано, по късно може.

# 439

Да, чета назад някои коментари,  гледам из нета от чужди сайтове и точно за това попитах. До колкото разбирам, ХАЙФУ технологията е съвсем различна и иновативна. Заради ефективността си първоначално е била прилагана при лечение на туморни образувания, а после е започнало да се ползва и в естетическата медицина, защото е единствената, която може да достига и въздейства до мускулния слой без нужда от скалпел. Т.е., не е съотносима с други машини за лифтинг ефект. Но за да се спази тази технология- фокусиран ултразвук с висока интензивност - от голямо значение е и апарата.  Това ме кара да си мисля, че тукашните клиники, дори и да имат "хайфу процедура", явно не са инвестирали в истински хайфу апарат.

# 440
Привет, момичета. Следя дословно темата, досега само събирах инфо за процедурите, тъй като не живея в БГ. Последната седмица изскочи оферта за намаление на хайфу пакет и не се сдържах, снощи направих колене, а в събота съм за брич и вътрешна зона бедра. Усещането беше като лазерна епилация - боцкане. Няма зачервяване. Направих грешка да не се измеря преди и разчитам на сантиметъра на мацката в салона. И на двете колена имаше намаляване на абиколката с по сантиметър, но мисля, че реален резултат трябва да отчета след месец. Опипвайки с ръка чуствам едното коляно по ръбесто.
Благодаря на Алена за темата и споделянето, и на всички момичета, които пишат отзиви.

# 441
  • в 1001-та нощ
То до Пловдив стигам по-бързо, отколкото до Варна:(
Нямам против да пътувам, но доколкото разбирам процедурите ги правите пакетно през седмица. А всяка седмица до Пловдив или София ще ми дойде в повече.

Вива - веднъж месечно  Peace

luciernaga, хайфу няма във всяко второ квартално салонче и аз не мисля, че там, където има са менте апаратите. Дори не бих казала, че операторите са необучени. По-скоро няма гаранция, че това е магическата пръчка, която ни предоставя желания ефект  Peace  И също не бих казала, че е толкова нов метод. Целта е същата, като с други апарати, но методът/средството са различни  Peace

# 442
Здравейте, моето разкрасяване започна в петък с Хайфу и  филър в устните, от които съм много доволна. Утре ще разкажа подробно, сега бързам за ботокса. Simple Smile

# 443
  • в 1001-та нощ
Честито! Ще чакаме да разкажеш и успех  Peace

# 444
Здравейте,  след ражданията и с годините положението с гърдите ми е направо трагично. Увиснаха, като празни торбички са. Реших,  ще се подложа на операция. Интересува ме от какво се определя цената и като отида на преглед, какво да питам.
Благодаря и не ми се смейте ако ви се сторят глупави въпросите ми. Simple Smile

# 445
  • в 1001-та нощ
Искай качествени импланти  Peace Не просто евтини. Ниската цена не рядко е такава по тази причина  Peace

Къде ще се консултираш?

# 446
Каква е цената на Хайфу и къде е на промоция?

# 447
Аз правя Хайфу в Кипър, предложиха ми пакет 6 зони- по 3 на крак за 250Е

# 448
  • Бургас
В Дерма вита цената само на 1 процедура Ултраформър е 1300 лв.
Щом се прави Вива през месец, ще се консултирам в Пловдив.

# 449
Здравейте. Хубава тема и се записвам да следя. За съжаление нямам време да чета всичките 30 страници назад затова директно питам - някой правил ли е повдигане на клепачи. Много ме дразнят. Едни сенки като сложиш и стоят ужасно, а пък без грим още по-зле. Обмислям да ги корегирам. И ще се радвам на съвети от личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт