Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 115 715
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Само това намерих за преди/след в анфас. Повечето му снимки са след и някак в полупрофил. Върхът му преди беше широк, груб, а при усмивка - топче. Сега е направо кукличка (не в женствен смисъл).
Скрит текст:
Не само върха е пипан. Стеснен е също...
Къде е правен, много е хубав  Laughing

И на мен ми хареса,ще следя за отговори Embarassed

# 481
Когато попитах за ефект от една процедура Ексилис,ми казаха че няма смисъл.Първия път правих брич,но първо направих стягаща мезотерапия,след три дена-една процедура Ексилис и видях резултат,но обсъждайки го с дерматолог,той предположи,че резултата се дължи най-вече на мезотерапията.

# 482
  • в 1001-та нощ
Аз правих брич, долната част на седалището и горната част на бедрото отзад. Ефектът при мен беше стягане. Ако има отпуснато месо, то става по-твърдо и стегнато. Аз и след първата процедуа имах ефект, но по-явен беше след втората, третата.

При теб ефектът, вероятно е бил комплексен от двете неща Simple Smile

# 483
Значи почти няма смисъл, като ще се дадат 400-500лв, по-добре един филър.

# 484
  • в 1001-та нощ
Когато аз реших да правя нещо за лицето - исках цялостно освежаване, стягане на кожата, лифтинг ... образуване на колаген - навсякъде по лицето  Peace В моя случай "един филър някъде" не беше решение  Peace

Сега ми предстои втора Вива и напролет мисля да правя Венус легаси на лице  Blush

# 485
Когато аз реших да правя нещо за лицето - исках цялостно освежаване, стягане на кожата, лифтинг ... образуване на колаген - навсякъде по лицето  Peace В моя случай "един филър някъде" не беше решение  Peace

Сега ми предстои втора Вива и напролет мисля да правя Венус легаси на лице  Blush

И? Цялостно освежаване с Ексилис ли?

# 486
  • в 1001-та нощ
Да, аз съм с по-изпито лице, стана по-сочно и младежко. Щом и мъжът ми го отбеляза  Blush Подобен ефект имам и при прием на дражетата ХК  Peace

# 487
Момичета пак да  питам ....има ли някой тук в темата с повдигане на клепачи?

# 488
И аз си взех някаква хилуронова к-на на дражета, но не залагам много на нея.

# 489
Ще се присъединя към въпроса,но доколкото съм запозната единственият ефективен метод е блефаропластиката...

# 490
  • в 1001-та нощ
И аз си взех някаква хилуронова к-на на дражета, но не залагам много на нея.

Ако е за ОДА - едва ли ще усетиш кой знае какво  Peace

Тук малко сме писали - има тема за блефаропластиката - ще ти излезе с търсачката  Peace

# 491
Ще се присъединя към въпроса,но доколкото съм запозната единственият ефективен метод е блефаропластиката...

Скоро ще мога да споделя малко по темата. Братовчедка ми ще си прави блефаропластика на клепача.

# 492
Здравейте, не знам дали е индивидуално,  при  мен комбинацията от Хайфу, филър в устните и ботокс постигна  ефект. Препоръчвам я за хора, които за кратко време очакват резултати. Утре е празника и ако намеря време, уикенда ще разкажа подробно или понеделнишки.

# 493
  • в 1001-та нощ
Успех на празника и ще чакаме разказа, когато имаш време да се включиш  Hug

# 494
  • Пловдив
Здравейте, не знам дали е индивидуално,  при  мен комбинацията от Хайфу, филър в устните и ботокс постигна  ефект. Препоръчвам я за хора, които за кратко време очакват резултати. Утре е празника и ако намеря време, уикенда ще разкажа подробно или понеделнишки.
HIFU, толкова ли бързо даде резултат при теб newsm78. При мен наистина си минаха месеци преди да се види окончателно ефекта от процедурата Rolling Eyes. Доволна съм де Peace

Общи условия

Активация на акаунт