Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 115 725
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
Аз съм слагала 2 пъти - през 2012 и 2015г. И двата пъти стария Теосиал Кис - плътен (твърд) и траен. Имаше и по-нов с добавен лидокаин, без друга разлика и трети - динамичен, мек, който изкарва няколко месеца.

Люси е коментирала, че в различните части на Виена, мисля, че там беше - за една и съща услуга, цената е различна. В по-луксозните квартали е по-скъпо, съответно.

# 541
Интересно за този филър с "удължаващ обем". Нали преди манипулация би трябвало да се уточни желаният размер?  newsm78

Mayyal, благодаря ти отново за споделения опит.

# 542
Момичета, някоя от вас слагала ли е ботокс на долен клепач? Днес пак ходих на консултация да боря тези пусти бръчици под очите и ми препоръчаха това.  Thinking

# 543
Според моята докторка хиалуронът "търсел" вода след поставянето и можело да стана една идея по-обемно. При мен не стана. Днес не успях да отида, евентуално в четвъртък

# 544
  • в 1001-та нощ
Той е, като гъба - ако има влага - тя се напоява и раздува   Peace

Има нещо друго, обаче - което е подвеждащо - след манипулацията има оток, който създава измамно впечатление за постигнат ефект. До 2 седмици той окончателно спада, филърът се е разгърнал, но не в мащабите на отока  Peace

# 545
Аз имах огромен отток, а ефектът от филъра вече почти не си личи

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 23:32 от Камалия

# 546
  • в 1001-та нощ
Ти беше сложила половинка и не беше Теосиал, нали?

# 547
Да, жуведерм  3

# 548

Има нещо друго, обаче - което е подвеждащо - след манипулацията има оток, който създава измамно впечатление за постигнат ефект. До 2 седмици той окончателно спада, филърът се е разгърнал, но не в мащабите на отока  Peace
Явно точно на този ефект се дължи и мнението ми,че след поставяне обема намалява леко след няколко дни.
И това което е обяснил лекарят всъщност е логичен ефект при хиалуроновите филъри-да се свързват с вода и да набъбват...а аз толкова се учудих Joy
 Embarassed Embarassed Embarassed

# 549
Камалия, ти ли си на аватара?

Снимките, които съм срещала из форума, са на една страхотно момиче с прекрасни устни  Hug С каква цел слагаш филър? Моите, след 1 мл. Жуведерм, бяха по необемни от твоите естествени. След това съм си слагала още 0,55, т.е. същият филър, като твоя. 9 месеца  не са мръднали. Жуведерм са от най-добрите филъри, за мен са и най.

Всъщност  3-ка  или Ултра смайл са ти сложили Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 00:03 от Фръц!

# 550
  • в 1001-та нощ
Не мога нищо да кажа за продукта, но вероятностите не са много - количеството да е недостатъчно за постигане на желания ефект, по-бърза резорбция поради ред фактори - например дефицит на ХК в организма - и филърът ги компенсира, или по-високи нива на ензима хиалуронидаза - който е отговорен за резорбцията ...

Най-вероятно количеството е било малко за желания ефект  Peace

# 551
  • в 1001-та нощ

Явно точно на този ефект се дължи и мнението ми,че след поставяне обема намалява леко след няколко дни.
И това което е обяснил лекарят всъщност е логичен ефект при хиалуроновите филъри-да се свързват с вода и да набъбват...а аз толкова се учудих Joy
 Embarassed Embarassed Embarassed

Simple Smile Затова и не се прилага студен компрес - за да няма свиване  Peace

# 552
Не съм аз на аватара.  Peace
Долната ми устна е добре, но горната е много тънка, исках да е малко по-плътна. Смайл-а е пак жуведерм 3, но е малката разфасовка (0,55).

# 553
Привет и от мен! Следя Ви отдавна, макар че не се включвам в дискусиите Blush
Аз нямам и много интервенции, за сега....Имам слаган ботокс в чело, гневна бръчка - при тя е много незначителна и около зоната на очите - пачи крак и под очите. Сега последно слагах април и може би пак тогава ще го подновя. При мен се появява едно свличане на кожата по скоро - /лицето ми е слабо/, от колкото дълбоки бръчки. В тази връзка мисля и за някакъв филър за повдигане на контура.

Големият проблем ми е кожата под очите - изключително тънка е и много се сбръчка последната една година. Та в тази връзка се интересувам от препоръки за някакъв филър за под очите newsm78 Знам, че зоната е много деликатна и може би по-трудно се повлиява.

Мислех си за една консултация в Хил Клиник, че виждам повечето там са правили интервенции.

Иначе аз ходя при д-р Бърдаров и за сега съм доволна, мисля и филъра за лице да го направя там.
Отзиви за ефекта от плазмолифтинга също ме интересуват bouquet

# 554
  • в 1001-та нощ
...При мен се появява едно свличане на кожата по скоро - /лицето ми е слабо/, от колкото дълбоки бръчки. В тази връзка мисля и за някакъв филър за повдигане на контура.
...

Мисли и за лифтинг процедури  Peace

За филър под очите - аз бих се доверила на д-р Ванеска  Peace

Общи условия

Активация на акаунт