Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 115 692
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте красавици!И друг път съм писала,но май от Пловдив няма много включващи се.Искам дапопитам за впечатления от Dermavison и mediderma,кой център бихте ми препоръчали?В единия работят с Lumenis M22,а в другия с Fotona,кой е по иновативен и модерен, искам процедура срещу петна и стягане естествено с други процедури като мезо и филъри.Видях,че има и венус вива също в пловдив в център вега, дали са качествени услугите там ?

# 571
Вчера беше последната ни процедура Вива, пак ни правиха на голям дълбочина, мъжът ми почти на максимална. Аз обаче днес съм изключително добре, онова малкото сетче на Венус скин, което е  само за след процедурата е направо вълшебно! Мога смело да го препоръчам, не сравнимо е усещането с предните два пъти, когато нямахме тази козметика! Няма силно зачервяване, нямам сухота, нямам неприятното дърпане на цялото лице. На пипане не се усеща грапава и пясъчна. Изглеждам в пъти по- добре.
Те са три стъпки, първото е много мощен серум с човешки стволови клетки и още две стъпки под формата на крем. Мисля че ако се ползва от един човек ще стигне за всичките три процедури, нанася се сутрин и вечер. Цената е висока мился около 250 лева, но си струва, защото спомага много възстановяването. Много съжалявам, че ги нямаше когато започнахме и втория път, когато вдигнахме дълбочината бях много зле, сърбеше ме, пареше ме, бях червена и на 3 и 4 ден. Сега съм супер, утре слагам фон дьо тен и си отивам на работа.
Сега трябва само да чакаме 2-3 месеца, за видим пълния резултата от Вива, толкова е нужно, за да се изгради напълно новия колаген. Разбира се ще споделя, как са бръчките, белезите и т.н.

За белег от операция е много важно да е пресен, колкото по- рано се започне, толкова по добър е резултата.

Вчера питах за Хайфу, защото се заинтригувах покрай темата. Та само два центъра в България имат сертификат от фирмата вносител и лиценз за медицинска козметика, единият е в Пловдив, другия в Бургас.
Всичко друго е китайско, внимавайте много на кого се доверявате! Главата, която е консуматив струвала 900 лева, няма как процедурата да е евтина, ако видите някъде съмнително ниска цена бягайте бързо!
Процедурата извършена с не добра апаратура или от неопитен оператор може да е много опасна.
Тя буквално разбива мастните клетки, за тяло е супер, но за лице трябва да се пипа много внимателно.
Аз ще проуча за салона в Пловдив, и вероятно ще напарвя брич. Лиже в никакъв случай, защото точно стапяне на мазнина там не искам.

# 572
Вече мога да се похваля с резултата в устните , дано да не се разгради бързо  Peace
Скрит текст:

# 573
Вече мога да се похваля с резултата в устните , дано да не се разгради бързо  Peace
Скрит текст:
Уау,разкошно се е получило.Честито bouquet

# 574
Честито, Камалия! Много добре се е получила горната. Ще ти издържи поне година според мен juvederm.  Peace

# 575
Много добре се е получило .

# 576
И на мен ми харесва, честито. Би ми било интересно да те видя след шест месеца, да видим колко "издържа"

# 577
Благодаря. Не вярвам да издържи 6м, като поспадне ще сложа0,5, но теосиал. Този жуведерм не му давам голяма издържливост.  Peace

# 578
Много добре се е получило! Честито!

# 579
  • София
  Камалия, помисли да добавиш малко и в долната устна.  Peace
 Съотношението горна:долна трябва да е 1:1,65. Естетически приемливо е и 1:1,5 или дори 1:1,3 , т.е. малко по-голяма да си остане долната устна. За съжаление у нас се набляга много на голямата горна устна и се получават съотношения 2:1, тип "патешки". Въпрос на мода.  Crazy
  При теб се е получило изключително добре и обем, и контур. Просто с една идея да се увеличи долната, да се изравнят поне, и никой не би допуснал, че има корекция. ( Аз така виждам на снимката, може в друг ракурс да изглеждат различно устните.  Peace )

# 580
Моите импланти ми ги сложи Ковачев. И че съм безкрайно доволна е малко да се каже! Страхотно стоят,възстановителния период за мен беше незначителен,никакъв проблем от излизането от упойка и супер незабележими белези. С две думи добра работа!

Още не знам дали ще е той на консултацията.  Можеш ли да разкажеш още малко, какви импланти сложихте, кръгли или капковидни? Ти ли избираш формата или доктора трябва да прецени?  При мен проблема тръгна след раждането, после малко по малко съвсем спихнаха.

# 581
Kalina_Mallina и аз съм така,имах прекрасни гърди/нека не звучи нескромно/но след година и 9мес.кърмене Sad.,няма и следа от тях.И сега разпитвам,черпя инфо от интернет и т.н.Решила съм ще ги правя.Имам около 3месеца,толкова ще съм в БГ,не живея в Бг.Ти къде си се насочила,дай препоръки за лекар,импланти и всичко

# 582
  • гр.София
Мотива са моите импланти 375Сс. Цената беше 7000лв. Формата е една,спрямо твоите гърди се променя и тази на импланта. На мен стоят по-капковидни,докато на моя приятелка стоят кръгли. Изключително ми ги похвали доктора точно тези.,защото ако след второ раждане реша да направя корекция(повдигане например),може да се сложат същите импланти и да се плати само за операцията. Знам че не всички марки позволяват това. Ако нещо друго те интересува ще споделя.

# 583

Вчера питах за Хайфу, защото се заинтригувах покрай темата. Та само два центъра в България имат сертификат от фирмата вносител и лиценз за медицинска козметика, единият е в Пловдив, другия в Бургас.
Всичко друго е китайско, внимавайте много на кого се доверявате! Главата, която е консуматив струвала 900 лева, няма как процедурата да е евтина, ако видите някъде съмнително ниска цена бягайте бързо!
Процедурата извършена с не добра апаратура или от неопитен оператор може да е много опасна.
Тя буквално разбива мастните клетки, за тяло е супер, но за лице трябва да се пипа много внимателно.
Аз ще проуча за салона в Пловдив, и вероятно ще напарвя брич. Лиже в никакъв случай, защото точно стапяне на мазнина там не искам.

Аз бях споделила за една приятелка, която ходи на Хай-фу което се оказа менте, и лицето наистина и стана много зле. Мисля, че го бяхме коментирали тук. Моят съвет е да не се доверявате на кой ли не когато става въпрос за нещо подобно.
Аз пък да споделя моите резултати. Както казах правех Фрийз, но сега съм на Легаси. Пак си ходя в салон Beauty Point, но сега взеха нова машина Legacy. Резултатите - минус 6 см. на корем за 5 процедури (по-принцип спортувам но имам една мазнина отдолу която е много досадна и не ми се повлияваше от спорт), минус 3 см на бедро за 5 процедури (нямам толкова много за сваляне там по принцип), супер гладка и стегната кожа. Подседалище - минус 5 см. Имам още няколко процедури и мисля че нещата ще станат перфе. Даже сега имат промоция за Легаси-то и ще се метна за едни ръце. Не че имам кой знае колко за сваляне но искам да ми станат гладки като краката Simple Smile Лицето - направих 3 процедури - супер, особено на снимките ми се вижда че тази бръчка, от носа до устната, се е загладила и почти я няма (не ми беше силно изразена, но я виждах). Около очите - много добре, останали са само едни малки като се засмея. Понеже не бях сигурна дали 3 или 6 си взех по-малък пакет, но сега ще си взема още един за 1-2 допълнително и 1 подържаща (да хвана и промото Wink) Процедурите си заслужават всяка стотинка, определно!

# 584
Благодаря mariq13,лекар,клиника?

Общи условия

Активация на акаунт