Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 799
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Kъди  , ava, не мисля че бих сложила  филър с ХК на
манионетни б Или с друг
Не съм и виждала такова "писание" до сега.
Обикновено се слага ХК в скули/бузи/ за да повдигне тази област.
Конци на база колаген също.
 Peace
Нямам опит, но определено не бих сложила филър там. В зависимост от лицето си мисля, ще изглеждам като шар пей с филър . Peace Embarassed
Още по-малко разбирам тази "липосукция" под брадата на която сте се подложили. Няма равномерно липо,.  Не веднъж съм писала Peace.
Четно казано не знам. Не четете ли, не пишете ли в прозореца горе. Shocked
"Скъсах" се да повтарям едни и същи неща, а въпросите са:на колко години си] Shocked Shocked Shocked
След като изрично съм писала, че още на около 22 в с присъствието на офталмолози, проблема ми може да бъде коригиран, тъй като е вроден.

Странно, може би не съм се изразила правилно или не си ме разбрала, но никъде не съм казвала, че ще слагам филър в марионетни бръчки. Филъра е за скулите, няма равномерно липо наистина, затова първо липо, а после филър.

# 631
Здравейте момичета,
нещо не мога да разбера поста на Mayyal  newsm78
въпроса ми беше, дали някой е доволен и е удачно да
се прави съответната процедура след поставена вече ХК.
Да, аз имам ХК на марионетните и въобще не съм шар пей.
Просто нямаше очаквания ефект от мен. Laughing

# 632
  • в 1001-та нощ
Аз напоследък летя по други задачи, но днес беше втората процедура Вива. Второ посещение, а вече се чувствам някак "у дома"   Blush А и нали всичко си знам, няма тревога от неясноти Simple Smile Приложихме същите настройки, като при първата процедура. Обаче и почти нямаше болка из ачервяването беше доста по-слабо. Като се погледнах след първата процедура - беше: О, ужас! .... Като се прибрах кожата се беше поуспокила, но изглеждаше, като с изсмукано подкожие.

А сега след втората процедура - веднага след това - зачервяване имаше само под очите - там нали повтаряне. а сега у дома - 2-3 часа по-късно - изглеждам, както преди бях на втория.Спокойно ще изляза да взема децата от градина и дори ще мина през обущар Simple Smile Предполагам, че при първата процедура има повече перспектива за въздействие. А при втората, кожата вече е била обработвана и не реагира така бурно.

Имам си и сетче за домашна грижа, с подробно упътване за ползване, но не съм го разглеждала, все още Simple Smile

Реално - можеш да направя процедурата и в събота и да не ползвам отпуск изобщо, но карай, нека пък и аз да си почина малко  Blush

# 633
MayyaI, за липосукцията под брадичката - защо да не може равномерно? Нали лазерната липосукция позволява точно това, да се маневрира прецизно в малките зони, за да се отстранят излишните остатъчни мазнинки. Опитната докторска ръка има грижа да е всичко равномерно и симетрично.

# 634
  • София
MayyaI, за липосукцията под брадичката - защо да не може равномерно? Нали лазерната липосукция позволява точно това, да се маневрира прецизно в малките зони, за да се отстранят излишните остатъчни мазнинки. Опитната докторска ръка има грижа да е всичко равномерно и симетрично.

Не съм чела отзиви за лазерна липосукция. Peace
Много се надявам на малки зони да става гладко след Л.
Но ето че КЪДИ споделя:"няма равномерно липо наистина, затова първо липо, а после филър."
Не знам дали говори за лазерно или обикновено.

ava, недоразумението идва от това, че съм съчетала два отговора в един.
Не съм искала да те засегна, Peace написах, че при мен няма да е Ок да слагам филър в областа на брадичката. А за процедурата Акцент Прайм не знам нищо.

Исках само да предупредя да се внимава с обикновеното липо. Пак. Без значение зоната. Peace

# 635
Аз пък през цялото време говоря за Ексилиз, което не е точно липосукция. Както и да е, стана развален телефон. Ще споделя като мина курса.

# 636
  • София
Аз пък през цялото време говоря за Ексилиз, което не е точно липосукция. Както и да е, стана развален телефон. Ще споделя като мина курса.
Joy Joy Joy
Абсолютно.
Ама така става като отварям темата чат-пат. hahaha

# 637
  • в 1001-та нощ

Кога започваш? По каква схема? Там има другия накрайник, който е за Венус легаси, само, че е в хирургията, не в дерматологията. Но, като ходиш - можеш да се консултираш  Blush Аз мисля в перспектива да ги редувам - единия месец Ексилис, другия Венус Легаси.

# 638
Вчера бях при Каляшева на контролен преглед  за ботокса, ефекта  му вече е с пълна сила.  Не се наложи да прави ретуш. Мимиката ми е естествена, имам си нормално движение, само дето проблемния участък не се нагъва, което беше и целта.

# 639

Кога започваш? По каква схема? Там има другия накрайник, който е за Венус легаси, само, че е в хирургията, не в дерматологията. Но, като ходиш - можеш да се консултираш  Blush Аз мисля в перспектива да ги редувам - единия месец Ексилис, другия Венус Легаси.

кога намирате време за всички тези процедури?!

# 640
  • в 1001-та нощ
Един път в месеца - човек може да намери време, ако реши Simple Smile

Ето и комплекта за постаблационни процедури Simple Smile

Скрит текст:

Аз бях разбрала, че се ползва, след като паднат струпеите, добре, че отворих да прочета, че се започва веднага  Crazy

# 641
Алена, страхотен е сета, мажи се, много спомага възстановяването! Ти от Есте ли си го купи? На каква цена е?

# 642
  • в 1001-та нощ
Да от там е Simple Smile Комплимент е от тях   Rolling Eyes  Жалко, че едва сега видях, че се ползва веднага - изпуснах 6-7 часа. Позачервих се с времето, но не веднага, като първия път и не толкова, както тогава. Ползвах го вече. Да видим утре как ще е Simple Smile

Ти вече приключи  Blush Браво  Hug Геройски изтърпяхте мъките Simple Smile Само Венус легаси за тяло ли остава?

# 643
Уха, много хубав подарък са ти направили, браво!

Не знам дали съм писала, но единия ми крак е по дебел от другия Crazy 3 см! Напарво си се вижда!
Та направих три Легаси на цели крака и сега ще направя две още само на дебелия:))) Дано се поизравнят:)

С Вивиата приключихме за тази година, сега чакаме резултатите:)

# 644
Жаки, досега не те бях виждала- голяма красавица си! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт