Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 115 700
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Цитат
Имам слаган ботокс в чело, гневна бръчка - при тя е много незначителна и около зоната на очите - пачи крак и под очите.

когато поставя под очите личеше ли нещо? синини? добър ли е ефекта?
питам защото обмислям януари да сложа там. благодаря  Hug

# 556
Не никакви синини или следи не съм имала, за това писах че съм и доволна от доктора. Само, че ефекта при мен май беше незначителен за под очите newsm78 за това търся и алтернатива за тази зона.

# 557
...При мен се появява едно свличане на кожата по скоро - /лицето ми е слабо/, от колкото дълбоки бръчки. В тази връзка мисля и за някакъв филър за повдигане на контура.
...

Мисли и за лифтинг процедури  Peace

За филър под очите - аз бих се доверила на д-р Ванеска  Peace
Какво имаш предвид под лифтинг процедури? От типа на тези, които ти правиш ли - Венус Легаси мисля, че бяха? - или нещо друго. За тези следя отзивите, но ми се иска да разбера как ще се развият с времето, защото както разбирам цената им не е за пренебрегване Thinking
Мислех си,че филър ще коригира отпускането.

# 558
Писала съм  и преди в темата, слагах филър под очите, повлия се слабо хем сложих 1мл., не боли, няма синини, нищо. Сложих го при д-р Ванеска в Хил Клиник, има много лека ръка.

# 559
mi6i ако ти е много слабо лицето трябва внимателно да подхождаш с лифтинг процедурите с апарати. В някои случаи стопяват подкожните мазнини на лицето, които поддържат структурата и тогава не са подходящи за всеки. Консултирай се със специалист, да прецени как да подходиш. Ако не търсиш мигновен ефект, може би някакаква комбинация от терапии и филъри. Може и мезоконци да спомогнат . Ако пък увисването е в по-голяма степен, фейслифтинга също е алтернатива за решаване на проблема. Наистина е хирургичен метод, но ефекта идва веднага.

# 560
По отношение на филърите и ботокса, не мисля, че в България не  работят с най - новите продукти, просто не навсякъде ги предлагат заради цената. Има и нещо друго, някои лекари изчакват известен период, за да се застраховат от странични ефекти. При Каляшева видях, че има нова разработка на филъри:
https://web.facebook.com/drkaliasheva/photos/a.698888026875288.1 … ype=3&theater

# 561
  • в 1001-та нощ
...
Какво имаш предвид под лифтинг процедури? От типа на тези, които ти правиш ли - Венус Легаси мисля, че бяха? - или нещо друго. За тези следя отзивите, но ми се иска да разбера как ще се развият с времето, защото както разбирам цената им не е за пренебрегване Thinking
Мислех си,че филър ще коригира отпускането.

С пълнежа е ясно  Peace За мен е важно и кожата да се поддържа стегната и да не се отпуска.  Peace Варианти има много и всеки си избира  Simple Smile

# 562
Записах си час за консултация и Ексилис в Есте, иска ми се да проверя и тази опция.

# 563
  • в 1001-та нощ
Чудесно  Hug Сподели после Simple Smile

# 564
Здравейте момичета, следя ви от доста време, но все не се осмелявам да пиша. Форума се е превърнал в страхотно място за консултация:) Аз преди месец сложих импланти е Есте клиник и съм много много доволна от резултата, преди да се реша, обиколих на доста места и общо взето от консултацията останах с впечатление, че нещата там са наистина професионални. Вече съм забравила, че ми е правено нещо, стоят естесвено, а мина едва месец. Вторник имам час при Денкова за ботокс, слагала съм преди 1 год на друго място, сега видях, че има на 13 някаква промоция при нея, зоната на 200лв от 250лв и записах час.  Искам да я попитам и за филър в устните, но ми се иска да е мнг естествен, защото имам нужда съвсем леко на горната устна и не искам да личи, вие какво и колко слагате?

# 565
Сложих още 0.55 жуведерм. Незнам мина ли ми оттока напълно( предния път по това време беше) , но сега имам желания обем. Тоя път синки нямаше.  Heart Eyes

# 566
Искай качествени импланти  Peace Не просто евтини. Ниската цена не рядко е такава по тази причина  Peace
Къде ще се консултираш?

Първата ми консултация ще е в Скин Системс при д-р Крахтова. Взех си ваучер за 15 лв.
Видях, че разполагат с много видове импланти. Защо капковидните са по-скъпи от кръглите?
Защо при доктор Крахтова ще се консултираш? Тя нали е дерматолог?

На ваучера, който си взех пише така:
Консултация при специалист по пластична хирургия или естетична дерматология, в Болница за пластична и естетична хирургия "SkinSystems"
а по-надолу : "Консултация от  Д-р Катрин Крахтова, Д-р Л. Пеев или Д-р М. Ковачев в сферата на пластичната хирургия или естетичната дерматология"

Нейното е първото в изброените и за това реших, че е с нея.

# 567
  • гр.София
Моите импланти ми ги сложи Ковачев. И че съм безкрайно доволна е малко да се каже! Страхотно стоят,възстановителния период за мен беше незначителен,никакъв проблем от излизането от упойка и супер незабележими белези. С две думи добра работа!

# 568
Здравейте, не знам дали е индивидуално,  при  мен комбинацията от Хайфу, филър в устните и ботокс постигна  ефект. Препоръчвам я за хора, които за кратко време очакват резултати. Утре е празника и ако намеря време, уикенда ще разкажа подробно или понеделнишки.
HIFU, толкова ли бързо даде резултат при теб newsm78. При мен наистина си минаха месеци преди да се види окончателно ефекта от процедурата Rolling Eyes. Доволна съм де Peace

Хайфу ме работи с два накрайника, за повърхностно и дълбоко проникване около два часа. Имаше опъване на кожата, което се забеляза веднага след процедурата, но изграждането на обем, производството на колагенови клетки се очаква най-рано след 2 месеца. След процедурата имах леко подуване, иначе  усещнето не е за болка, а по скоро силен натиск, по-осезаем когато се минава над нерв. След това няколко дни все едно имах мускулна треска на лицето. Съчетахме я с филър в устните, но за ботокса трябваше да изчакаме няколко дни. 

# 569
mi6i ако ти е много слабо лицето трябва внимателно да подхождаш с лифтинг процедурите с апарати. В някои случаи стопяват подкожните мазнини на лицето, които поддържат структурата и тогава не са подходящи за всеки. Консултирай се със специалист, да прецени как да подходиш. Ако не търсиш мигновен ефект, може би някакаква комбинация от терапии и филъри. Може и мезоконци да спомогнат . Ако пък увисването е в по-голяма степен, фейслифтинга също е алтернатива за решаване на проблема. Наистина е хирургичен метод, но ефекта идва веднага.

Благодаря Ви момичета bouquet
Чак толкова драматично не е, като за хирургически интервенции, но ще направя консултация и в Хил Клиник да видиме какво ще ми предложат там:)

Общи условия

Активация на акаунт