Априлски мами 2016 - Тема 5

• 29 040
  • 713
  •   1
Отговори
# 105
Бягащата с вълци, да не би да има общо със separation anxiety? Чела съм, че след седми месец може да се прояви, друг е въпросът дали и в това се изразява. Аз пък все му бутам гърда, той не ще  Joy
Addicted, нали бебетата качват на база количество мляко за денонощие? Не ми се връзва, но знае ли човек. И аз го храня на 2 часа.
Иначе не качва особено, не знам да се притеснявам ли. Пюрета не яде по повече от няколко лъжички, предлагам често гърда, но той си знае неговата. Мисля си, че не е гладен...но и не наддава почти. А за заместване на хранене мога да мечтая. Май ще пробвам ЗВБ.  baby_neutral
Като споменахте некст...май и аз ще поръчам пак  Laughing Доволна съм от дрешките им.

И нямам търпение за първата ни Коледа заедно.  Heart Eyes Вече му пея коледни песни Simple Smile

# 106
Момичета, нещо  ми става напоследък, рязко почнах да забравям.....Бягаща за каква диета? Онзи ден с една приятелка си говорим едно аз разбрах друго, тя ми казва заминавам за чужбина, аз изобщо не съм разбрала и т.н....
А за този период ще те посъветвам да се въоръжиш с търпение. Точно сега започват да усещат реалната липса на майката....и най-много имат нужда( психологическа, чрез физически стимули- да види , да пипне ) да се уверят , че майка им е до тях. Този период го дават 3-4 седмици. След това го дават, че вече осъзнават, че макар да ни няма в стаята ние сме в съседната Wink Тервел беше така до скоро и от време на време пак е така. Както си мисля, че спи дълбоко и се отделя на 5 см от него започва да плаче, а през деня като си взима дрямката само мрънка ако не ме види или усети. Дори ме хваща за ръката и ме стиска, държи ме за блузата, за косата, обича да ме пипа по лицето. Онази вече баща му го сложи да спи, след 30 сек-рев. ММ го взе и седнаха в креслото. Тервел заспа за секунди седнал в баща си.....Просто период....

# 107
Хариста, написали сме едно и също, едновременно Simple Smile Точно това е "separation anxiety", ти си го обяснила. При нас не се е проявило.

# 108
Бягаща най - вероятно има предвид мен и думите на педиатърката, че като кърмя често правя диета за отслабване на Максим. Според мен не е така, таткото също смята, че предлагам често гърда, но аз решавам за кърменето Sunglasses
Днес въведох сладък картоф. Аз досега не бях опитвала - ами той има вкус на тиква. Разочаровах се Laughing
Хариста, от умората е това. Аз искам да отида при нашите за седмица и малко да отпочина.
Криси, аз все още не мога да пазарувам от сайта. Пиши, ако успееш  Wink

# 109
Адиктед, аз така си обяснявам слабото качване на килограми при Мона. Но съвсем не твърдя,че и при вас е така. Мони суче на час и половина максимум, и по малко, при което според мен изсуква предното мляко и силната струя и не стига до задното, което е по-маслено и засищащо.И аз до някъде имам вина в това. Тя е дете,което иска цялото внимание за себе си. Спи малко.
В шезлонг ,люлка, активна гимнастика не се задържа дълго. На разходки ходим,но не продължават повече от час и половина, защото е много студено и в един момент вече става неприятно. Сами сме двете по 11-12 часа и не мога да я разнасям постоянно на ръце, за това лягаме на леглото и тя си цока. Това е начина и аз да си почина. Забелязала съм,когато давам от шише,че повече от 60 мл. не изяжда. В редките случаи 90мл. и единични по 120мл. Това, когато си бяхме в Б-я и прекарвахме по-голяма част от деня навън.Миналата събота ходихме до съседния град и 4 часа бяхме навън. Тя спа, разглежда,кротува и когато се прибрахме изяде две пюрета по 125гр. Повече от 60 гр.не беше яла до тогава. И тези дни у дома е същото. Цока си на често и яде малко твърда храна. Май стана много дълго.

И аз съм на коледна вълна. Поръчах на Мони едно коледно костюмче от H&M и мисля да пусна и една поръчка на Next. Видях,че имат много хубави неща. Никога до сега не съм пазарувала от там.Може ли ,да споделите,като качество как са им дрехите?

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 12:58 от Анонимен

# 110
  • Нейде из лудите гори...
Пита ме на колко часа яде, аз й казах, че се храни на често. Тя каза, че така му правя диета за отслабване - често и по малко и затова не качвал ( за месец само 100 гр е качил, но е пораснал с 2 см, 8 кг и 72 см е).

Harista, Обърках те с адиктед  Embarassed

Доказателство колко не ме слуша главата. Преди първото дете паметта ми беше безпогрешна, след това малко се отпуснах , а сега направо ще се забравя сама някъде  ooooh!

Вероятно е период и сте много прави с насоката към тревогата от раздяла. Дори тези неща съм забравила, минавала съм ги, но сега с второто щото си мисля, че "всичко знам" и не опреснявам знания и често попадам в небрано лозе. Така стана с кърменето, захранването и сега пак.

Некст ги харесвам , но като качество са ми 1:1 с George, а цените им са с немалка разлика , за това сега поръчвам основно от Джордж.  Peace

# 111
На Джордж колко им е доставката?
Mamanorge, и ние прекарваме доста време на спалнята, често давам да цока и така почивам. Но той се движи много - пълзи, вечесе изправя на крака и се катери, където може, нормално е да изразходва енергия. За сметка на кг е висок.

# 112
На Некст дрешките са много хубави, както и всички, които съм поръчвала от Англия. Аз всъщност май само от там му пазарувам. Поръчвам по една жена и не знам колко е доставката.
Даже сега чакам да му дойде и Ам-то. В Асда е 6 паунда, а тук е 32лв ooooh! За 39лв му поръчах две кутии мляко + пакет памперси 46бр  Party

# 113
Здравейте
Използвахме хубавото време и цяла сутрин бяхма навън, сега момата блажено спинка   Sunglasses
Addicted, сърдечно благодаря  Hug в тези вече се вписваме Simple Smile
На нашия физиологичен разтвор си пише, че може да се ползва и за очи (Uriage), но определено отварата от лайка помогна. Днес почти няма нищо, вярвам че след още 2-3 капвания ще изчезне напълно  ooooh!
Момичета, вие вече заместихте ли хранене? Ники хапва по 2-3 лъжички и започва да си търси млякото..
И аз нямам търпение да дойде декември и да почвам с украсата за Коледа Simple Smile Не знам само къде ще слагаме елхата ако не искам малката да се захрани и с борови иглички  Joy
Гледах едни басейни, които се пълнят с малки топки, мисля това да поръчам за подарък Simple Smile
Аз на Next не съм взимала, но от George  съм много доволна, поръчвам чрез една жена във фейсбук - 2,70 излиза паунда с включена доставка до България, после само си плащам доставката по Еконт  Peace

# 114
Аз съм му заместила две хранения, но от няколко дни на обяд хапва 4-5 лъжички и после не ще да си отваря устата. По-интересното е, че не е и гладен след това. Днес веднага след това никакво хранене излязохме - два часа вънка гък не е казал. После и в нас си игра... Ама елате да го видите на кашата или плодовото пюре - не мога да сваря да бъркам в купичката  Mr. Green

# 115
И на мен педиатърката ми каза същото за това често хранене. Викито била знаела как да не пълнее, яде на два часа по 2 мин. , а аз ще се побъркам. От шише категорично отказва. Иначе и пюре си хапва по 80-90гр основно, рядко повече.

От известно време пак се приспиваме на ръце, а често и така плаче  #2gunfire вече не знам какво да правя.
И аз нямам търпение да дойде декември. Това е любимия ми месец  Heart Eyes но за подарък още не знам какво ще и взимаме  newsm78

# 116
Звездичке,това басейнче в aliexpress ли го гледа?И аз си бях мислила за него,но просто вече нз къде да го сложа вкъщи.Пълна лудница.

Аз отдавна заместих млякото,само вечер е на АМ.

# 117
Здравейте девойки.
Баткото сега вдигна 38.2.  Confused Аман от вируси. Някой да е минавал през това скоро, да сподели какво е. Засега е само температурата без други болежки.

# 118
Цитат на: zvezdi4ca link=topic=950098.msg34007411#msg34007411
Аз на Next не съм взимала, но от George  съм много доволна, поръчвам чрез една жена във фейсбук - 2,70 излиза паунда с включена доставка до България, после само си плащам доставката по Еконт  Peace
Защо не си ги пускаш сама? Така ще можеш и по намаления да пазаруваш. А и паунда е по-евтин сега.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт