Априлски мами 2016 - Тема 5

• 29 246
  • 713
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро #Silly
Имам чувството, че спеше половин час и се будеше....и така цяла вечер.
Tedka, благодаря. Днес ще го изпробвам това със клипчетат. Дано я разсее и понесе по лесно слагането на ваксината.
Хубав ден на всички!

# 406
Добро утро. И при нас имаше събуждания, а В 5:30ч съпружето стана да приспи малкия.. успя- приспива го 20мин и спа половин час.  #Crazy нищо ново Wink
Странно, но се чувствам наспана. Явно съм свикнала Simple Smile

Loveza, аз ще правя джинджифилови сладки. Недоспалите сме ентусиасти  Joy

П.с. и нашият човек няма зъби още.
Дай рецепта Simple Smile Аз търся сполучлива рецепта, ама нещо не мога да намеря. Искам като щатските джинджифилови бисквити...хем плътни и леки, хем леко хрупкави

# 407
  • Варна
Привет момичета, аз няма да се оплаквам от моята буба днес, ама няма и да я похваля, че видиш ли съм развалила работата  Blush

Абе мацки интересно ми е бебчетата, които не спят спокойно все кърмачета ли сме или и на АМ също  newsm78

Чудно е времето днес, вчера изкарахме 2 часа навън, днес ни предстои същото, само все се чудя дали не и е топло с тоя космонавт  Thinking, Вие как ги обличате за навън ?!

# 408
Здравейтеее Simple Smile
И при нас имаше някакво желание за игра по никое време 3:30-4:00  Shocked Какво им става на тия деца  newsm78 на АМ е малката.
Аз до космонавта не съм стигнала, но я обличам с дебело яке и плътни панталони, като мятам едно одеало отгоре и шапка Wink
Извинявам се, че се намесвам, ама аз правя джинджифилови ей по тази рецепта, много ги харесват и много лесно стават. Миналата година успях и да ги украся, ама сега с малката се съмнявам, но пък и без украса са вкусни Simple Smile
http://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0% … D0%B8%D1%82%D0%B8

# 409
Добро утро!
Май кърмачета сме все...
Аз му слагам космонавта, вече си е студено, поне при нас.
Снощи не съм спала, искаше само на гърда да стои, заспива за малко и се буди с плач. Вчера много си чешеше венците, почти съм сигурна, че има зъб, но не ми дава да погледна долния венец.
Максим не иска да се вози в количката и излизаме за малко, докато се уморим с баба му да го носим.

# 410
Явно наистина си заслужават тези курабийки, че и двете една рецепта ползвате Wink bouquet

# 411
Здравейте, момичета!
Ние бяхме на ехограф тази сутрин. Казаха ми, че Давид има уголемено легенче на левия бъбрек, но това може да е, защото е ял скоро. След месец трябва са го заведа отново.
Аз му обличах космонавт в началото на седмицата, когато беше по- студено. От вчера излизаме само по жилетка. Желанието ми е да не го навличам много, затова и вкъщи стои бос.

# 412
Без чорапки ли? Shocked

# 413
  • София
Здравейте и от мен!
То обяд станало, а аз още спя ... Дам и ние не спим твърде дълго през нощта... Да не говорим че легнах след полунощ.
Аз най-накрая поръчах количка тук, малкия иска не иска ще се вози... Ххаха След цялата галимация покрай избирането й да вземе да не иска... нема да стане  Laughing Laughing

Кофи гърл, това за бъбрека казно от лекар ми звучи много налудничаво! Направо ме разбиват понякога бг лекарите ....

# 414
Аз още не съм слагала космонавта. Ако е хубаво времето боди с дълъг ръкав и едно есенно якенце, панталонки сравнително тънки, чорапки ( +терлички) и одеало. Ако е студено почти същото, но с чувалче хах

На нас на ехографа пък ни казаха че единия бъбрек е леко засукан, но това било нормално при растежа...щял да се намести. Нямало нужда от допълнителен преглед, но на мен не ми прозвуча много добре  newsm78

# 415
  • Karnobat
Добър ден!
Ние сме на АМ и пак не спим. Снощи почна с будене от 10ч,после като почна едно будене с пререваване,на моменти и два пъти за час ,че чак до 6ч,когато се нахрани и го сложих помежду ни с таткото. Така откара до 8:20. Докато избие третото зъбче ще е така предполагам. Бяхме на консултация днес и Калоян е качил 100гр ,но като се има предвид че като се разболя с разтройството видимо свали си е направо супер.
Въобще не обича в количката да стой и изкарваме около 1ч и половина ,2 навън и после почва един рев и едно бързане да се приберем.
Аз го обличам с един зимен гащеризон, боди потник с блуза с дълъг ръкав и едно есенно яке и одеало
Хубав и слънчев ден

# 416
Tedka, за жалост при нас това с клипчетата не мина. Още щом я видя на вратата и ревна. Толкова жално...
Нито играчки,нито глюкоза,нищо не можа да я разсее. Сестрата беше изненадана,че я помни и явно я свързва нещо неприятно,що плаче.
Не я мериха и теглиха. Каза ми,че не е задължително и реших да не я стресирам допълнително.
Дано я понесе добре и да е спокойна.

# 417
mamanorge, явно наистина я помни щом веднага се е разплакала. Ще видим при нас как ще бъде този път. Другата седмица ще ни бият последната ваксина.  ooooh!

# 418
За бъбрека - среща се при  бебетата. Ако го е нямало това нещо на 3/4Д, не е проблем и в повечето случаи причината за уголемено легенче е именно скорошно нахранване, при което се издува стомахчето и може да притиска съседните органи и левия бъбрек. Друга честа причина е кръвоносен съд, който също може временно да притиска легенчето и да пречи на дренажа. Просто е хубаво да се проследи след месец или 6 месеца да се види дали още е така.
Имахме гости....Тервел много нежен, показа си и всички номера Simple Smile И сега е превъзбуден и не иска да си вземе дрямката.

# 419
  • Варна
Ще стискаме зъбки и ще се надяваме скоро да започнат да спят  Whistling

С космонавтечето я изкарвам, но не е завита с нищо а отдолу е леко облечена.
Мажете ли бузките с крем против студ, на Ема доста изпръхват и се зачервяват след разходка. По случайност имам такъв крем на Бочко у нас ще го пробвам, но не знам колко става  newsm78

Днес чух вече и ма-ма, дойде ред след ка-ка и ба-ба  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Малката ми мишка вече се опитва да прави стъпчици като е изправена, май-рано рано ще проходи като бате  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт